reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kamilka zawsze znajdą sie osoby które umila nam dzien ,jedną rada olac...

Missii faceci sa dosłownie jak dzieci ,trzeba kilka razy do nich mówić i tłumaczyć a i tak nie rozumieją :zawstydzona/y:

Zrobilam test owu i myślę że pozytyw a wy co sadzicie ? Dzisiaj mój 18 dc a w poprzednim cyklu pozytyw był dopiero w 22 dc .

Edytko pozytyw jak nic . Trzymam kciuki moze zacznij mierzyc tempke ?a noz widelec zobaczysz ladny skok ??

reklama
Akuku ją napisalam jak było u mnie,mama kochana starała sie na wszystkie sposoby nas uchronić ,dbała o nas o dom itd ...ją nikogo nie oceniam bo kazda sytuacja jest inna itd. Mój ojciec jak nie pije to wszystko zrobi,ugotuje,posprząta,zrobi zakupy ...wtedy jest zmiana o 180 st .

Idę robic kurczaka na obiadek ale caly czas bede zaglądać :-p

mój facet to małe dziecko tylko siedzi w tych gierkach swoich zakichanych... 33 lata mu stuknie w lipcu a te gry i ten tablet przyprawiają mnie o gorączke białą... już kilka razy wczesniej zastanawiałam się czy nie odejsć od niego jak kiedyś tsało się coś czego nigdy nie zapomne.... ale jesteśmy ze sobą i jeżeli kiedyś coś się powtórzy to odejde od niego , będzie ciężko ale nie dam się.... Myśle że on nie jest zły tylko go tak jego mamusia wychowała-kobiety nienawidze:no: ja mojemu nigdy bym spraw nie powierzyła, jak sama załatwie to przynajmniej wiem ze są załatwione.

edytka
jasne że mega pozytyw jest :tak:

a u mnie dalej nic, po bokach juz mnie nie boli, testy owu już mi się prawie skończyły, śluzu płodnego brak a dziś 17dc :( płakać mi się chce nie moge już mnie rozwala to czekanie na owulacje... i bije się z myślami czy brać tą luteine czy czekać na owu. tak jak pisałam gin mówił żeby brała ciągle niezależnie czy była owu czy nie w określonych dniach, żebym wpędziłą przysadke mózgową w pewien rytm. i już sama nie wiem co robić.

a powiedzcie mi ile kosztuje castagnus i czy moge od srodka cyklu go zacząć brac??

Missii ją słyszałam że lutka brana przed owu zatrzymuje ją i nie dochodzi do owulacji.

Dzięki dziewczyny czyli niedlugo bede owulowac :-D a sex od trzech dni jest codziennie bo mam taka ochote że nie jestem w stanie nad tym zapanować :shocked2:

edycia
też mi sie wydaje ze lutka może mi ją zablokować ale znowusz mój gin mówi że ta ilość luteiny którą mi przepisał w żaden sposób nie jest w stanie zablokować mi owulacji. ciekawa jestem właśnie kto ma racje... a juz w ogole bym się pochlastała jeśłi byłoby tak że biore lutki owu nie mam a jak odkładam i przychodzi okres to ona w czasie okresu jest... dlatego tym razem nie wezme jej i się tak ciągle zastanawiam czy pójść do gina we wtorek czy nie. zapyta się czy luteine biore to mu powiem ze nie i mnie opierdzieli. w ogole żyje w takim stresie przez mją nerwowość i moją prace która mnie mega stresuje może ja powinnam sobie prolaktyne zbadać?? zapytam go ciekawe co mi odpowie...
ehh do doopy się czuje przez ten mój test owulacyjny :(

Missii a moze warto by było zaciągnąć opinii innego lekarza co do lutki ?
Lori kiedyś mi napisała że lutka hamuje owulke więc sądzę że kazda ilość ją zatrzyma,no ale lekarzem nie jestem...a dlaczego lekarz przepisał ci ja ? A prolaktyne też możesz zbadać .

23.10.2012 - 21.11.2012 II kreseczki ;) - cykl 4 - termin porodu 30.07.2013

Mam nadzieje, ze w takim razie 14 luty dzien zakochanych bedzie dla nas wszystkich szczesliwy :) Ja mam tego dnia USG i dowiem sie co nosze pod serduszkiem ....

Mamolinka tego dnia bedziemy z Tobą mam nadzieję że po usg pochwalisz sie nam kogo nosisz pod serduszkiem ....a masz przeczucie co do płci ?

hej dziewczynki, brak @ cd tylko to zolte brudzenia i bol lekki sutkow, ja sie zalamie ,ale przeczytalam, ze jednej dziewczynie z nerwica na dwa miechy @ zablokowalo, wiec jeszcze poczekam, w kazdym badz razie to nie ciaza :no: niestety. Mamolinko fajnie,ze sie odezwalas :)

reklama
Do góry