reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Witajcie, ja siedze w domu i do glowy dostaje, wnerwiaja mnie nawet wlosy na podlodze w lazience, jednak jak sie wraca z roboty to sie takich drobiazgow nie zauwaza, a teraz latam z odkurzaczem i wszedzie tylko lataja te koty po panelach i kurz na meblach :crazy:o ale jeszcze pobede 1,5 tygodnia w domu, bo Matylda dop soboty ma antybiot, a potem jeszcze regeneacja.

Jezeli chodzi o moja core, to na poczatku do trzeciego m-ca miala kolki, nie bralam jej na karmienia do lozka, wolalam siedziec w fotelu dwa razy w nocy i odkladac ja do lozeczka i powiem Wam, ze zaprocentowalo to, bo nie pcha sie nam w nocy do lozka, wie dobrze, ze ma swoj pokoik i lozeczko, a my mamy swoj pokoj i ufff przesypia cala noc juz od 2 lat, czasami w nocy wola zeby sprawdzic czy jestesmy, ale to tylko czasami, rano jak wstanie a jest jeszcze ciemno zapala sobie lampke i sie bawi, jest cudem malym, samodzielna, nie histeryzujaca, czasami mi sie wydaje, ze ja bardziej panikuje i wyolbrzymiam. Moja mama powiedziala, ze chyba na loterii dziecko wygralam, bo ja bylam przeciwienstwem Mati, ale ja bylam drugim dzieckiem, wiec troche sie boje, ze ewentualnie drugie da mi popalic.

w tym cyklu tylko 3 razy sie przytulalam, nie mam po prostu ochoty i nie umiem sie zmusic :no:moze to wystarczy??? troche mam wyrzuty sumienia, acha i dostalam dzisiaj ten elektroniczny test, tylko szkoda, ze juz mam po owulce.

reklama
w fachowej literaturze przeczytalam, ze powinno sie regularnie przynajmniej 2 razy w tygodniu przytulac przez caly cykl a wtedy kobieta powinna zaskoczyc, tylko, ze ja mam czasami przerwe nawet 2 tygodnie, bo po prostu nie mamy z m na to ochoty.

Witam i ja. Jestem, żyje ale dalej mam uszkodzone forum, a moderatorzy nie raczą mi nawet odpisać :( Witam nowe staraczki. Za wszystkie testujące trzymam kciuki i pozdrawiam cieplutko :*

Dziewczyny ale sie usmialam, Matylda co widzi reklame z zabawkami wola "mamusiu kupisz mi to lego?", potem "mamusiu a kupisz mi ciastoline", domek dla lalek itp, ja jej powiedzialam, ze moze sobie wybrac jedna zabawke i mikolaj ja przyniesie, no to wybrala domek dla lalek(nota bene ten domek cholernie drogi :crazy:), dzisiaj powiedziala mi " mamusiu mikolaj przyniesie mi domek, a ty KUP MI BARBIE CIO ZMIENIA KOROR W WODZIE, DOBZIE??"szybko wykrecilam numer do mojej mamy, dalam matyldzie sluchawke i wlasnie moja mama dostala polecenie zakupienia barbie cio zmienia KOROR :-D:-D:-D:-D:-D

TEZ TAK MACIE, CO REKLAMA TO INNA ZACHCIANKA????

Kasoku hehehehe :rofl2:

ty to przynajmniej masz konkrety
Olivia chce pieska co robi siku i drugiego co robi kupe z plasteliny!!:szok:
i wezcie zrozumcie dzieci!!!

ale ja juz prezenty mam porobione :D

Missiiss - wczoraj ogladalam profil dla utalentowanych mam!
Twoje prace sa boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratuluje talentu:tak:

kasoku na szczescie jeszcze tak nie mamy bo Emily ma tylko 11 i pol miesiaca, ale pewnie sie zacznie wkrotce jak zacznie mowic. Maz Anglik ale mowi swietnie po polsku, miedzy soba mowimy po polsku ale do Emily po angielsku, jeszcze zdazy sie nauczyc polskiego jak babcia przyjedzie i zjamie sia nia jak ja wroce do pracy.

reklama
No super, znalazlam, podlacze sie bo ja robie sweterki , sukienki i obrusy na drutach..
mississ piekne szydelkowanie, szacun

Do góry