reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hehe, to ile tu już mamy ciał pedagogicznych w tym wątku?

jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie założyć osobny wątek "nauczycielki staraczki" :D

btw, kurka słabo wypadam na Waszym tle bo ja mam tylko jeden kierunek... hmmm, chyba pora pomysleć o jakiejś podyplomówce.

reklama
Kryzys w szkolnictwie - długo nie uchowasz się z jednym przedmiotem :no: Ja na początku roku szkolnego przy trzech przedmiotach nie miałam etatu :confused:
A pomysł na wątek całkiem niezły :tak:

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, jest bardzo pozno, juz w zasadzie spalam, ale obudzil mnie bol brzucha i siedze na klopie i czytam co tu wyprodukowalyscie...kurcze widze jakis nowy watek, ja niestety nie jestem nauczycielka, wiec zostane w "staraczkach listopadowych",a co u mnie...bardzo trudny dzien za mna do tego stopnia, ze teraz siedze na kibelku i mam biegunke stresowo- lekowa, czy cos w tym stylu, musimy z m spac na dmuchanych materacach bo nocuje u nas spora czesc rodziny, wiec pozostala nam jadalnia. @ przyszla wczesniej niz zwykle=pewnie stresy ja przywolaly i znowu nowy cykl staran mnie czeka. Poza tym to masakra u mnie, smutek, zal, przygnebienie itp,moje schizy siegaja zenitu, macie jakis sposob na ataki paniki, np nocne, jak teraz???jak co dajcie pare rozwiazan...

karola
z tą myszą i opisem co sie działo mnie rozwaliłaś :-D

pandora
ja tez nie nauczyciel więc zostaje tutaj , nie bój się one wrócą do nas :-p bo ileż można gadać o nauczycielskich sprawach :-)

kasoku
kochana, nie mam recepty na lęki nocne ale modle się żeby koszmar u Ciebie sie już skończył, żebyscie odnaleźli spokój wewnętrzny, że teściowa już nie cierpi i teraz dopiero jest jej dobrze. wiem że jest wam bardzo ciężko ale musisz wierzyć tak jak to jedna z nas powiedziała chyba tiluchna "musi ktoś odejsć żeby sie mógł ktoś narodzić" weź sobie to do serducha , zobaczysz w grudniu nam powiesz nowine że będziesz mamą kolejny raz :tak: a co więcej teściowa będzie nad tobą czuwać żeby cała ciąża przebiegała pomyślnie! jestem z toba myślami kochana...

Witajcie.
śpieszę z nowiną, że u mnie jest wszystko dobrze. Lekarz powiedział, że takie plamienia się zdarzają, a że było ono tylko "nocne" to nie ma strachu. W każdym bądź razie, w pon. po usg mam od razu do niego przyjść - bez zapisu :), a gdyby się coś w międzyczasie działo to mam dzwonić - podał mi nr do siebie :)
Także następna stresowa tura - poniedziałek.

ariena- no i bardzo dobrze! fajnie ze lekarz cie pocieszyl i juz mniej zmartwien no i ze bedzie wiizyta bez zapisu :), daj znac po nastepnej wizycie jak tam :)

karola- hahahhah niezla opowiesc z ta mysza :), tez lece zobaczyc w moich witaminach czy mam jod i b6 - a jak nie to skopiuje te nazwe co ty podalas z polecenia farmaceutki i zobacze na allegro ;)

mamolinka- no wresznie sie ukazalas :) - ja mierze temp i czekam na owu ;), aaa no i chcialam od Ciebie 'wydebic' ten wykres temp. w ktorym zaszlas w ciaze zeby przestudiowac jak mozna ;-) hihih, a co tam slychac? jak wizyta tesciow ;]

pandora- spoko :) ja tez zostaje tutaj i pewnie same we dwie tutaj nie bedziemy :tak:, bo wiekszosc nauczycielami nie jest :) hih, a jak tam u Ciebie sytuacja na froncie:)? byla juz owu ?

kasoku- trzymaj sie :* - sa tabletki ziolowe uspokajajace bez recepty w aptece(nie pamietam nazwy;/) i herbata z melisa tez pomaga- mam nadz. ze zaswieci wam wkrotce sloneczko!

reklama
u mnie wlasnie dzis ostatni dzien pracy w tym tyg . uffff

no i jedziemy jutro na ten zjazd czy jak to tam moge nazwac - spotkanie tych sportowcow takie ala biznesowe - nie wiem dla mnie to tak czy siak wycieczka jest hahah:-), no i jak trzeba bedzie to postanowilam mojego M wykorzystac na poboczu w samochodzie hahahhahahhaha:-D:szok: - no trudno ktos sie musi poswiecic :zawstydzona/y: hihi :tak:

Do góry