reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

mamolinka - ja już sobie odpuściłam córeczkę, byle tylko sie udało i było zdrowe. Lekarze postawili hipotezę że prawdopodobnie nie możemy mieć dziewczynki więc tym razem sie staraliśmy na chłopca. Najważniejsze żeby przetrwać ciąże i urodzić zdrowe dziecko. Robiliśmy badania genetyczne naszego DNA i czekamy na wyniki których możemy się spodziewać koniec grudnia lub poczatkiem stycznia. Myśle że w Polsce spokojnie znajdziesz lekarza który Cię przyjmie bez kolejki.

Pandora - hmmm znamy się ?:-p

reklama
Pandora gdybym mieszkala blisko, to by bylo rozwiazanie takie jak u CIebie kawa na drugi dzien swiat :D Ale niestety nas dzieli 1600km :( Caly czas siedze i mysle i chyba nic rozsadnego mi nie przychodzi do glowy, oprocz egozimu, ze jak juz 4 lata nie spedzil swiat w domu to jeszcze te wytrzyma.... Ehh... zadne logiczne myslenie :/

Lori przykro mi,ze macie taka diagnoze postawiona. Ale wierze, ze los zrobi Wam psikusa i obdaruje Was sliczna dziewczynka, a jak nie to zdrowym,silnym i przystojnym chlopcem. Aby tylko ciaza przebiegla bez komplikacji i dzidzius urodzil sie zdrowy !

Ostatnia edycja:
mamolinka - diagnozy właśnie żadnej nie mamy, to tylko przypuszczenia .... nikt tak na prawde nie wie czemu się nie udaje. O płci dziecka to ja już kompletnie nie myślę.
Jeśi chodzi o święta to chyba bym pojechała do Polski...po pierwsze zrobisz sobie szybciej badania, po drugie z jednym dzieckiem łatwiej. Jak się maluch urodzi to na kolejne święta będzie wam jeszcze gorzej wyjechać i tak zawsze cos będzie nie tak.

mamolinko- wiem, wiem:-D ale nie zmienia to faktu że święta wole spędzać z moimi:-D trudno, czasami trzeba być egoistką:-D

lori- wydawało mi się że się na jakimś wątku spotkałyśmy:-) ale oczywiście mogę się mylić:-)
edit: na majowkach2013?

Ostatnia edycja:
Lori na kolejne swieta to ja planuje chrzciny zrobic wiec raczej tak czy siak spedzimy je razem u Nas w Holandii :) Porozmawiam z moim M. jak wroci z pracy i moze w koncu jakas decyzje podejmiemy.

Pandora ja z zasady i tak jestem egoistka hehe, az wstyd sie przyznac, no ale coz....

Pandora - no ja już byłam na tylu zaciążonych wątkach że i na majówkach też :-D

Mamolinka - eeeh no decyzja ciężka...ale jakoś się dogadacie :tak::tak::tak:

no wiecie co???
jak mnie nie ma caly dzien to tutaj dwie strony :-D
ja tu na bank zostaje :tak::-)
nigdzie sie nie wybieram.. chyba ze na sierpniowki 2013:-p
no.. pomarzyc mozna ;-)
dla mnie kazdy dzien bez @ jest bonusem
ale i tak czekam bo nie wierze w ten cykl zupelnie
jak nigdy
co miesiac myslalam ze sie udlo gdy mialam spiralke.. a w tym po prostu wiem, ze nic nie bedzie

witam nowe staraczki:tak::-)

nadrobie pozniej was ze szklaneczka wina i laptopem na kolanach w lozeczku:-)

reklama
Tiluchna a u mnie wlasnie takim oto sposobem niewiary wyszly II kreski :D Za kazdym razem kiedy nakrecalam sie, ze udalo sie przychodzila @ a teraz bylam pewna, ze sie nie udalo a tu prosze niespodzianka :) Wiec glowa do gory i trzymam kciuki

Do góry