reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

w fachowej literaturze przeczytalam, ze powinno sie regularnie przynajmniej 2 razy w tygodniu przytulac przez caly cykl a wtedy kobieta powinna zaskoczyc, tylko, ze ja mam czasami przerwe nawet 2 tygodnie, bo po prostu nie mamy z m na to ochoty.

mnie wczoraj Gin powiedział, że mam sobie dać spokój z testami owu i mierzeniem teperatury tylko boboseksować się co dwa dni i on jest pewnien, że za jakiś czas pojawię się u niego jako "dwupak" :-D
:) tak czy siak, testu już kupiłam więc ich teraz nie wywalę, będę robić hobbistycznie :)

spróbujemy ale nie będę się trzymać obsesyjnie tego "co dwa dni" bo nie zawsze to jest możliwe (Mąż wróci do domu po 13 h spędzonych za kółkiem, zabarykaduje się poduszką a ja będę go napastować mówiąc - miało być co dwa dni, dzisiaj musimy, koniecznie!!!! niee-e, dziwnie i komicznie by to wygladało). Jak będzie ochota to fajnie a jak nie to trudno, poczekamy na "chcicę" heh

reklama
Emalia ja jutro testuje kochana o 6:30 hehe :D A kto jeszcze, bo mialo przeciez nas tak duzo testowac ;)

Kinga trzymaj trzymaj, dodatkowe zawsze sie przydasza. A co tam u Ciebie Kochana ? Wiadomo juz kto mieszka w brzuszku ?

Oby tylko na prawde ta ciąża była :) Za was wszystkie również trzymam mocno kciuki ! Jak nie mi się uda, to fajnie jakby wam się udało :)

ja jutro sikne :) a jak! to bedzie moj 8 dzien od owulacji wiec nie wiem czy cos bedzie tam widac ale sprawdzic zawsze mozna :D
a jak nie to czekam do poniedzialku :tak: na rowne 2 tygodnie

Trzymam kciuki za reszte&&&&&&&&&& do jutra

Emalia ja jutro testuje kochana o 6:30 hehe :D A kto jeszcze, bo mialo przeciez nas tak duzo testowac ;)

Kinga trzymaj trzymaj, dodatkowe zawsze sie przydasza. A co tam u Ciebie Kochana ? Wiadomo juz kto mieszka w brzuszku ?
W poniedzialek bede wiedziec 100% ale narazie jest chlopiec ...,,,mam nadzieje ze wpadniesz do sierpniowek lub wrzesniowek ,,, czekam na wpis na sierpniowkach jutro mocno cisne kciuki

Ostatnia edycja:
ja jutro sikam- hobbistycznie:-D bo u mnie to jeszcze z 3-4 dni do owu:-D ale co by Wam smutno nie było przyłączę się:-D a no i będę bardzo mocno trzymać kciuki za sikające na poważnie:-D

hello

za pochwały odnośnie moich prac dziękuje to byly moje początkowe a teraz ostatnio zrobiłam zanim prace znalazłam kilka fajnych rzeczy ktore sprzedałam po koleżankach :) dziekuje jeszcze raz za pochwały :-)

ja o swoim jasku nie wspominam b o jest rozwydrzony, rozdarty , rozhisteryzowany itd itp.... spał całe noce o 1-6 miesiąca życia a od tamtej pory do teraz budzi się z wrzaskiem po 2-5 razy w nocy... czasem mamy już dość bo krzyczy do wózia albo coś tam i rzyga jak mus ię odmówi. wiec chodze jak zombe z bolącą głową od niewyspania. ale i takpieruna kocham i chce miec jeszcze jedno:eek:

no to jak ile nas sika jutro ?? ja sobie też sikne dla frajdy :-p

reklama
hey kochane widze ze tu juz pare dwupaków jest superr gratulacje dziewczyny. Ja miałam z wami testowac ale moje teściory nie przyszły jeszcze takze ja tylko bede trzymac kcuki za was aby jak najwiecej was było:*:*:*:*;-);-);-)
ja dalej w dołku:-:)-( ehhh od tego czytania ciągłego głowa mnie boli spac nie moge i nie moge sobie miejsca znaleśc. Zazdrosze wam tych urwisów przez które szału można dostac ale i tak sie je kocha z całych sił :tak:

buziaki i trzymam mocno za każdą kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!! OBY II KRECHY WYSZŁY JAK MALOWANE :);-)

Do góry