reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ale dokarmiam takiego bidoka, ktory wyglada jak by mial zdechnac zaraz, ale juz trzeci miesiac przychodzi do mnie jesc, wioec jakos daje rade :-)

reklama
Nie mam juz kota to wkleje moja Modnisie Mala :-)strasznie mi sie to zdjecie podoba matuska1.jpg

I ja wpadam się przywitać :tak:
Uwielbiam Was czytać ale z pisaniem jakoś mi nie idzie... W każdym razie ja też zatestuję 21 :-) chociaż miał być 20 ale może 21 grupowo będziemy miały więcej szczęścia :-D
Widzę temat zwierzakowy się zaczął i same kociaki wkoło więc dla odmiany ja mam psa, dwa króliki i rybkę :) Ale jestem zodiakalnym Lwem więc można powiedzieć że "koteczka" też mamy w domu.
Pozdrawiam dziewczyny i cały czas trzymam kciuki za Was/Nas wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dla takich bablow warto zyc, czesto chce mi sie wstac rano dla Niej, dlatego wszystkim dziewczynom (i sobie tez) zycze dwoch tlustych kresek jak najszybciej, Matylda jest moim motorem napedowym.

Adrianka ja tez jestem Lwiatko :D

Kasoku fakt, mimo czasami, ze bable nas doprowadzaja do szalu, ale sa naszym szczesciem i oddalybysmy za nie zycie bez zastanowienia :)

reklama
Do góry