miciurko przede wszystkim zmieniak gina, bo moj mi tylko powtarza, "wyluzuj, urlopik, czesty seks, nie mysl itp", pojde do nowegoo i przedstawie mu sytuacje od urodzenia corki, co w tym czasie mialam i ,ze mialam ta pier....na wkladke mirene-NIE POLECAM, porobie znowu badania w I, II, III fazie cyklu i nie wiem co dalej, pewnie bede musiala zrobic na droznosc jajowodow????obawiam sie ,ze przede mna droga krzyzowa, az sie w koncu poddam i oleje sprawe, patrzac tylko niestety zawistnie na kolejne zaciazowane...moje rodzenstwo ma po 3-ce, bez problemu zachodzily i rodzily, to gdzes musi byc gorzej, akurat u mnie...
lori ja juz uciekam od wszystkoch potencjalnie zaciazonych, wyczuwam nosem i w nogi zeby nie bylo widac jak mi zle, bo w sumie co te zaciazone winne???a ja mam problemy z udawaniem, za bardzo po mnie widac niestety. Wczortaj na zakupach widzialam jedna z brzuchem, ktora stala i kurzyla faje, widuje laski zaciazone pijane, i gdzie tu sprawiedliwosc???
ale dobra znowu schodze na bez sensowny ton, bo przeciez nic tym nie zmienie, ze tak pisze, tylko taka mamy sprawiedliwosc, dostaje te, ktore nie chca, a te ktore pragna-dupa, bo np za duzo na ten temat mysla i maja jakies pier...niete blokady, tak moj gin twierdzi juz od pol roku, "masz blokade" a czy to nie jest najlatwiej postawiona diagnoza, sorry ale ja w ta "blokade" nie wierze, albo jest wszystko ok i sie zachodzi, albo jest do dupy i za ch...wafla sie nie zajdzie. Przepraszam za kasliwosc ,ale dzisiaj mam taki wlasnie humor i nie polepsza mi go fakt, ze jestem sama i mam duzo czasu na myslenie