reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

edyta - mimo ich stosowania i pozytywnych testów i tak się nie udawało więc po 3 miesiącach stosowania je wyrzuciłam :sorry2: za tydzień mam wizytę więc zobaczę co jest nie tak ... bo od 2 miesiecy moje miesiączki trwają 1,5-2 dni :baffled:

reklama
edyta - mimo ich stosowania i pozytywnych testów i tak się nie udawało więc po 3 miesiącach stosowania je wyrzuciłam :sorry2: za tydzień mam wizytę więc zobaczę co jest nie tak ... bo od 2 miesiecy moje miesiączki trwają 1,5-2 dni :baffled:

To krótko ,ale gin pewnie coś na to poradzi ...
,
Ja musiałam brać tabsy bo miałam plamienia miedzymiesiaczkowe,a badania robilam i ponoć wszystko ok było...

hej testy owu wychodzily mi max pozytywnea ciazy jak ni ma tak ni ma, wiec sama juz nie wiem????????

Witajcie karola i emalia kochane moje pocieszycielki cmok
oj oj emalia glowka do gory, zobacz juz jutro grudzien, fajny miesiac, co prawda troche sie narobimy, sprzatanie, gotowanie i ogolnie przygotowywanie do swiat, ale pptem bedzie superancko, wiec przytulam cie bbbbaaarrrdzoooo mocno i bedzie juz tylko lepiej cmok cmok

hmmmm mi testy owulacyjne raczej dobrze pokazywały owulacje, ale wkurzało mnie pamiętanie żeby przez 2 godziny nic nie pić, a że z pracy wracam po 16:00 a testy najlepiej zrobić między 17:00 a 18:00 to nigdy nie mogłam normalnie popijać obiadu i się męczyłam ... skapitulowałam :rofl2:

emalia - szkoda tylko że spotykamy się po tej barykadzie :nerd:

WITAM nowe panie staraczki

KASOKU jestem jestem ;)witaj z powrotem :* cmok heh tylko w ukryciu jakoś też weny na pisanie nie mam odpuściłam troszkę te badanie ze względu na przeziębienie. teraz sama w domku rozpusta pełną gebą ale troszke papierkowej roboty mam wiec pisze z wami i nadrabiam zaległości;) bo M wyjechał na Węgry na turniej hokeja wiec odpoczywam z @ mam nadzieje ze jak wróci to będzie mega przytulanko hehe:-D
powiem szczerze że jakos wrzuciłam na luz z tymi badaniami i wogóle na dzidzie tzn. mam szał ale staram sie myśleć z rozwagą ALE NIE PRZECZĘ ŻE BYM CHYBA OSZALAŁA JAKBYM ZOBACZYŁA II KRECHY :D:D

Witam sie wieczornie :*

Podczytalam Was, a juz kompletnie nie pamietam co, kto pisal ... :/

Co do testow owu ja jestem zadowolona, chociaz niewiem czy fasolka tak do konca to jest ich zasluga... Jeden plus, ze wiedzialam, kiedy owu mniej wiecej bedzie przy moich dosc nieregularnych cyklach.

Ktoras pisala o tabsach anty. Ja bralam pare miesiecy i w pierwszym cyklu po odstawieniu zaszlam w ciaze, ktora niestety zakonczyla sie poronieniem w 5tyg. Dlatego lepiej odczekac te 3 miesiace az hormony wroca do normy.

Witam nowe staraczki i zycze owocnych staranek :)

witajcie!!
kasoku- kochana, nareszcie:-D jak to gdzie jestem? w pracy oczywiście:-D
w sumie teraz już w domku:-) winko, gorgonzola i forum- nastrajam się na wieczorne przytulanki- mam nadzieję że to już ostatnie wino i serek:-D a później przymusowa wstrzemięźliwość:-D

pandora - ja tak wczoraj mówiłam mężowi że lepiej niech korzysta bo od następnego dnia embargo :-D:-D:-D... ja sobie drinkuje :-p

edyta - no jak się opijesz przed testem to mocz rozcieńczysz...no tak nawet na logige :happy:

limonka - ty masz papierkową robotę a ja miałam telefoniadę z firmy ... no takie coś przy piątku ludziom fundować :no:

reklama
Lori no o tym nie pomyślałam ,ale masz racje ;-)dzieki

Ja zamykam na rodzinke.pl

Ostatnia edycja:
Do góry