reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Hej kochane!

Mogę się do Was dopisać? Co prawda już ostatnie godziny listopada ale myślę że w grudniu nadal będziecie pisać na tym wątku prawda?:tak: Przyznam szczerze że przez jakiś czas chwilkę podczytywałam Was tutaj ale nie zdążyłam się odezwać bo tydzień temu pokazały mi się dwie upragnione kreseczki (starania od lipca), niestety wczoraj późnym popołudniem dostałam silnego bólu brzucha i krwawienia, rozmawiałam z gin i najprawdopodobniej zarodek nie zagnieździł się w pęcherzyku. Krwawienia dostałam 6 dni po planowanym dniu miesiączki. W przyszłym tygodniu jadę na wizytę do lekarza i wiadoma sprawa staranek ciąg dalszy dlatego chciałabym się do Was dopisać.;-)

ja wpierdzielam czekolade milke z chrupkami, wczoraj w makro kupilam taaaka duza i zajadam, mmmnniam, moj m ma dyzur, wiec siedze sama w domu, co prawda fajnie mi sie schudlo ostatim czasy i pewnie mi ta czekolada nie pomoze ale co tam jest pyszna:-)

Dziewczynki ledwo się zjawiłam i zniknęłam na parę dni, a to za sprawą szkolnych obowiązków typu: wywiadówki, konsultacje, sprawdziany itp. Jeszcze trochę na garbie jest, ale może się jakoś wyrobię. Musiałam Was odwiedzić i sprawdzić, czy jakaś nowa fasola jest :)
Ja czekam aż małpa się skończy i sie bierzemy do roboty. Przy okazji trochę pospalam tłuszczyku :)

Miciurka - milego wyjazdu :biggrin2:

Butterfly - powodzenia! trzymam &
Anabelka - na prawde masz synka z dnia po owulacji???? moja ty kochana! ale mi dalas nadzieje!!!!:tak::biggrin2:;-)
i dla mnie to obojetne czy chlopiec czy dziewczynka - nawet nie chcemy wiedziec do porodu, bo my juz parke mamy:tak:

Kasoku - ja tu zawsze wiernie wracam hehe
dzisiaj bylam caly dzien z synem bo ma ospe (dokladnie 2 tyg po corci) :baffled:

Edyto - ja bralam tabletki 9 lat.. a potem niestety starania bylo 1.5 roku
tyle ze ja sobie totalnie rozpierdzielilam wszystko tablatkami
raz bralam, raz nie:zawstydzona/y: gowniara bylam i nie zdawalam sobie sprawy z konsekwencji
jezu jak ja dziekuje Bogu ze zadnej wpadki nie zaliczylam:zawstydzona/y:

moje owulacyjne testy myslalam ze o kant tylka je rozbic.. bo niejasne byly przez caly cykl kiedy to sie okazalo ze owulacja nastapila w 32dc :p wiec trzeba robic robic az do spodziewanego dnia okresu bo to nigdy nie wiadomo :D

tez ogladam rodzinke. pl - jejjj!! od tygodnia mam polska telewizja.. pierwszy raz od 7 lat!!!!!!!!!!!

Ajentka - hej :)

my dzisiaj mielismy dzien pod nazwa - ozdoby swiateczne, jak sie nastrojowo zrobilo ...

hello
ja wpadam i od razu z pytaniem sorki ze tak od tematu odskakuje ale poratujcie:-( nie mam zielonego pojęcia czym ugościć gości na 2 urodzinkach mojego jasia. zrobie tort sałątke kupie ciasto i paluszki ale co jeszcze mam postawic na stole:eek: zgłupiałam już....

a no i potrzebuje jakiejś super ekstra masy do torta sprawdzonej i pysznej ! pomóżce bo na was wiem ze zawsze moge polegać kochane :tak:

reklama
missiiss kurcze to powazny problem, ja stawiam jeszcze zimna plyte, no wiesz ladnie pokrojona wedlina serek pomidorki i robie koreczki z winogrona, serka presidenta i zielonych oliwek,no i kupuje melona tego miodowego i szyneczka lososiowa zawijam szynke w melona i jest super zarelko, nic na cieplo nie podaje bo ja gotowac nie umiem :/, przede wszystkim skupiam sie na salatkach przynajmniej dwie na stole, chlebek w piekarniku przypiekam i jest miodzio.

Do góry