reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Cien cienia wyszedl mi po okolo 2 minutach. A dzis robilam nie rano robilam jakies 30 minut temu, ale mam jeszcze jeden i jutro z samego rana zrobie

Witajcie :) Mam taki problem otóż, miesiączka powinna pojawić się 16 Listopada, lecz się nie pojawiła (pare dni stresów i myślałam ze za pare dni przyjdzie). Od paru dni bolą mnie piersi, pobolewa podbrzusze a co najdziwniejszego dzisiaj miałam tony białego śluzu. Miałyście już takie coś ? Co doradzacie? Pewnie najlepiej zrobić test, wybieram sie po niego jutro :) a póki co prosze o jakieś porady. Pozdrawiam serdecznie !

aaaa
jak to nie ciaza to sie sypie po prostu
w boku mnie boli, nerki i dol plecow nawalaja :baffled:

Angela - trzymam &&&& :) masz wszystkie objawy na ciaze :)

reklama
witajcie kochane:-D
faktycznie cicho tu dziś, tylko 2 strony:szok:

Antek też daje popalić, bunt dwulatka:wściekła/y: no i z nocami wciąż jeszcze różnie:wściekła/y: ale jak przychodzi się przytulić, albo zaczyna się śmiać to normalnie zjadłabym- zapominam o wszystkim i marzę o drugim urwisie:-D

objawów co nie miara, trzymam kciuki żeby zwiastowały dzidziusie:-D i 21 okazał się wielkim dniem:-D

Do góry