reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

To jest prawda, że właśnie dzieci pokazały mi ile radości można czerpać z życia :tak:
I chociaż czasami są momenty zwątpienia to wystarczy mały słodki uśmiech i człowiek czuje jakby dostał skrzydeł...

Mamolinko jaki zbieg okoliczności :) ostatnia @ 23 październik i zodiakalne Lwiątka :)

reklama
Adrianka Ty tez ostatnia @ 23 mialas :D No niezle... Ja wierze, ze ten watek i listopad bedzie na nas magiczny i szczesliwy... Dziewczyny sa wspaniale, zawsze mozna sie wyplakac, wyzalic, a one tak cierpliwie wysluchaja i doradza. I tak wiele nas laczy... Najlepszy watek na calym forum musi utrzymac taki sklad :D

I fakt, ja tez w Holandii siedze , ale zbieg okolicznosci kurde jak fajnie nie jestem sama :D

Kasoku - Matylda to piękna dziewczynka z cudnym imieniem. No i mamusie ma niezłą laskę!:tak: Starego to i ja też mam heheheheheh

Kasoku ja też chciałam M wymienić jako zwierzę ale się powstrzymałam bo myślałam że nie wypada :-D a jedak wypada więc mam psa, dwa króliki rybkę i jakieś dziwne dzikie stworzenie które ciężko mi rozgryźć czyli M :tak:

Bo kazdy ma jakiegos bzika kazdy jakies hobby ma, a ja w domu mam starego, kota rybki oraz psa, jejku obiecuje nic nie pilam jeszcze dzisiaj, z akcentem na jeszcze.

No i muszę uciekać bo dzikie zwierzę wraca niedługo z pracy więc trzeba żarełko przyszykować :-D -oj gdyby on to przeczytał :)
Spokojnej nocki życzę i nie produkujcie już dzisiaj za dużo bo rano mam nadrabiania i nadrabiania...

reklama
Mamulinka- nie wszystkie, Tiluchna jakiegoś takiego normalnego sobie znalazła...:-D A reszta bliżej nieokreśleni hehe

Missiiss- co u Ciebie?

Do góry