reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

missiiss- ja też mam przeczucie jak Emalia:tak::-). Miałam takie kucie w ciąży, a czym to spowodowane to nie wiem:tak:

Dziewczęta spadam powoli, czas poprawkę zrobić czy jak. Już sama nie wiem co się dzieje. Piersi szczypią ech szkoda gadać..się zobaczy zaś :rofl2:

Miłej nocki dziewuszki!

reklama
dziewuchy moje kochane jak ja bym chciała żebyście rację miały !! oj ogromnie bym chciała! :tak: uciekam spać im szybciej będzie jutro tym mniej do 21 go ;) kolorowych snów wszystkim

Miciur-ka ale powiedz mi jeszcze ona miała robione anty HCV? i wyszedł jej średnio dodatki bo teraz nie wiem bo z tego co mi pisałaś to ona bardziej z tarczycą albo coś pogmatwałam :( kurcze teraz tak czytałam i aż ciary mi przeszły po plecach:crazy::crazy::szok:

limonka - nie nie - SORYY -to ja tu cos pogmatwalam -:no: pochrzanilo mi sie calkiem juz !! co ja pierdziele... hammeridiot.gif - moja sis miala cos innego wyszlo na to- tez gruba sprawa pelno problemow miala - myslalam ze to to jak ty dodalas tego posta co bedziesz robicitd.,wiec wybacz ze cie tu w blad wprowadzilam niechcacy :baffled: ALEEEEEE - nie martw sie moze wcale sie zle nie okaze , moze jakis felerny wynik albo co ... hmmm.... nie czytaj za wiele tylko poczekaj co powie lekarz i wypytaj o wszystko

ok mnie tu dzis nie bylo i jutro was nadrobie bo ide spac - chcialam ci tylko napisac zebys sie nie martwila - no i 3 mam kciuki - sama ide tez do lekarza w nastepnym tyg. dobranoc wszystkim ;)

Hej ja sie zbieraj do roboty i nie wiem jak dzisiaj przezyje :-( Tempka spadla bardzo nisko chyba mnie cos trafi.... Posiedze moze dzisiaj w pracy z wami bo juz mi wszystko jedno ...

Milego dnia wam zycze!!

dzień doberek dziewczęta moje :):) ;-)
Miciur-ka nie szkodzi ;)
missii będzie dobrze wszystkie jesteśmy z tobą

ja zaraz zmykam do lekarza i zobaczymy co i jak mam nadzieje ze jak zrobie badania to wyjdzie wszystko oki.
kurcze znów mam problemy z pęcherzem :angry::angry::angry::baffled::crazy:
od wczoraj mnie podwozie boli i jajniki :baffled: sluz biały o co kamam :/

hmm ale szyjke mam nisko wiec juz chyba po owulacji bo 2 dni temu miałam chcice jak byk szyjka była wysoko i sluzz był przeźrocxzysty

Dziendoberek porannie przy kawusi :-)
Ja odwiozłam Młodą do szkoły i już pochłonęłam śniadanko a teraz doczytuje coście tu naprodukowały...

Mamolinka - Ty ranny ptaszek jesteś widzę od 6 na nogach :szok: mi o 6:30 budzik dzwoni ale jak wstaję to zawsze jest już prawie 7 :-p

Kasoku - zapodaj jakimś wierszykiem do porannej kawusi - lubię poczytać dobrą poezję a wczoraj wieczorem szło Ci naprawdę dobrze :-)
Missiiss - nie poddawaj się za wcześnie - daj sobie jeszczę troszkę czasu wszystko się ułoży zobaczysz &&&&&

Krowkabordo mam nadzieję żę "poprawka" udana :)

Nie pamiętam już co jeszcze i komu chciałam napisać ale z pewnością robię postępy...

A mnie dziś w nocy brzuch pobolewał jak na @ ale dopóki jej nie zobaczę to nawet nie chcę o niej myśleć tym bardziej że to jeszcze nie jej pora :no:

Miłego dzionka Wszystkim :-)

reklama
Limonka no to zostaje tylko czekac :) Aby te bole okazaly sie II kreseczkami :*

Adrianka ja nie wstaje nigdy przed 10, a dzisiaj widoczna bezsennosc... Mam tak zawsze przed testowaniem,chociaz teraz lepiej niz w poprzednich miesiacach, bo przewaznie juz na dwa tyg.przed spac nie moglam od 5 :/ Moja mloda jak chodzila do zlobka to ledwo na 9:30 sie wyrabialysmy bo ja wstaje przewaznie godzine po pierwszym budziku :D Sila ciezko mnie wyciagnac, a zastanawiam sie co to bedzie jak od stycznia mloda do peuterspeelzaal pojdzie , bedzie istny koszmar !

Do góry