reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Między moim a mną jest 5 lat różnicy i myślę że jest ok ...Anabelko jaką starość ,przeciez teraz to najlepszy wiek jest ;-) a między moja ciocia a wujkiem było 25 lat różnicy i kochali sie jak malo kto.

Akuku mój ojciec jest taki jak u ciebie,a najgorsze było to że potrafił gadać całą noc i chodziłam do szkoly nie wyspana ,za to mamę mialam przekochana :tak:

Witam sie po dlugiej nieobecnosci :-)

Przepraszam, nie mialam calkiem weny do udzielania sie, ale staralam sie byc dosc na bierzaco z tematem, dodatkowych info udzielala mi Emalia :-) Mam nadzieje wrocic do swiata zywych i mimo, ze ten watek juz mnie nie dotyczy mam nadzieje, ze moge czasami sie udzielic :D

Pozdrawiam i zycze milego dnia

Witam sie po dlugiej nieobecnosci :-)

Przepraszam, nie mialam calkiem weny do udzielania sie, ale staralam sie byc dosc na bierzaco z tematem, dodatkowych info udzielala mi Emalia :-) Mam nadzieje wrocic do swiata zywych i mimo, ze ten watek juz mnie nie dotyczy mam nadzieje, ze moge czasami sie udzielic :D

Pozdrawiam i zycze milego dnia

no jasne że możesz się udzielać :-) pisz i dawaj Nam nadzieję :-)

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Kasoku -
20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13-
cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss-
13.01.2013- 14.02.2013
- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 12- 14.02.2013
-7 cykl
Edyta01-
14.01.2013-14.02.2013
Limonka27 21.01.2013-
16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-Cykl 9
Kamilka87-
28.01.13- 27.02.13- Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

Edzia dopisałam Cię, a co do praw juz jest pozbawiony od 2,5 roku- poszło gładko :)

Mamolinko- podaj nam swoje daty- wsadzimy Cię na naszą listę jako zafasolkowaną - zebyś nam jak Maciurka i Domi szczęscie przynosila- a 14 lutego to nas bedzie testowac oj bedzie :) mam nadzieje ze to dobry znak

Ja juz chyba wspominalam ze u nas 4 letnia róznica wieku...ale to ja jestem ta stara rura:p ale nic to- na codzien kompletnie tego nieodczuwam- a raczej- zawsze mi się wydawało że moj Małzownik jest duzo "doroślejszy" niz ja....dojrzałość z wiekiem nie ma nic wspolnego:) a dobrze jest jednak troche "dziecka" w sobie zostawic i pielęgnować:)

Die dziękuje dobra kobieto ,buzka;-)

Co do wieku jak dla mnie nie ma różnicy ile lat nas różni i czy to kobieta jest starsza czy też młodsza od partnera,jeśli jest milosc w związku to wiek gra tu najmniejszą rolę.

Zjadłam kukurydzę i jestem pelna ,mąż ułożył mi dietke bo chce zgubić troche kg ,ciekawe czy wytrzymam bez słodkości :-p

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

Ale mam dzisiaj kiepski dzien wstralam i do teraz mecze sie z bolem glowy w dodatku brzuch mnie rypie zawsze kurde po okresie a nie przed:baffled: nie wiem czemu:no: w dodatku tak mnie rozloscila dziewczyna na watku niemieckim ze normalnie.....!!!!!!!! Ale pewnie wszedzie sie znajdzie ktos taki ze zwroci uwage po co sie przeprowadzac ze tylko chce sie socjale i wogole szkoda gadac:wściekła/y:

Dzisiaj zaczynam brac ten moj lek takze 7 dni bez bzyk bzyk:-) maz juz przezywa hahaha

Co do roznicy wieku miedzy mna a mezem jest 3 lata uwazam ze jest ok zreszta roznica zaciera sie i jej nie widac.. miedzy mna i bratem jest 3 lata on mlodszy i juz widac:szok::-D od urodzenie lalismy sie jak weszlo a teraz to fajnie ze jest ale tamatow wspolnych raczej nie mamy:tak::dry:

mamolinko
witaj :) fajnie że wpadłaś i napisałaś co tam u was:)

a co do mojego męża to moim zdaniem jest kompletnie nieodpowiedzialny w wielu sprawach. nas dzieli różnica 9 lat. on jest starszy a rozum to już nie wspomne i sie tylko czepia ze pytam się po kilka razy czy zrobił to i tamto czy wysłał papiery jak mam się nie dopytywać jak tyle ray już zawalił. z kredytem też dzięki niemu jeszcze nie mozemy wziąć kredytu na mieszkanie i nie wiadomo czy przez najbliższe dwa lata będziemy mogli bo oczywiscie kiedyś jako 20 latek zaciągnął kredyt i go nie spłacał i o narosło 10 tysiecy i spłacilismy jakoś razem ale jest głębiej zapisany niż w biku, bo jest w big-br a z tamtąd kiepsko się wydostać. jeszcze prawo zmienili ze nie 3 lata od spłaty zaległości tylko 5 lat i teraz nie wiem czy na te 3 się załapiemy jesli tak to jeśli łaskawie go wykreślą z czarnej listy to w kwietniu może wezmiemy coś a jeśłi nie to mu chyba jaja urwe:no: dobra bo już w***** łapie... no i co słysze ?? że znó∑ się czepiam , bo jak przysżło za prąd za miesiąc 180 zł to kurde po co oszczędzać i włączać jednocześnie kompa i telewizje ale nie bo on ma podzielną uwage a i tak ***** w tej tv teraz jest... ja z mojej nędznej wypłaty 1400 na ręke i on ze swoją kuroniówką 600 zł mamy wydolić na moje studia na wynajem mieszkania i w ogóle na pampersy dla jaśka i mleko- zaraz w szał jakiś wpadne .... melisssyy albojakiś antydepresantów mi chyba potrzeba... o albo zioła moze jakby sobie zapaliła to bym nie zaczęła wspominać ile przykrości i kłamstw mnie od niego spotkało...

ide się zająć obiadem bo już mnie wnerwił.... aggrrr:baffled:

Kamilka zawsze znajdą sie osoby które umila nam dzien ,jedną rada olac...

Missii faceci sa dosłownie jak dzieci ,trzeba kilka razy do nich mówić i tłumaczyć a i tak nie rozumieją :zawstydzona/y:

Zrobilam test owu i myślę że pozytyw a wy co sadzicie ? Dzisiaj mój 18 dc a w poprzednim cyklu pozytyw był dopiero w 22 dc .

Załączniki

• IMAG0160.jpg
    IMAG0160.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Edyta no ja nie mowie ze moja mama byla zla,bo ona jus sama nie wytrzymywala i duzo przezyla... Moj ojciec nawet w noc mojej komuni sie awanturowal... A ja ucieklam domu w sumie przez niego...bo gdyby nie on to tez bym miala inny kontakt z mama... Bo kiedys mialysmy dobry ale poznien ja wychodzilam z domu na dluzej i dluzej az w koncu chciala mi zabronic i ucieklam... Nie dawalam rady psychicznie... Teraz z perspektywy czasu widze ze mama sie zgadzala by mnie chronic ..

Kamilko oj przykro mi ze Cie tak brzuch boli :-(
Mama nadzieje ze szybko minie i trzymam kciuki bys owu dostala przed wyjazdrm twego mezyczyzny :-)

Mississ tak to jest juz czasami jedni sie bardziej przejmuja inni mniej choc ja tez o wielu rzaczach zapominam...ale chyba mojemu tez bym spraw nie zostawiala hehe.jakos mi lepiej jak sama zalatwie.... Ale pewnie jakby musial to by sobie poradzil :-)

Bylam w ciizen o pomoc w sprawie mojej pracy. Napisali lost wyslalam i czekam dalej.

Ale mnie glowa boli dziewczyny... Ehh

A wiecie ze na moim tescie owu nadal pojawia sie kreska ??slabsza niz kontrolna ale jest a nigdy tak nie mialam. Mam nadzieje ze to dobry znak :-)

Do góry