reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej, dzieki lorelain za pocieszenia, ale coraz czesciej mysle,ze cos ze mna nie tak , z cora zaszlam od rzutu po porodzie mialam czyszczona macice i potem przez 3 lata wkladka mirtena, niestety nie dowiedzialam sie przed zalozeniem, ze ona tez moze prfzyczynic sie np do zarossniecia jajowodow, czyli tzw dupa i kogo tu winic???ginekologa???czasami mam ochote go zabic za to,ze to kuresstwo mi zalozyl, ogarnia mnie niema wscieklosc, bo na pewno bylam plodna przed tym wszystkim...

reklama
Hej dziewczyny ,czy mozna sie przylaczyc ? Troszke Was poczytalam i czuje ze bedzie mi na tym wateczku dobrze ;-)
My z mezem kilka miesiecy temu chcielismy zaczac starac sie o kolejnego maluszka ale musialam zaczac brac tabletki anty i musielismy zaprzestac staranek...niby lekarz kazal brac tabletki 6 miesiecy , teraz koncze brac 3 opakowanie i odstawie je,bo sadze ze jak mialy pomoc to juz pomogly ,ale podobno trzeba odczekac ze starankami co najmniej miesiac po odstawieniu ,mozecie napisac ile wy czekalyscie ? oczywiscie jesli ktoras brala tabletki ;-) dzieki

Edyta - niestety w tej kwestii nie pomogę bo ja nigdy tabletek nie brałam :sorry2:

butterfly - hmmmmmm :rofl2:

karola - może opcja nr 3? na spokojnie, bez nerwów, przytulać się z przyjemnością i chyba największa szansa :tak: .... wiem wiem tylko łatwo się pisze o wyluzowaniu :)

kasoku - kurcze wiesz ja mam troche podobnie, z pierwszym dzieckiem nie mieliśmy najmniejszego problemu, wręcz zaliczyliśmy studencką wpadkę i byłam przekonana że jestem super mega płodna skoro nawet zabezpieczenia mi nie pomogły a tu teraz jak już chcemy to taki klops, ale bardzo wierze że jest mi pisane drugie dziecko, tylko musze sie teraz bardziej naczekać, ale kiedyś się uda :tak: ... no tylko lepiej wcześniej niż później bo różnica coraz większa się robi :sorry2:

Ostatnia edycja:
Lori my sie chyba znamy z innego watku " jak zaplanowac plec "ale nie jestem pewna :zawstydzona/y: co to tabletek to tez jest dla mnie nowosc bo to pierwszy raz kiedy z nich korzystam :-p

lorelain no to jedziemy na tym samym wozku, jakbys z ust czy spod dloni slowa mi wyjela,wlasnie martwie sie o ta roznice wieku, ja jestem mlodsza od siory 8 lat i nie jest tak fajnie :no:lecz coz, odkladalam zajscie w druga i odkladalam ,bo pomyslalam, ze najmniejszego problemu z zajsciem nie bede miala, kumpela moja jak to uslyszala usmiechnela sie tylko i powiedziala"oj to nie jest tak latwo, zobaczysz" no i widze bardzo dokladnie widze niestety...

Nawet moj m optymista powiedzial mi dzisiaj, ze musimy uzbierac troche kasy na ewentualne leczenie, a nie jest to impreza tania, a powinna byc . tak wiec ja na dzien dzisiejszy chodze i bucze pod nosem, wszystkich z mojego otoczenia juz irytuje, wiem o tym, ale nie umiem sie cieszyc i nie myslec, dlatego tutaj dziewczyny mi bardzo duzo juz pomogly, jeszcze raz dziekuje za wszystko cmok cmok cmok.

lori widze, ze masz tez 25 dniowe i przytulasz sie od 9 dc tak jak ja :)

mam pytanie,tiluchna, miciurka, karola, limonka, pandorka, emalia, gdzie wy, co z wami??? ja wracam do zywych, ufff, znowu pisac mi sie chce.

Kasoku & Lori ja o trzeciego synka staralam sie 2 lata bo chyba za bardzo chcialam ,bynajmniej tak mi sie wydaje ,a jak przestalam o tym myslec to dopiero "zaskoczylo" a nie myslalam o tym czy sie uda tylko z jednego powodu... a tym powodem byl brat ktory mial do nas przyleciec i wszystko kercilo sie wokol przygotowan ,i uwierzcie mi dopiero po jego wylocie dowiedzialam sie ze jestem w ciazy bo mialam normalna miesiaczke i nie testowalam a jednak moj synus juz byl w brzuszku :tak: wiem ze i Wam sie uda :-)

reklama
Do góry