reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

mamolinka - ja już sobie odpuściłam córeczkę, byle tylko sie udało i było zdrowe. Lekarze postawili hipotezę że prawdopodobnie nie możemy mieć dziewczynki więc tym razem sie staraliśmy na chłopca. Najważniejsze żeby przetrwać ciąże i urodzić zdrowe dziecko. Robiliśmy badania genetyczne naszego DNA i czekamy na wyniki których możemy się spodziewać koniec grudnia lub poczatkiem stycznia. Myśle że w Polsce spokojnie znajdziesz lekarza który Cię przyjmie bez kolejki.

Pandora - hmmm znamy się ?:-p

reklama
Pandora gdybym mieszkala blisko, to by bylo rozwiazanie takie jak u CIebie kawa na drugi dzien swiat :D Ale niestety nas dzieli 1600km :( Caly czas siedze i mysle i chyba nic rozsadnego mi nie przychodzi do glowy, oprocz egozimu, ze jak juz 4 lata nie spedzil swiat w domu to jeszcze te wytrzyma.... Ehh... zadne logiczne myslenie :/

Lori przykro mi,ze macie taka diagnoze postawiona. Ale wierze, ze los zrobi Wam psikusa i obdaruje Was sliczna dziewczynka, a jak nie to zdrowym,silnym i przystojnym chlopcem. Aby tylko ciaza przebiegla bez komplikacji i dzidzius urodzil sie zdrowy !

Ostatnia edycja:
mamolinka - diagnozy właśnie żadnej nie mamy, to tylko przypuszczenia .... nikt tak na prawde nie wie czemu się nie udaje. O płci dziecka to ja już kompletnie nie myślę.
Jeśi chodzi o święta to chyba bym pojechała do Polski...po pierwsze zrobisz sobie szybciej badania, po drugie z jednym dzieckiem łatwiej. Jak się maluch urodzi to na kolejne święta będzie wam jeszcze gorzej wyjechać i tak zawsze cos będzie nie tak.

mamolinko- wiem, wiem:-D ale nie zmienia to faktu że święta wole spędzać z moimi:-D trudno, czasami trzeba być egoistką:-D

lori- wydawało mi się że się na jakimś wątku spotkałyśmy:-) ale oczywiście mogę się mylić:-)
edit: na majowkach2013?

Ostatnia edycja:
Lori na kolejne swieta to ja planuje chrzciny zrobic wiec raczej tak czy siak spedzimy je razem u Nas w Holandii :) Porozmawiam z moim M. jak wroci z pracy i moze w koncu jakas decyzje podejmiemy.

Pandora ja z zasady i tak jestem egoistka hehe, az wstyd sie przyznac, no ale coz....

Pandora - no ja już byłam na tylu zaciążonych wątkach że i na majówkach też :-D

Mamolinka - eeeh no decyzja ciężka...ale jakoś się dogadacie :tak::tak::tak:

no wiecie co???
jak mnie nie ma caly dzien to tutaj dwie strony :-D
ja tu na bank zostaje :tak::-)
nigdzie sie nie wybieram.. chyba ze na sierpniowki 2013:-p
no.. pomarzyc mozna ;-)
dla mnie kazdy dzien bez @ jest bonusem
ale i tak czekam bo nie wierze w ten cykl zupelnie
jak nigdy
co miesiac myslalam ze sie udlo gdy mialam spiralke.. a w tym po prostu wiem, ze nic nie bedzie

witam nowe staraczki:tak::-)

nadrobie pozniej was ze szklaneczka wina i laptopem na kolanach w lozeczku:-)

reklama
Tiluchna a u mnie wlasnie takim oto sposobem niewiary wyszly II kreski :D Za kazdym razem kiedy nakrecalam sie, ze udalo sie przychodzila @ a teraz bylam pewna, ze sie nie udalo a tu prosze niespodzianka :) Wiec glowa do gory i trzymam kciuki

Do góry