reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

mamolinka
gratulacje !!!!!!!:-)

ja niestety I krecha ale to wiedziałam bo wczoraj falstarta zrobiłam przecież.... ale w głębi i tak mi smutno no ale cóż. dobra lece do pracy

i czekam na kolejne II kreseczki dziewczyny !!! :tak:miłego dzionka !

reklama
Mamolinka!!!!!!!!!!! wow
gratulacje kochana!!!! [buziak]
wszystkiego dobrego dla Ciebie i Maluszka :tak:

u mnie jedna kreska :D
ale sie kompletnie nie zlalamalam jako ze do planowanego @ jeszcze 5 dni
kolejny test robie w poniedzialek i wtedy powinno sie wyjasnic :)

lece sie szykowac do pracy

Missiiss - jestes juz pewna wyniku kochana????

pandora
no o ile dostane @ bo 8 dni plamilam wiec mogło sie złuszczyc wszystko a nawet jak nie dostane to do gina mi sie nie chce isc :-(

tiluhna
w piatek ma przyjsc @ wiec juz cos powinno wyjsc a tu nic wiec sie nie ludze. moze w piatek powtorze nie wiem.

kurde niby po wczorajszym bylam juz pewna ze nici ale plomyk nadzieii byl i tak jakos mi smutno troszku.....:zawstydzona/y:

tiluhna
właśnie sie zastanawiam czy w ogole do mnie przyjdzie ta małpa czy nie tak jak pisałam wyzej nie wiem czy mi się nie złuszczyło całe endometrium już. brałam tą lutke zeby właśnie coś powstrzymac i pozniej odłożyć żeby przyszło no ale się okaze. tempki juz mi się nie chce mierzy w ogóle jakos mi sie starać nie chce.... święta idą może zajme się tym czasem magicznym uwielbiam śnieg światełka kolędy i inne piosenki o świętach i te reklamy świąteczne .... i te wszystkie centra handlowe przystrojone. a znow jak pomysle o tym ze dopiero bedą ludzie do mnie lazić do salonu to mam już dośc tych świąt i żygam nimi. ehhh fajnie by było mieć na swięta fasolinke w brzuszku ale to już moge sobie pomarzyć.... jakaś zdołowana jestem cholera znow podły dzien w pracy... jak ja nienawidze swojej roboty !!:no::-(

Hejka
Mamolinko- wiesz kochana ,że strasznie sie ciesze. Oby tym razem to były najnudniejsze 8 miesięcy :*
Missi, tiluchna- jeszcze nic straconego, ktoś musi ze mną w piatek powtórkę zrobić.

U mnie lipa, aczkolwiek ja malutki cień widze ( chyba ,że to moja wyobrażnia , bo śniły mi sie dzisiaj tłuste kreseczki):-D To jeszcze wcześnie bo dopiero 23dc, więc teraz w piatek a potem jak w niedziele @ nie przyjdzie, to kolejna powtórka :-)

Dzisiaj pobudka o 6, bo Jasiu obudził nas haftem. Bidulka sie umeczył i przed chwila zasnął . Mam nadzIeję ,że mu szybko przejdzie.

Trzymam kciuki za wszystkie testujące &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam dziewczyny :)
Dawno mnie nie było ale jakieś doły miałam i nie chciałam Wam smęcić....
Mamolinka GRATULACJE :tak:

Za pozostałe dziewczyny trzymam mocno kciuki cały czas - dopóki @ nie ma jest nadzieja :-)

I ja też zatestowałam dziś rano i ku mojemu zdziwieniu również zobaczyłam dwie kreski :szok: jestem w szoku ale cieszę się ogromnie :-)

Miłego dnia babeczki

Dziewczyny dziekuje Wam wszystkim razem i kazdej z osoba za kciuki i za te wspaniale rozmowy :) Teraz poprosze o kciuki za mojego okruszka, aby rosl zdowo... Ehh tak sie boje, caly czas wydaje mi sie to jeszcze takie nie realne. Pierwsza wizyte mam u poloznej 21 grudnia a usg 31 grudnia. Az caly miesiac czekania.

I ja dalej trzymam za Was kciuki , abyscie tez zobaczyly II tlusciutkie kreseczki !

Adrianka tak przeogromnie Ci gratuluje i zycze szczesliwego ciazowania :*:*:*

P.S. Polozna wyliczyla mi termin na 27 lipiec, ale ja wiem, ze to bedzie poczatek sierpnia , gdyz owu mialam pozniej ;)

Uciekam pozalatwiac kilka spraw.

Milego dnia Kochane :*

reklama
Do góry