lorelain- a dlugo juz mierzysz tepm. bo widze ze sie znasz? no wlasnie tez slyszalam ze na zagniezdzenie spadek jest a pozniej znow w gore - nawet wyciagnelam wykresy od paru forumowiczek tych co zaciazyly zeby to przestudiowac i kazda tak miala, ja teraz sie martwie ze u mnie spadku nie bedzie i dupa blada ... kurde zawsze o cos sie trzeba martwic , ja dopiero poczatkujaca w wykresach wiec nie chce za bardzo sie udzielac w tym temacie jesli chodzi o inne osoby - bo dopiero zaczynam z tym wszystkim - wczoraj duzo czytalam o temp. , ja juz czekam przygotowana z testami o czulosci 10ml/u ;-)
reklama
tak mi glupio, ze nie moge wam odpisywac na posty indywidualnie jak zawsze robie ale mam uczepiona biedronke do siebie ktora ciagle placze i marudzi:-(
Miciurko wybacz ale nie bede sie w tej sytuacji produkowac ze zdjeciami testu
ale mam nadzieje ze za 2 dni bede juz miala co wklejac ;-)
a co do owu to nie wiem czy pamietasz ale ja mialam miec prawdopodobna owu w piatek albo w nocy z piatek na sobote a sex byl w sobote ok 14 ;-)
wiec jesli wyszlo to po prostu na styk
jak uda mi sie uspic Malego to napisze wiecej, dzisiaj maz zabiera core na lodowisko
Miciurko wybacz ale nie bede sie w tej sytuacji produkowac ze zdjeciami testu
ale mam nadzieje ze za 2 dni bede juz miala co wklejac ;-)
a co do owu to nie wiem czy pamietasz ale ja mialam miec prawdopodobna owu w piatek albo w nocy z piatek na sobote a sex byl w sobote ok 14 ;-)
wiec jesli wyszlo to po prostu na styk
jak uda mi sie uspic Malego to napisze wiecej, dzisiaj maz zabiera core na lodowisko
pam_x_pam
Fanka BB :)
pam - ja myslalam że juz wczesniej zaczeliscie sie starać
eh niby mielismy ale mialam klopoty ze zdrowiem i tak sie przeciagnelo a pozatym moj chlop taki niezdecydowany twierdzi ze chce ale mu by bylo latwiej jakbym poporstu zaszla... nosz kurde wiatropylna nie jestem ale ostatnio mi marudzi ze mam wyciagac bo bylismy na wizycie u kumpeli co niedawno urodzila blizniaki i nosil je na rekach tulil i mizial sie jakby to byly jego
-Lorelain-
tiluchna - widze że córka prawie w takim samym wieku jak mój synek, tez sie zastnawialam nad lodowiskiem ale nie wem czy jeszcze nei jest za mały. Jak sobie radzi Olivia?
Miciurka - kobito czekaj cierpliwie .... ja robilam czułości 10 acony , ale przestalam bo pokazywały mi ciąże nawet jak jej nie było i sie zawsze doszukiwalam. No i teraz juz kupuje testy 25 bo albo ciąża jest albo jej nie ma, i lepiej sie w testy pod światło nie wpatrywać
pam - no to trzymam kciuki za wytrwałość
Miciurka - kobito czekaj cierpliwie .... ja robilam czułości 10 acony , ale przestalam bo pokazywały mi ciąże nawet jak jej nie było i sie zawsze doszukiwalam. No i teraz juz kupuje testy 25 bo albo ciąża jest albo jej nie ma, i lepiej sie w testy pod światło nie wpatrywać
pam - no to trzymam kciuki za wytrwałość
tiluchna nie bede jeszcze gratulawac ale na bank jestes zafasolowana, super hiper
a u mnie m ma dyzur kolejny, a ja mysle, oczywiscie wszystko w czarnych barwach, stwierdzilam,ze ten miesniak nie pozwala mi na zagniezdzenie zarodka, bo chyba juz pare razy zaciazylam, tylko,ze ten sku....syn mi zarodek skrzetnie wypieprza, wiec zimna dupa, od stycznia rozpoczynam badania i konsultacje, co z tym ch mozna zrobic. W grudniu nie ma szans na zaciazenie, bo m ma 11 grudnia badanie i 5 dni przed nie moze, a ja wtedy mam owu, wiec kolejny miesiac w dupe, jest mi strasznie zle, jak widze kobiety z brzuszkiem, czuje niepelna rodzine, nic pozyje zobacze...ale nie spodziewalam sie jeszcze kilka lat temu, ze bede miala takie problemy z zajsciem w ciaze, najgorszych koszmarach tego nie mialam.
a u mnie m ma dyzur kolejny, a ja mysle, oczywiscie wszystko w czarnych barwach, stwierdzilam,ze ten miesniak nie pozwala mi na zagniezdzenie zarodka, bo chyba juz pare razy zaciazylam, tylko,ze ten sku....syn mi zarodek skrzetnie wypieprza, wiec zimna dupa, od stycznia rozpoczynam badania i konsultacje, co z tym ch mozna zrobic. W grudniu nie ma szans na zaciazenie, bo m ma 11 grudnia badanie i 5 dni przed nie moze, a ja wtedy mam owu, wiec kolejny miesiac w dupe, jest mi strasznie zle, jak widze kobiety z brzuszkiem, czuje niepelna rodzine, nic pozyje zobacze...ale nie spodziewalam sie jeszcze kilka lat temu, ze bede miala takie problemy z zajsciem w ciaze, najgorszych koszmarach tego nie mialam.
-Lorelain-
kasoku - ja wiem co czujesz, nei udaje nam sie z różnych powodów, no ale niestety wynik taki sam. Mi tez nawet przez mysl nie przeszło że bede miała problem z drugim dzieckiem i tez mi jest zawsze żal jak widze brzuszki ciążowe. Najgorzej jak mam w pracy zaciążone koleżanki i musze udawać że sie ciesze żeby im przykrości nei robić. Jak opowiadają po wizycie USG to czasami musze wyjść z pokoju bo nie daje rady.
te co ja robie jeszcze nigdy mi nie pokazaly 2 kreski nawet bladej, wiec jak zobacze te 2 to uwierze ze sa naprawde 2 - nooo musze przyznac ze wyjatkowo nieciepliwa jestem ale to przez to ze to moj 16 cykl ;/ wic wiesz juz bym chciala zobaczyc jakis efekt w koncu ;-)
kasoku- a juz jestes umowiona na jakies badania dla siebie czy narazie tylko maz??? no i trzymam kciuki zeby szybko zniwelowali problem , ale spojrz na to z innej strony im szybciej maz teraz zrobi badanie to szybciej sie dowiedza co jest , czyli nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo - 3 maj sie - mi zawsze jakis dobry film poprawia humorek chociaz na chwile + wino - ale z % sie narazie wstrzymuje hih
dziewczyny najgorzej to jest chyba w lato !!- ja mialam taki okres ze normalnie nie moglam wychodzic z domu bo wszedzie ciezarne no i w lato kurtek nie nosza to czulam sie osaczona zwlaszcza ze chcialoby sie tez juz byc w ciazy a tu nic nie wychodzi, teraz jednak zima i troche to zelzalo... bo kurtki sie nosi i tak nie widac, jednak zawsze sie gapie w wozki na male szkraby... ehhh.. to jest wykanczajace - ide sobie poprawiac humor
w pracy tez co chwile jakas w ciazy - troche czlowiekowi przykro no ale co ciesze sie z ich szczescia a czekam na swoje!
w pracy tez co chwile jakas w ciazy - troche czlowiekowi przykro no ale co ciesze sie z ich szczescia a czekam na swoje!
pandora83
dzień dobry:-)
tiluchna- kciukasy mocno mocna zaciśnięte!! i relacja na bieżąco obowiązkowa
kasoku- dobrze będzie!! z mięśniakiem da się zaciążyć!! Twój jest mały, mój przy Antosiu miał 7x6 cm i się udało! ale masz rację mięśniak może uniemożliwiać zagnieżdżenie albo uniemożliwić wytworzenie łożyska- tak było u mnie ostatnio. Jeśli jest mały możesz pomyśleć o wyłuszczeniu ale wtedy staranka możesz wznowić po ok 6 miesiącach od operacji...
lori, miciurka- ja też tak mam, dwie moje koleżanki niedawno urodziły- ucieszyłam się, ale też było mi przykro... no i moja szwagierka, ale o tym to mi się nawet pisać nie chce:-(
tiluchna- kciukasy mocno mocna zaciśnięte!! i relacja na bieżąco obowiązkowa
kasoku- dobrze będzie!! z mięśniakiem da się zaciążyć!! Twój jest mały, mój przy Antosiu miał 7x6 cm i się udało! ale masz rację mięśniak może uniemożliwiać zagnieżdżenie albo uniemożliwić wytworzenie łożyska- tak było u mnie ostatnio. Jeśli jest mały możesz pomyśleć o wyłuszczeniu ale wtedy staranka możesz wznowić po ok 6 miesiącach od operacji...
lori, miciurka- ja też tak mam, dwie moje koleżanki niedawno urodziły- ucieszyłam się, ale też było mi przykro... no i moja szwagierka, ale o tym to mi się nawet pisać nie chce:-(
reklama
miciurko przede wszystkim zmieniak gina, bo moj mi tylko powtarza, "wyluzuj, urlopik, czesty seks, nie mysl itp", pojde do nowegoo i przedstawie mu sytuacje od urodzenia corki, co w tym czasie mialam i ,ze mialam ta pier....na wkladke mirene-NIE POLECAM, porobie znowu badania w I, II, III fazie cyklu i nie wiem co dalej, pewnie bede musiala zrobic na droznosc jajowodow????obawiam sie ,ze przede mna droga krzyzowa, az sie w koncu poddam i oleje sprawe, patrzac tylko niestety zawistnie na kolejne zaciazowane...moje rodzenstwo ma po 3-ce, bez problemu zachodzily i rodzily, to gdzes musi byc gorzej, akurat u mnie...
lori ja juz uciekam od wszystkoch potencjalnie zaciazonych, wyczuwam nosem i w nogi zeby nie bylo widac jak mi zle, bo w sumie co te zaciazone winne???a ja mam problemy z udawaniem, za bardzo po mnie widac niestety. Wczortaj na zakupach widzialam jedna z brzuchem, ktora stala i kurzyla faje, widuje laski zaciazone pijane, i gdzie tu sprawiedliwosc???
ale dobra znowu schodze na bez sensowny ton, bo przeciez nic tym nie zmienie, ze tak pisze, tylko taka mamy sprawiedliwosc, dostaje te, ktore nie chca, a te ktore pragna-dupa, bo np za duzo na ten temat mysla i maja jakies pier...niete blokady, tak moj gin twierdzi juz od pol roku, "masz blokade" a czy to nie jest najlatwiej postawiona diagnoza, sorry ale ja w ta "blokade" nie wierze, albo jest wszystko ok i sie zachodzi, albo jest do dupy i za ch...wafla sie nie zajdzie. Przepraszam za kasliwosc ,ale dzisiaj mam taki wlasnie humor i nie polepsza mi go fakt, ze jestem sama i mam duzo czasu na myslenie
lori ja juz uciekam od wszystkoch potencjalnie zaciazonych, wyczuwam nosem i w nogi zeby nie bylo widac jak mi zle, bo w sumie co te zaciazone winne???a ja mam problemy z udawaniem, za bardzo po mnie widac niestety. Wczortaj na zakupach widzialam jedna z brzuchem, ktora stala i kurzyla faje, widuje laski zaciazone pijane, i gdzie tu sprawiedliwosc???
ale dobra znowu schodze na bez sensowny ton, bo przeciez nic tym nie zmienie, ze tak pisze, tylko taka mamy sprawiedliwosc, dostaje te, ktore nie chca, a te ktore pragna-dupa, bo np za duzo na ten temat mysla i maja jakies pier...niete blokady, tak moj gin twierdzi juz od pol roku, "masz blokade" a czy to nie jest najlatwiej postawiona diagnoza, sorry ale ja w ta "blokade" nie wierze, albo jest wszystko ok i sie zachodzi, albo jest do dupy i za ch...wafla sie nie zajdzie. Przepraszam za kasliwosc ,ale dzisiaj mam taki wlasnie humor i nie polepsza mi go fakt, ze jestem sama i mam duzo czasu na myslenie