reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciurka Kochana, dziekuje calkiem dobrze by bylo, gdyby nie zatkany nos i bol gardla :( Leni****e dzisiaj, wiekszosc dnia spedzilam w lozeczku :-) A co tam u Ciebie ?

ojoj jeszcze cie trzyma? - to pij wit. c i soczek z cebuli to moze cie pusci ;), a ja hmmm tak sie lampie na moj wykres temperatury proboje cos tam zobaczyc tylko coo.. :-D hah ... no zobaczymy za 12 dni czy cos zobacze ;-) hih

reklama
hej dziewczyny!

można się dołączyć? :-)

mam na imię Aneta, mam 27 lat, synka i kolejne bobo w planach... w listopadzie odstawiłam tabsy z myślą o starankach i obecnie skończyła mi się @ więc zaczynamy starania na calego...

mogę dołączyć?

Anecia - jasne - witaj :) ! i powodzenia

pandora - no a jak :)! na tym forum tylko i wylacznie zaciazamy parami zeby sie radzic jedna drugiej :-D - a ty mierzysz temp czy nie ?

Anecia witaj

Wracajac do plamien to ja mialam je pare dni po @ po czym zanikaly na 2-3 dni i znowu sie pojawialy,a na 10 dni przed @ znowu zanikaly,wiec troche to pokrecone takie :zawstydzona/y:

Co do zajscia po tabletkach to tez tak slyszalam ,ze najlepiej zaczac staranka po odstawieniu,ale sama juz nie wiem...moja siostra zaszla w ciaze biorac tabl. wiec wszystko mozliwe :rofl2:

miciur-k- oczywiście że nie:zawstydzona/y:jakoś nie dotarłam do apteki w tym cyklu, ale jakby co zacznę od następnego- oby nie było potrzeby:tak:

Miciurka- wykresik jak na razie masz piękniusi. :) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&
Anetka, witaj, rozgość się :)
Pandorka- w grudniu wszystkie zobaczymy, to piękny, pełen magii miesiąc :tak:
Edyta- ja po tabsach zaszłam dośc szybko ale poroniłam, więc zdania podzielone.

Ja w nowym tygodniu zaczynam staranka :) He he , będzie sie działo :)

Czytam że piszecie o tabsach i zajściu w ciążę po nich. Mi właśnie udało się zajść z synkiem w ciążę w pierwszym cyklu starań, bezpośrednio po odstawieniu tabletek, tak mi poleciła moja lekarka, nie kazała robić żadnych przerw itp. Ciąża przebiegała idealnie, książkowo, bez plamień i innych niepokojących sygnałów. Obecnie zaczynam żałować że nie poszłam po tabsy na parę miesięcy, może o wiele łatwiej by nam poszło. Tak bardzo chciałam mieć różnicę trzech lat między dziećmi a teraz 5 miesięcy starań + niezagnieżdżony zarodek ehhh:no: No nic trzeba próbować dalej, w środę najprawdopodobniej pójdę na wizytę, zobaczymy co mi doradzi.

Ostatnia edycja:
Ajentka to blyskawicznie udalo Ci sie zajsc w ciaze ,najwazniejsze ze masz zdrowego synusia i ciaza przebiegala prawidlowo :tak: a uzywasz testy owulacyjne ?? moze warto sie nimi wspomagac,chyba ze wiesz kiedy masz owulacje...Ja teraz sobie je kupilam i zaczne je uzywac,niebawem okaze sie czy warto sie nimi kierowac :-p

Emalia bardzo mi przykro :-( i powodzenia przy starankach,mam nadzieje ze niebawem ujrzysz II kreseczki :-)

reklama
Witam z rana :-)

Obudziłam się dziś z okropnym bólem głowy, chyba znowu mam chore zatoki. Jasiek kaszle więc dziś cały dzień będziemy siedzieć w domu :-(
Dziś rano przytulaliśmy się we trójkę, a Jaś powiedział:"Jest nas malutko" :-D Spodobało mi się to :-)

A co do zachodzenia w ciążę po tabletkach to nie mam pojęcia, bo nigdy ich nie brałam. Mimo to za pierwszym razem udało się bez problemu. Zobaczymy jak będzie teraz :-p

Do góry