reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciurka Kochana, dziekuje calkiem dobrze by bylo, gdyby nie zatkany nos i bol gardla :( Leni****e dzisiaj, wiekszosc dnia spedzilam w lozeczku :-) A co tam u Ciebie ?

ojoj jeszcze cie trzyma? - to pij wit. c i soczek z cebuli to moze cie pusci ;), a ja hmmm tak sie lampie na moj wykres temperatury proboje cos tam zobaczyc tylko coo.. :-D hah ... no zobaczymy za 12 dni czy cos zobacze ;-) hih

reklama
hej dziewczyny!

można się dołączyć? :-)

mam na imię Aneta, mam 27 lat, synka i kolejne bobo w planach... w listopadzie odstawiłam tabsy z myślą o starankach i obecnie skończyła mi się @ więc zaczynamy starania na calego...

mogę dołączyć?

Anecia - jasne - witaj :) ! i powodzenia

pandora - no a jak :)! na tym forum tylko i wylacznie zaciazamy parami zeby sie radzic jedna drugiej :-D - a ty mierzysz temp czy nie ?

Anecia witaj

Wracajac do plamien to ja mialam je pare dni po @ po czym zanikaly na 2-3 dni i znowu sie pojawialy,a na 10 dni przed @ znowu zanikaly,wiec troche to pokrecone takie :zawstydzona/y:

Co do zajscia po tabletkach to tez tak slyszalam ,ze najlepiej zaczac staranka po odstawieniu,ale sama juz nie wiem...moja siostra zaszla w ciaze biorac tabl. wiec wszystko mozliwe :rofl2:

miciur-k- oczywiście że nie:zawstydzona/y:jakoś nie dotarłam do apteki w tym cyklu, ale jakby co zacznę od następnego- oby nie było potrzeby:tak:

Miciurka- wykresik jak na razie masz piękniusi. :) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&
Anetka, witaj, rozgość się :)
Pandorka- w grudniu wszystkie zobaczymy, to piękny, pełen magii miesiąc :tak:
Edyta- ja po tabsach zaszłam dośc szybko ale poroniłam, więc zdania podzielone.

Ja w nowym tygodniu zaczynam staranka :) He he , będzie sie działo :)

Czytam że piszecie o tabsach i zajściu w ciążę po nich. Mi właśnie udało się zajść z synkiem w ciążę w pierwszym cyklu starań, bezpośrednio po odstawieniu tabletek, tak mi poleciła moja lekarka, nie kazała robić żadnych przerw itp. Ciąża przebiegała idealnie, książkowo, bez plamień i innych niepokojących sygnałów. Obecnie zaczynam żałować że nie poszłam po tabsy na parę miesięcy, może o wiele łatwiej by nam poszło. Tak bardzo chciałam mieć różnicę trzech lat między dziećmi a teraz 5 miesięcy starań + niezagnieżdżony zarodek ehhh:no: No nic trzeba próbować dalej, w środę najprawdopodobniej pójdę na wizytę, zobaczymy co mi doradzi.

Ostatnia edycja:
Ajentka to blyskawicznie udalo Ci sie zajsc w ciaze ,najwazniejsze ze masz zdrowego synusia i ciaza przebiegala prawidlowo :tak: a uzywasz testy owulacyjne ?? moze warto sie nimi wspomagac,chyba ze wiesz kiedy masz owulacje...Ja teraz sobie je kupilam i zaczne je uzywac,niebawem okaze sie czy warto sie nimi kierowac :-p

Emalia bardzo mi przykro :-( i powodzenia przy starankach,mam nadzieje ze niebawem ujrzysz II kreseczki :-)

reklama
Witam z rana :-)

Obudziłam się dziś z okropnym bólem głowy, chyba znowu mam chore zatoki. Jasiek kaszle więc dziś cały dzień będziemy siedzieć w domu :-(
Dziś rano przytulaliśmy się we trójkę, a Jaś powiedział:"Jest nas malutko" :-D Spodobało mi się to :-)

A co do zachodzenia w ciążę po tabletkach to nie mam pojęcia, bo nigdy ich nie brałam. Mimo to za pierwszym razem udało się bez problemu. Zobaczymy jak będzie teraz :-p

Do góry