reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku- u mnie jednego dnia była bladz, a na drugi dzień mega mocna, więc wszystko przes tobą ( ja też już miałam załamkę i myślałam ,że nie będzie owulki). trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
Pandora- zleci jak z bicza :)
Tiluchna- ja w poprzednim cyklu miałam jeden test mega, na drugi dzień bladzy, a na kolejny i jeszcze 4 były znowu pozytywne. To dopiero coś :) Teraz sie mocno przygladałam, poukładałam jeden pod drugim i patrzyłam na minimalną różnice. Podobno ciut bledszy to już negatywny :)

reklama
Kasoku - myślę, że zadziała:rofl2::-D:szok::-D
Tiluchna- robimy ogrzewanie w domu, znaczy małż. By zaoszczędzić kilkanaście tysięcy na hydraulika robi wszystko sam.

Ostatnia edycja:
a nie odmówię sobie zbiorowego sikania:-D
kasoku- daj spokój analizom- działaj!!! działań nigdy za wiele:-D

emalia- wiem, wiem:tak:

Ostatnia edycja:
dzisiaj dzialaniom czas zaczac, wiec moje Drogie Kochane, ja sie powolutku bede zegnac, ide sie wyszykowac w stare reformy wskakiwac i do roboty, trzymajta za mnie, papapapaaaa

CZYTAJĄC WAS PRZYNAJMNIEJ MI SIE HUMOR POPRAWIŁ!! jeszcze chwile w pracy posiedziałam zdalnie zeby się oderwać a tu wchodze na forum i sikańce, reformy, zwierzaki ;-) ja dorzuce swoje dwie chichuachuy długowłose ale fotke może jutro wrzucem.

ja tez dię dopisuje do sikania 21 go ale okresu nie wiem kiedy ostatnio miałam bardzo dawno temu i nie prawda tylko jakies plamienia były w międzyczasie. mąż siedzi i przegląda demotywatory i ryje a ja siedze obok w wyrze i się nie odzywam. na szczęście u mnie plamienia się kończą (chyba) na to wyglada przynajmniej , tempka rośnie może coś urośnie coś mnie teraz tylko kłuje lekko wszyjce? ehh może te dzisiejsze lekko krwiste to implantacja? jak ja bym mu pokazała jakbym jednak była w ciąży ! całą ciąże bym się do gada nie odzywała :no: jestem z wami do 21 jeśli do tej pory nic mi sie wynegocjować nie uda albo będzie jedna krecha to spadam-co by mi serce ze smutku nie pękło :zawstydzona/y:

reklama
emalia
dzięki kochana za wiare !! nie wydaje mi się już chyba no ale może to przez to przygnębienie po kłótni. ciekawe tylko dlaczego moje cycki mniem mylą i bolą już ze 3 tygodnie tego to pojąć nie moge. fajnie by było jakby 21 okazało się że wszystkie mają dwie kreski ahh jaka bym była szczęśliwa.... nawet sobie tego wypbrazic nie potrafie :happy:

Do góry