reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

misis - a szukasz przepisu na jedzenie dla dzieci czy dla dorosłych? .... jeśli chodzi o tort to ja do kremu zawsze dodaje budyń wtedy jest duuuuużo smaczniejszy ... aha jak bedzie tort to wydaje mi sie ze juz ciasta nie trzeba bo i tak się wszyscy zaslodzą

ja też oglądałam rodzinke :-D

o której godzinie bedą urodziny?

Ostatnia edycja:
reklama
Co do testów, mi dzięki nim się dwa razy udało zajść. A teraz w ostatnich 2 cyklach dooopa. Więc nie wiem o co kaman.

Lori- no niestety kochana, ale teraz będzie już tylko lepiej :* A na tym wątku bardzo szybko można przedawkować komputer :-D
Kasoczku- :* :* :* teraz musimy sie ostro zabierać do roboty, zakasać rękawy i między myciem jednego okna a drugiego "bzyku, bzyku":-D Co by se zrobić prezent pod choinkę w postaci II kresecek :biggrin2:
Pandorka- ty pracoholiczko :)
Mówisz ,że stosujesz terapie winkową :) To na zdrówko ;-)
Limonka- ja mężuś wróci i sie dopadniesz to na bank II będą :)
Ajentka- przykro mi. Przytulam i zapraszam do pisania z Nami :)
Kasoku- daj kawałek :p
Rojku- to czekamy razem na odjazd wrednej małpy do ciepłych krajów na przynajmniej rok :-)
Tiluchna- hej mordeczko, fajnie masz , ja świat nie czuje jeszcze....
Missi- ja zawsze robie torta z kremówki i tort u mnie to zawsze najmocniejsza strona :)

emalia kochanie wlasnie sobie uswiadomilam, ze za dwa tygodnie czeka mnie mycie okien, breeeee, fuj, no nic, a pomiedzy myciem produkcja na calego :-):-):-):-)

impreza bedzie w niedziele o 16 jeśli ma to coś do rzeczy ;-):-p hmmm

kasoku
melona w szynke?? ciekawe jak to smakuje może sie skusze :tak:
też tak właśnie chce pokroić pomidorka i w ogole tylko myślałam czy by nie robic np paróweeczek w ciescie francuskim albo cuś.... sałatke brokułową robie ze słonecznikiem pychotka jest

lorelian
dla dzieci i dorosłych :) choc dzieci pewnie wiele nie zjedzą. a jak robisz krem z budyniem ?? gęsty budyn utarty z z masłem ??

a tort robie autko z kolorowymi biszkoptami niebieskim zielonym i rozowym autko mcquinn czy jak to tam się pisze :) jak juz zrobie to wkleje fote hehe ciekawe czy mi wyjdzie.

mase chciałam z kremowki wlasnie zrobic śmietanową ale się zastanawiam czy jogurtowej nie sprobowac tylko nie znalazlam zadnego ciekawego przepisu.

Ostatnia edycja:
missiiss melon z szynka bomba mowie ci, a zapiecz sobie paroweczki z zoltym serem boczkiem cieniutko pokrojonym i suszona sliwka, superowe zarelko, tylko parowki przekroj na pol potem zrob male wglebienie na kawalek zoltego sera bi sliwke opatul boczkiem i wykalaczka zepnij, piekarnik na ok 20 min nbo bomba piecz termoobieg tak 170-180 stopni

hmmm jogurtowa może nie byłaby taka słodka .... hihi utrzeć budyń? nie no ja go tylko mieszam :laugh2::laugh2::laugh2:
godzina bardzo ważna bo pytanie czy goście przyjdą najedzeni czy przyjdą się najeść ... a pytasz się w takim razie o jakieś przekąski na zimno czy o coś ciepłego konkretnego?

edit:
ostatnio modna jest sałatka ze szpinaku, szybki parmeńskiej, suszonych pomidorów i sera mozzarelli. Gdzie nie ide to jest ta sałatka i jeszcze ani razu mi nie smakowała.

Ostatnia edycja:
kurcze
kasoku jakie wynalazki mega :)

ide spac bo padam a musze jutro do pracy isc choc mialam miec wolne :-( bede szykowac jutro wszystko chyba do rana do niedzieli. ide śnić o tych przekąskach i pysznościach waszych :)

dobrej nocy :tak: i dziękuje za porady i pomysły !!!

reklama
Dziękuję bardzo za miłe przyjęcie, bardzo sympatycznie tu u Was i od razu cieplej na serduchu:tak: Fajnie gdybyśmy wszystkie wystarały się na ten sam miesiąc:tak:
missiiss Pewnie mnie nie pamiętasz ale pisałyśmy chwilkę razem na marcówkach jak byłaś w ciąży z Antosiem... Co do masy tortowej polecam z tej stronki Krem do tortów z bitą śmietaną przepis | Kotlet.tv jak dla mnie krem na medal, ja zawsze dodaję jeszcze owocki np. malinki, mogą być mrożone. U mnie sprawdza się zawsze sałatka gyros, kurczak z rożna lub pieczony w piekarniku, polecam też stroganoff czy jak to tam się piszę, jak coś mogę rzucić sprawdzonym przepisem;-)

Do góry