reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

missiiss- ja też mam przeczucie jak Emalia:tak::-). Miałam takie kucie w ciąży, a czym to spowodowane to nie wiem:tak:

Dziewczęta spadam powoli, czas poprawkę zrobić czy jak. Już sama nie wiem co się dzieje. Piersi szczypią ech szkoda gadać..się zobaczy zaś :rofl2:

Miłej nocki dziewuszki!

reklama
dziewuchy moje kochane jak ja bym chciała żebyście rację miały !! oj ogromnie bym chciała! :tak: uciekam spać im szybciej będzie jutro tym mniej do 21 go ;) kolorowych snów wszystkim

Miciur-ka ale powiedz mi jeszcze ona miała robione anty HCV? i wyszedł jej średnio dodatki bo teraz nie wiem bo z tego co mi pisałaś to ona bardziej z tarczycą albo coś pogmatwałam :( kurcze teraz tak czytałam i aż ciary mi przeszły po plecach:crazy::crazy::szok:

limonka - nie nie - SORYY -to ja tu cos pogmatwalam -:no: pochrzanilo mi sie calkiem juz !! co ja pierdziele... hammeridiot.gif - moja sis miala cos innego wyszlo na to- tez gruba sprawa pelno problemow miala - myslalam ze to to jak ty dodalas tego posta co bedziesz robicitd.,wiec wybacz ze cie tu w blad wprowadzilam niechcacy :baffled: ALEEEEEE - nie martw sie moze wcale sie zle nie okaze , moze jakis felerny wynik albo co ... hmmm.... nie czytaj za wiele tylko poczekaj co powie lekarz i wypytaj o wszystko

ok mnie tu dzis nie bylo i jutro was nadrobie bo ide spac - chcialam ci tylko napisac zebys sie nie martwila - no i 3 mam kciuki - sama ide tez do lekarza w nastepnym tyg. dobranoc wszystkim ;)

Hej ja sie zbieraj do roboty i nie wiem jak dzisiaj przezyje :-( Tempka spadla bardzo nisko chyba mnie cos trafi.... Posiedze moze dzisiaj w pracy z wami bo juz mi wszystko jedno ...

Milego dnia wam zycze!!

dzień doberek dziewczęta moje :):) ;-)
Miciur-ka nie szkodzi ;)
missii będzie dobrze wszystkie jesteśmy z tobą

ja zaraz zmykam do lekarza i zobaczymy co i jak mam nadzieje ze jak zrobie badania to wyjdzie wszystko oki.
kurcze znów mam problemy z pęcherzem :angry::angry::angry::baffled::crazy:
od wczoraj mnie podwozie boli i jajniki :baffled: sluz biały o co kamam :/

hmm ale szyjke mam nisko wiec juz chyba po owulacji bo 2 dni temu miałam chcice jak byk szyjka była wysoko i sluzz był przeźrocxzysty

Dziendoberek porannie przy kawusi :-)
Ja odwiozłam Młodą do szkoły i już pochłonęłam śniadanko a teraz doczytuje coście tu naprodukowały...

Mamolinka - Ty ranny ptaszek jesteś widzę od 6 na nogach :szok: mi o 6:30 budzik dzwoni ale jak wstaję to zawsze jest już prawie 7 :-p

Kasoku - zapodaj jakimś wierszykiem do porannej kawusi - lubię poczytać dobrą poezję a wczoraj wieczorem szło Ci naprawdę dobrze :-)
Missiiss - nie poddawaj się za wcześnie - daj sobie jeszczę troszkę czasu wszystko się ułoży zobaczysz &&&&&

Krowkabordo mam nadzieję żę "poprawka" udana :)

Nie pamiętam już co jeszcze i komu chciałam napisać ale z pewnością robię postępy...

A mnie dziś w nocy brzuch pobolewał jak na @ ale dopóki jej nie zobaczę to nawet nie chcę o niej myśleć tym bardziej że to jeszcze nie jej pora :no:

Miłego dzionka Wszystkim :-)

reklama
Limonka no to zostaje tylko czekac :) Aby te bole okazaly sie II kreseczkami :*

Adrianka ja nie wstaje nigdy przed 10, a dzisiaj widoczna bezsennosc... Mam tak zawsze przed testowaniem,chociaz teraz lepiej niz w poprzednich miesiacach, bo przewaznie juz na dwa tyg.przed spac nie moglam od 5 :/ Moja mloda jak chodzila do zlobka to ledwo na 9:30 sie wyrabialysmy bo ja wstaje przewaznie godzine po pierwszym budziku :D Sila ciezko mnie wyciagnac, a zastanawiam sie co to bedzie jak od stycznia mloda do peuterspeelzaal pojdzie , bedzie istny koszmar !

Do góry