reklama
Miciurka - tez mam lekarza za tydzien w czwartek
Mamolinka - tydzien minie szybko ;-)
ja wstaje codziennie przed 6 - bo mnie synio budzi
tak juz ma i zmienic sie nie da ;-)
szykujemy sie szybko bo na 8.30 on do przedszkola a na 8.45 cora do szkoly
Missiiss - ja caly czas trzymam za ciebie kciuki
Limonka - mam nadzieje, ze po wizycie u lekarza bedziesz wiedziala wiecej :-)
Ardianka - moja cora tez miala ciezkie okresy adaptacyjne
jak poszla do przedszkola poierwsze 2 miesiace byl placz, krzyk, kladzenie sie na chodniku, obiecywanie, ze juz bedzie grzeczna dziewczynka itd
pozniej jak reka odjal, pieknie sie wkrecila i uwielbiala przedszkole - dodam, ze oboje spedzaja 9 godzin w przedszkolu/szkole
Syn poszedl jak mial 12 miesiecy i nie bylo zadnego problemu
czasem ma fochy i nie chce isc ale to jak kadzy czlowiek chyba, mi tez sie czasem nie chce chodzic do pracy ;-)
ja sie bardzo ciesze, ze oboje poszli do przedszkola
mowia dwoma jezykami i Olvicia nie miala problemu z pojsciem do szkoly :-) (choc 2 tygodnie strzelala male fochy rano ;-))
Karola - a na kiedy termin @?? podpisze sie pod tekstem, ze dopoki nie ma @ dopoty jest nadzieja
dziekuje dziewczyny za wiare, ze moze to ciaza ale czy nie za wczesnie byloby na mdlosci??? ;-)
Ardianka - lojej:-(, ciezko to przeszliscie, 6 tyg???
no ladnie
Emaila do 11???
to sie nazywa szczesciara ;-)
a ja dlaje jestem bleeee
Mamolinka - tydzien minie szybko ;-)
ja wstaje codziennie przed 6 - bo mnie synio budzi
tak juz ma i zmienic sie nie da ;-)
szykujemy sie szybko bo na 8.30 on do przedszkola a na 8.45 cora do szkoly
Missiiss - ja caly czas trzymam za ciebie kciuki
Limonka - mam nadzieje, ze po wizycie u lekarza bedziesz wiedziala wiecej :-)
Ardianka - moja cora tez miala ciezkie okresy adaptacyjne
jak poszla do przedszkola poierwsze 2 miesiace byl placz, krzyk, kladzenie sie na chodniku, obiecywanie, ze juz bedzie grzeczna dziewczynka itd
pozniej jak reka odjal, pieknie sie wkrecila i uwielbiala przedszkole - dodam, ze oboje spedzaja 9 godzin w przedszkolu/szkole
Syn poszedl jak mial 12 miesiecy i nie bylo zadnego problemu
czasem ma fochy i nie chce isc ale to jak kadzy czlowiek chyba, mi tez sie czasem nie chce chodzic do pracy ;-)
ja sie bardzo ciesze, ze oboje poszli do przedszkola
mowia dwoma jezykami i Olvicia nie miala problemu z pojsciem do szkoly :-) (choc 2 tygodnie strzelala male fochy rano ;-))
Karola - a na kiedy termin @?? podpisze sie pod tekstem, ze dopoki nie ma @ dopoty jest nadzieja
dziekuje dziewczyny za wiare, ze moze to ciaza ale czy nie za wczesnie byloby na mdlosci??? ;-)
Ardianka - lojej:-(, ciezko to przeszliscie, 6 tyg???
no ladnie
Emaila do 11???
to sie nazywa szczesciara ;-)
a ja dlaje jestem bleeee
ardianka
Początkująca w BB
Dzięki dziewczynki za wsparcie :-) Mam nadzieję, że Pawcio szybko się przekona że w przedszkolu jest fajnie. Poza tym z Julią początki przedszkolne też były trudne i w końcu wszystko się jakoś poukładało.
Limonka Ty wygimanstykowana kobitka jesteś :-) takie akcje za dwie kreski - oj aż strach się bać a odnośnie Twojej podwyższonej temperatury to ja pamiętam, że mój gin w pierwszej ciąży powiedział mi, że podwyższona temperatura do ok 37 i bóle podbrzusza to pierwszy objaw wczesnej ciąży :-) i tego się trzymajmy!!!
Tiluchna mdłości niektóre dziewczyny mają zaraz po implantacji - pamiętam moją kuzynkę - myślała że się struła leczyła się kieliszkiem gorzkiej żołądkowej z pieprzem a tu się okazało że nosi w sobie małego lokatora
Mamolinka szczerze mówiąc to ja pomimo mojego krótkiego pobytu w Nl też nie wyobrażam sobie powrotu do Polski. Tutaj zwyczajnie życie jest prostsze i chociaż obecnie tylko mój M pracuje to nie martwimy się o finanse.
Lecę dziewczynki pichcić jakiś obiadek bo za godzinkę młoda kończy szkołę. Papatki do później
Limonka Ty wygimanstykowana kobitka jesteś :-) takie akcje za dwie kreski - oj aż strach się bać a odnośnie Twojej podwyższonej temperatury to ja pamiętam, że mój gin w pierwszej ciąży powiedział mi, że podwyższona temperatura do ok 37 i bóle podbrzusza to pierwszy objaw wczesnej ciąży :-) i tego się trzymajmy!!!
Tiluchna mdłości niektóre dziewczyny mają zaraz po implantacji - pamiętam moją kuzynkę - myślała że się struła leczyła się kieliszkiem gorzkiej żołądkowej z pieprzem a tu się okazało że nosi w sobie małego lokatora
Mamolinka szczerze mówiąc to ja pomimo mojego krótkiego pobytu w Nl też nie wyobrażam sobie powrotu do Polski. Tutaj zwyczajnie życie jest prostsze i chociaż obecnie tylko mój M pracuje to nie martwimy się o finanse.
Lecę dziewczynki pichcić jakiś obiadek bo za godzinkę młoda kończy szkołę. Papatki do później
Ardianka - ja juz pisalam, ze mnie do Pl wolami nie zaciagna ;-)
oby faktycznie te mdlosci to byl znak
bo jak na razie to albo grypa zoladkowa
albo mdlosci przedokresowe
albo po prostu wmawianie sobie jest tak silne hehehe LOL
nie nie.. zartuje
ja juz nie szukam zadnych objawow tylko grzecznie czekam
co mam na bank to ciagnace podbrzusze z kamieniem w srodku i mdlosci - a co jest powodem - moze sie okaze
moze byc tak ze idzie okres i przez wyjecie spiralki bedzie on np. silniejszy i dlatego takie akcje
halo, reszta dziewczyn:-) a Wy gdzie??
oby faktycznie te mdlosci to byl znak
bo jak na razie to albo grypa zoladkowa
albo mdlosci przedokresowe
albo po prostu wmawianie sobie jest tak silne hehehe LOL
nie nie.. zartuje
ja juz nie szukam zadnych objawow tylko grzecznie czekam
co mam na bank to ciagnace podbrzusze z kamieniem w srodku i mdlosci - a co jest powodem - moze sie okaze
moze byc tak ze idzie okres i przez wyjecie spiralki bedzie on np. silniejszy i dlatego takie akcje
halo, reszta dziewczyn:-) a Wy gdzie??
adrianka hehehe no ja tez sie sama siebe boje co bedzie później jak sie okaże że II wyszły
ale co do ciazy to troszke mam obawy bo nie byłam u lekarza terminy do zakaźnego to 2015 ale powiedzieli że w takiej sytuacji mam iść gdzie indziej i powtórzyć badania jeśli wyjdą takie same to zaczną się zastanawiać co dalej ale kurde bele pocieszenie a co się dziwić przeca w POLSCE mieszkam wiec co mnie dziwi taka odpowiedz ehhh
ale co do ciazy to troszke mam obawy bo nie byłam u lekarza terminy do zakaźnego to 2015 ale powiedzieli że w takiej sytuacji mam iść gdzie indziej i powtórzyć badania jeśli wyjdą takie same to zaczną się zastanawiać co dalej ale kurde bele pocieszenie a co się dziwić przeca w POLSCE mieszkam wiec co mnie dziwi taka odpowiedz ehhh
Witam juz nie z rana, ale ja rano mam big wyscigi, Mati do przedszkola ,do pracy i mlyn od poczatku, u mnie wczoraj bylo przytulansko, zrobilam przed chwila test owu i jest ciemniejszy od wczorajszego, sluzu mam duzo jajnik napieprza, wiec mysle, ze owulka idzie, zawsze mam yten sam problem, jak sie tu teraz bzykac zeby uchwycic, podobno lepiej jest na kilka dni przed zalac zolnierzykami lono, aj postaram sie dzisij cos tworczego stworzyc, ale to jak kawke se zapodam, w kazdym badz razie milo Was dziewczynki Widziec-czytajac. A juz mam czytajcie, moze to znacie:
W slonecznym cieniu na miekim kamieniu siedziala stojac mloda staruszka i nic nie mowiac rzekla: jestem bezdzietna z trojka dzieci , :-)
W slonecznym cieniu na miekim kamieniu siedziala stojac mloda staruszka i nic nie mowiac rzekla: jestem bezdzietna z trojka dzieci , :-)
Limonka wjak zaszlam w cizae, to nie wiedzialam czym to sie je, nawet nie wiedzialam kiedy do lekarza isc, co ile badania robic itp, teraz jak wKONCU zobacze dwie kreseczki wydygam sie na calego, tzn zeby badania wyszly ok, zeby serduszko bilo, zeby kosc udowa byla wystaczajaco dluga i rozwinieta, bo to swiqdczy o dobrym rozwoju i takie tam...aj aj ja Tiluchna kochana zapodawaj tu nmi ten eliksir pozytywu
kasoku ja jeszcze nie jestem a juz w miare inf. mam hehe dzięki wam to nawet wiem jakie objawy itd. co ja by bez was zrobiła hehe
hmm a mam pytanie odnośnie jak
szyjka jest nisko to co....?
a jak jest wysoko to co ....? bo tego jeszcze nie wiem tak po łebkach czytałam ale nie kumaczi jeszcze btego
hmm a mam pytanie odnośnie jak
szyjka jest nisko to co....?
a jak jest wysoko to co ....? bo tego jeszcze nie wiem tak po łebkach czytałam ale nie kumaczi jeszcze btego
reklama
\/
/\ zdrowko (malo tworcza jestem ale jakby co to to jest kielich)
Kasoku - no owulka jak sie patrzy!!
ja nie wiem kiedy jak celowac
mi kiedys pani ginekolog moja kochana powiedziala co 2 dni i bedzie cacy
Limonka - ja nie mialam zadnych badan przed ciaza robionych, zadnych! i mam dwojke zdrowych dzieciakow! (pominawszy ospe;-))
nie to, ze propaguje 'nie badanie sie' ale hmm nie dajmy sie tez zwariowac
moja mama zawsze mowila, zdrowi dziadkowie, zdrowi rodzice to i dzieci zdrowe beda ;-)
/\ zdrowko (malo tworcza jestem ale jakby co to to jest kielich)
Kasoku - no owulka jak sie patrzy!!
ja nie wiem kiedy jak celowac
mi kiedys pani ginekolog moja kochana powiedziala co 2 dni i bedzie cacy
Limonka - ja nie mialam zadnych badan przed ciaza robionych, zadnych! i mam dwojke zdrowych dzieciakow! (pominawszy ospe;-))
nie to, ze propaguje 'nie badanie sie' ale hmm nie dajmy sie tez zwariowac
moja mama zawsze mowila, zdrowi dziadkowie, zdrowi rodzice to i dzieci zdrowe beda ;-)