reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

w fachowej literaturze przeczytalam, ze powinno sie regularnie przynajmniej 2 razy w tygodniu przytulac przez caly cykl a wtedy kobieta powinna zaskoczyc, tylko, ze ja mam czasami przerwe nawet 2 tygodnie, bo po prostu nie mamy z m na to ochoty.

mnie wczoraj Gin powiedział, że mam sobie dać spokój z testami owu i mierzeniem teperatury tylko boboseksować się co dwa dni i on jest pewnien, że za jakiś czas pojawię się u niego jako "dwupak" :-D
:) tak czy siak, testu już kupiłam więc ich teraz nie wywalę, będę robić hobbistycznie :)

spróbujemy ale nie będę się trzymać obsesyjnie tego "co dwa dni" bo nie zawsze to jest możliwe (Mąż wróci do domu po 13 h spędzonych za kółkiem, zabarykaduje się poduszką a ja będę go napastować mówiąc - miało być co dwa dni, dzisiaj musimy, koniecznie!!!! niee-e, dziwnie i komicznie by to wygladało). Jak będzie ochota to fajnie a jak nie to trudno, poczekamy na "chcicę" heh

reklama
Emalia ja jutro testuje kochana o 6:30 hehe :D A kto jeszcze, bo mialo przeciez nas tak duzo testowac ;)

Kinga trzymaj trzymaj, dodatkowe zawsze sie przydasza. A co tam u Ciebie Kochana ? Wiadomo juz kto mieszka w brzuszku ?

Oby tylko na prawde ta ciąża była :) Za was wszystkie również trzymam mocno kciuki ! Jak nie mi się uda, to fajnie jakby wam się udało :)

ja jutro sikne :) a jak! to bedzie moj 8 dzien od owulacji wiec nie wiem czy cos bedzie tam widac ale sprawdzic zawsze mozna :D
a jak nie to czekam do poniedzialku :tak: na rowne 2 tygodnie

Trzymam kciuki za reszte&&&&&&&&&& do jutra

Emalia ja jutro testuje kochana o 6:30 hehe :D A kto jeszcze, bo mialo przeciez nas tak duzo testowac ;)

Kinga trzymaj trzymaj, dodatkowe zawsze sie przydasza. A co tam u Ciebie Kochana ? Wiadomo juz kto mieszka w brzuszku ?
W poniedzialek bede wiedziec 100% ale narazie jest chlopiec ...,,,mam nadzieje ze wpadniesz do sierpniowek lub wrzesniowek ,,, czekam na wpis na sierpniowkach jutro mocno cisne kciuki

Ostatnia edycja:
ja jutro sikam- hobbistycznie:-D bo u mnie to jeszcze z 3-4 dni do owu:-D ale co by Wam smutno nie było przyłączę się:-D a no i będę bardzo mocno trzymać kciuki za sikające na poważnie:-D

hello

za pochwały odnośnie moich prac dziękuje to byly moje początkowe a teraz ostatnio zrobiłam zanim prace znalazłam kilka fajnych rzeczy ktore sprzedałam po koleżankach :) dziekuje jeszcze raz za pochwały :-)

ja o swoim jasku nie wspominam b o jest rozwydrzony, rozdarty , rozhisteryzowany itd itp.... spał całe noce o 1-6 miesiąca życia a od tamtej pory do teraz budzi się z wrzaskiem po 2-5 razy w nocy... czasem mamy już dość bo krzyczy do wózia albo coś tam i rzyga jak mus ię odmówi. wiec chodze jak zombe z bolącą głową od niewyspania. ale i takpieruna kocham i chce miec jeszcze jedno:eek:

no to jak ile nas sika jutro ?? ja sobie też sikne dla frajdy :-p

reklama
hey kochane widze ze tu juz pare dwupaków jest superr gratulacje dziewczyny. Ja miałam z wami testowac ale moje teściory nie przyszły jeszcze takze ja tylko bede trzymac kcuki za was aby jak najwiecej was było:*:*:*:*;-);-);-)
ja dalej w dołku:-:)-( ehhh od tego czytania ciągłego głowa mnie boli spac nie moge i nie moge sobie miejsca znaleśc. Zazdrosze wam tych urwisów przez które szału można dostac ale i tak sie je kocha z całych sił :tak:

buziaki i trzymam mocno za każdą kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!! OBY II KRECHY WYSZŁY JAK MALOWANE :);-)

Do góry