reklama
mamolinka90
Fanka BB :)
A no tak, Tiluchna zapomnialam o Twoim wyjatkowym okazie Malza do pozazdroszczenia :-)
mamolinka90
Kasoku moj ma zakaz zagladania na BB Chyba pomysle nad zalorzeniem hasla na laptopa, a i tak mu wcisnelam , ze nie zobaczy co czytam bo mam zablokowane konto i tylko wybrane osoby widza A jak sie zbliza to zamykam BB bo to cholersto czasami ciekawskie jest, no a co za duzo to nie zdrowo i im mniej wie tym bedzie dluzej zyl
emalia82
Jestem i ja. Na wieczór tempka piknie skoczyła do 37
Kasoku- cudna pannica
Mamolinka- zamawiam jednego kicia
no własnie, gdzie missii ???
Kasoku- cudna pannica
Mamolinka- zamawiam jednego kicia
no własnie, gdzie missii ???
mamolinka90
Emilko Tobie kochana juz rezerwuje hihi mimo, ze kocurka nie zaciazona W koncu sie pojawilas, zobaczn jak nam tu wesolo
Misssiiii gdzie Ty ?
Pandorka nie mysl co mialas napisac tylko dolacz do wariackiej dyskusji
Misssiiii gdzie Ty ?
Pandorka nie mysl co mialas napisac tylko dolacz do wariackiej dyskusji
Wiedzialam, ze tak bedzie, ze jak zaczne sikac na te testy owu to cos dziwnie wyjdzie, wlasnie nasikalam na tzreci i jest bladszy niz wczorajszy...czyli dupa zbita, owulki albo wcale nie bylo, albo byla i to o tyle wczesniej, co robic???a planowalam dzisiaj zaczac starania help, ;przerazona jestem, a ten elektroniczny tester jeszcze mi nie przyszedl
reklama
mamolinka90
Kasoku nie panikuj ja gdzies czytalam, ze nie nalezy testowac po 17 bo wtedy siuski sa rozcieczone plynami itd A najlepiej od 10 do 14 jakos tak Wiec nie panikuj malenka Co nas nie zasiusia to nas wzmocni I olej ta polSzyzne Ja tam juz nie zwracam uwagi jakie BYKI wale