reklama
mamolinka90
Fanka BB :)
Kochana piekne tesciki, ale ja juz czekam na kreseczki na tescie ciazowym
*Krowkabordo - a co ten Twoj ma taka manie tego hudraulika??
bo moj tez hydraulik z zamilowania, ale z przymusu robi co innego ;-)
*Kasoku - a myslisz ze w UK jest inaczej? pracujesz i za wszystko placicsz, pieprzone recepty, badanie wzroku itd a taki alkoholik przyjdzie i dlatego, ze jest uzalezniony to wszystko ma za darmo
a jak sie pani mnie w aptece pyta czy jakies dofinansowanie mam
to mowie ironicznie ' niestety, ja pracuje, dofinansowan nie mam'
lojejku jaka fajna modnisia!! sliczna Niunka
*Ardianka - kolejna milosniczka zwierzat suuuupeeer!! i fajnie, ze dolaczasz do grona 21 ;-)
*Mamolinka - zgadzam sie z najlepszym watkiem na forum ;-)
heheheh LOL - az padlam z waszych porownan i czytam mezowi co wy tu naskrobalyscie i, mowie mu , ze go tak wychwalilam az zamruczal z zadowolenia (skoro mowa o zwierzach )
no ja sie przed moim nigdy nie wstydzilam forum
i bylam na lutowkach 2008 i 2010 , on wie, ze mi forum pomaga ;-)
powiem wam ze az z 6 dziewczynami sie widzialam normalnie a z paroma utrzymujemy baaaardzo bliska przyjazn i dzwonimy do siebie czesto
takie fora sa fajne jak sie fajni ludzie zgadaja
a tu sa same fajne babeczki
Kasoku - olej sikusa i do wyra gnaj, ja tez mowilam ze robie dla zaspokojenia swojej ciekawosci ale tak po prostu sie przytulam co 2 albo 3 dni
a co do bledow - ja w ogole nie patrze bo sama robie
jedyne miejsce gdzie pisze po polsku to tutaj
Emalia - no to u ciebie jest super wyrazna ta kreska
no wyobraz sobie ze ja taka jak ty masz na samej gorze mialam przez prawie 6 dni
wiec.. sama nie wiem co i jak
bo moj tez hydraulik z zamilowania, ale z przymusu robi co innego ;-)
*Kasoku - a myslisz ze w UK jest inaczej? pracujesz i za wszystko placicsz, pieprzone recepty, badanie wzroku itd a taki alkoholik przyjdzie i dlatego, ze jest uzalezniony to wszystko ma za darmo
a jak sie pani mnie w aptece pyta czy jakies dofinansowanie mam
to mowie ironicznie ' niestety, ja pracuje, dofinansowan nie mam'
lojejku jaka fajna modnisia!! sliczna Niunka
*Ardianka - kolejna milosniczka zwierzat suuuupeeer!! i fajnie, ze dolaczasz do grona 21 ;-)
*Mamolinka - zgadzam sie z najlepszym watkiem na forum ;-)
heheheh LOL - az padlam z waszych porownan i czytam mezowi co wy tu naskrobalyscie i, mowie mu , ze go tak wychwalilam az zamruczal z zadowolenia (skoro mowa o zwierzach )
no ja sie przed moim nigdy nie wstydzilam forum
i bylam na lutowkach 2008 i 2010 , on wie, ze mi forum pomaga ;-)
powiem wam ze az z 6 dziewczynami sie widzialam normalnie a z paroma utrzymujemy baaaardzo bliska przyjazn i dzwonimy do siebie czesto
takie fora sa fajne jak sie fajni ludzie zgadaja
a tu sa same fajne babeczki
Kasoku - olej sikusa i do wyra gnaj, ja tez mowilam ze robie dla zaspokojenia swojej ciekawosci ale tak po prostu sie przytulam co 2 albo 3 dni
a co do bledow - ja w ogole nie patrze bo sama robie
jedyne miejsce gdzie pisze po polsku to tutaj
Emalia - no to u ciebie jest super wyrazna ta kreska
no wyobraz sobie ze ja taka jak ty masz na samej gorze mialam przez prawie 6 dni
wiec.. sama nie wiem co i jak
ja mam jeszcze jedna bledsza troche od kontrolnej, ale to jest moj 8 dc a zawsze jajeczkuej 11dc wiec mam jeszcze troche czasu, a i tak cosa w tym miesiacu czuje jajnik juz od paru dni i sluz juz mam plodny od dwoch dni i zglupialam, a Tobie faktycznie owulka stuknela dwie krechy jak sie patrzywiec u mnie nr8 jest jasniejszy od nr 7 a i tak to jeszcze nie owulka, prawda??/a jajnik boli, sluz jest, co jest???
mamolinka90
Kasoku sluz plodny jest podobno przed owu, a szczyt 3-4 dni przed. Ja jak zobaczylam pozytywny test owu to mialam sucho jak na pustyni
krowkabordo
Kasoku - znaczy, ze źle nasikałaś Żartuje, tak jak Tiluchna pisze wskakuj do wyra i do roboty a nie sikańcem się przejmujesz!
Rano śluz mleczny teraz białko jajka hmm?
Rano śluz mleczny teraz białko jajka hmm?
reklama