reklama
angelaa_w
Fanka BB :)
Witajcie Mam taki problem otóż, miesiączka powinna pojawić się 16 Listopada, lecz się nie pojawiła (pare dni stresów i myślałam ze za pare dni przyjdzie). Od paru dni bolą mnie piersi, pobolewa podbrzusze a co najdziwniejszego dzisiaj miałam tony białego śluzu. Miałyście już takie coś ? Co doradzacie? Pewnie najlepiej zrobić test, wybieram sie po niego jutro a póki co prosze o jakieś porady. Pozdrawiam serdecznie !
reklama
pandora83
Fanka BB :)
witajcie kochane
faktycznie cicho tu dziś, tylko 2 strony
Antek też daje popalić, bunt dwulatka no i z nocami wciąż jeszcze różnie ale jak przychodzi się przytulić, albo zaczyna się śmiać to normalnie zjadłabym- zapominam o wszystkim i marzę o drugim urwisie
objawów co nie miara, trzymam kciuki żeby zwiastowały dzidziusie i 21 okazał się wielkim dniem
faktycznie cicho tu dziś, tylko 2 strony
Antek też daje popalić, bunt dwulatka no i z nocami wciąż jeszcze różnie ale jak przychodzi się przytulić, albo zaczyna się śmiać to normalnie zjadłabym- zapominam o wszystkim i marzę o drugim urwisie
objawów co nie miara, trzymam kciuki żeby zwiastowały dzidziusie i 21 okazał się wielkim dniem