reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edyta, czuje ze bedzie synus :-) Chociaz marze o drugiej dziewczynce ... Zobaczymy najwazniejsze, ze jest i zeby bylo zdrowe ...

Kasoku witaj, odezwalam sie w prawdzie jako tako weny dalej brak, ale stesknilam sie za Wami :-D

Anabelka ja w pierwszej ciazy z corcia, tez myslalam, ze bedzie chlopiec i nawet bylam tego pewna , a tu na USG okazalo sie, ze moja wymarzona corunia zamieszkuje brzuszek... Teraz na poczatku mialam przeczucie, ze dziewczynka, a przerzucilo sie na chlopaka... Dlategoi ja jakos nie do konca ufam swoim przeczuciom i czekam niecierpliwie do 14 lutego :D

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki, brak @ cd tylko to zolte brudzenia i bol lekki sutkow, ja sie zalamie ,ale przeczytalam, ze jednej dziewczynie z nerwica na dwa miechy @ zablokowalo, wiec jeszcze poczekam, w kazdym badz razie to nie ciaza :no: niestety. Mamolinko fajnie,ze sie odezwalas :)

ja żółty śluz miałam po owulacji
Stres strasznie blokuje...dopóki mój dzieciak rozwijał się w miarę było ok,potem doszły u mnie migreny,leki sporo stresu i sobie narobiłam cykle 3-4 miesięczne...ciężko jest wyluzować by się odstresować,przydają się zajęcia które pochłaniają każdą wolną chwilę,ale tak się nie da ciągnąć za długo :-)

z tym się zgadzam że stres dużo rzeczy hamuje... ja to chyba bym musiała wyjechać do dzunglii na 3 miesiące żeby cały stres ze mnie spłynął. tylko ja i zwierzęta i szum wody jakiegoś wodospadu... ale napisałam co ?;-) kurcze tyle fajnych mieszkać w dobrych cenach jest w mojej okolicy a ja co ... moge tylko pomarzyć :(

Mamolinka -23.10.2012 - 21.11.2012 II kreseczki - cykl 4 - termin porodu 30.07.2013
Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Kasoku -
20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13-
cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss-
13.01.2013- 14.02.2013
- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 12- 14.02.2013
-7 cykl
Edyta01-
14.01.2013-14.02.2013

Limonka27 21.01.2013-
16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-
Cykl 9
Kamilka87-
28.01.13- 27.02.13-
Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

Ale naskorbałyscie moje kochane- Mamolinko- jestes na szczycie listy :) obysmy sie o was zarazily! a i ten 14- tyle bedzie testowac i Ty jeszcze usg masz!!! obyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy to był szczęsliwy dzien dla NAS!

Edzia POZYTYW JAK NIC- owulka za progiem więc działaj!!! trzymam &&&&&&

Mississ- absolutnie nie hcce sie wtracac ani nic- ale tak sobie pomyslalam....bo pisalas ze nie wiesz czy bys sobie bez niego poradzila- ja mialam podobne mysli- i wtedy zaczelam analizowac z jakiego powodu sobie z roznymi rzeczami nie radze- nie radzimy jako rodzina itp...skąd problemy- większosc powodow byly powiazane z moim ex mężem...znikną on zniknęły problemy...i ja sobie poradziłam- bo lepiej sie funkcjonuje bez kuli u nogi:p
Niemniej jednak jestem zdania ze o zwiazek trzeba walczyc- podejmowac proby, i dawac szanse- na tym polega milosc- ale nie na dluzszą mete...bo to wtedy nie ma sensu...

Ja w ciązy nie miaąłm zadnych przeczuc- o plci dowiedzialam sie w 7 miesiacu- bo moj lekarz prowadzacy robil z tego wileka tajemnice- mial zasade nie mowic plci swoim pacjentkom- ale sie wygadal na jednym USG mowiac ze malutka ma taka sliczna buzie jak mamusia:p a teraz bym chciala chlopca....ale tak po prawdzie chce byc w ciazy obojetnie jaka plec !

kupilam sobie sliczna tunike na dzisiejsze wyjscie....moze odwroci uwage od mojego niezbyt fajnego kolru wlosow:(
mąż juz pewnie leci nad oceanem..kurde zazdroszcze mu troche...ale nastepnym razem nie ma bata- lece z nim- na nastepna konferencje musi mnie zabrac!:)

lece obiad robic- piersi z kurki i fryteczki :*

Ostatnia edycja:
ech, chciałam dziś jechać do Gina zobaczyć co tam słychać u moich jajników a tu zonk, nie ma miejsc na dziś...

myślałam przez chwilę by dopisać się do waszej listy ale nie wiem kiedy dostanę @ a testować chyba nie będę w tym cyklu bo nic z tego nie będzie, za mało przutulanek, owu nie było no więc szkoda testu i mojego złudnego nakręcania się.

buziaki dla wszystkich, trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie!!!!

Pospalam poltorej godzinki... Obudzil mnie zapach kotletow hahahaha
I siku mi sie chce ale nie chce mi sie wsatc. Glowa tro che mnien boli ...ale jednak nadal.

Kasoku czemu piszesz ze nie ma szans na ciaze... Pewnosci nie masz :-)

A ja mam dwoch synkow I chcialabym corcie, choc teraz po.poltorej prawie roku staran jest mi to wsioryba :-) bede sie cieszyc tak czy siak, alejakbyla by corka to mialabym komu kitki czesac I sukienki uboerac ot to tyle :-) jak nie bedzoe cory, to zrobie sie na bustwo... Poprawie tu I tam hehe...znaczy tak czy siak zrobie a kase na skuienki bede wydawac tylko dla siebie hahaha

Edytka wiem ze nie oceniasz :-) moj ojciec alkoholik ale taki ze moze zucic I nic mu nie jest, tylko on nie chcial doprowadzil do wypadku samochodowego I dostal grupe inwalidzka na glowe... A mimo wszystko chlal I bylo gorzej I gorzej... Tez jak nie wypil to ugotowal, porysowal, pieknie zreszta rysuje...ogolnke jest bardzo madry ale zle ta madrosc wykorzytal...i nieststh tlumaczenie proszenie nic nie pomoglo...
A co najgorsze moja mama rok wczesniej wywalila go z domu...i pojechal mieszkac do matki (jego matka go nawet do domu nie wpuscila I spal w garazu) nke bylo go d rok wrocil do na z wrzodami na dupie... matka nie chciala go wpusci,ale my jak to dzieci ucieszylismy sie ze tata Z "pracy" wrocil... Bo mama nam zle na noego nie mowila...a mogl nie wracac...
Ahh wywalilam to z siebie sorki :-)

reklama
heyy kobitki wy moje :) ja znikam dzisiaj mam nadzieje że mi net pozwoli byc z wami ale nie obiecuje różnie to bywa poza granicami polski wracam w niedziele wiec wszystkie info sprzedam jak wróce mam nadzieje ze bede miec tą owulacje w ten weekend tzn. wypada w poniedziałek ale testy jeszcze bede robic wiec wezme ze sobą cały sztabun notatek testów itd :D:D hehe:-D no i chłop mi dzisiaj zakomunikował ależ Cie bede brałł na obczyźnie :-D:-D:-D:-D noo mam nadzieje ze nie opadnie z sił
wiec zmykam kochane jak bedzie wszystko oki to na bank sie odezwe :):) trzymam za was &&&&&&&&&&&&&&

Do góry