reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola ja sie nie zmam na uag ..probowalam sie dopatrzyc i jak cos zobaczylam ..a przynajmniej tak myslalam to lekarz mowi to jest reka haha. Wiec pewnie nie to qidzialam ;)
A Kalinka jaka juz duuuza dziewczynka ! No i ladnie ze ominela papki. Moj Emia zaczal od papek i blw.. a teraz je wszystko ;)

Miciurka jak pisalam Karoli ja sie noe znam haha. Zreszta skoro lekarze nie koniecznie chca mowic na tym etapie a sie znaja to to co ja niby widze to nie ma znaczenia. Haha
Z tym odpoczywaniem to ciezko haha

Miciurka ja Cie mam na fejsie ?

reklama
Hej dziewczyny.

Nie pisalam bo malo ktora juz tu zaglada ale kto wie ;)

Mialam polowkowe i bedzie dziewczynka ! Moja wymarzona krolewna ;) jestem przeszczesliwa ;)

Tak myślałam, że już szał zakupów jest :). Wcale pio nie dziwię he he. To od kiedy wiesz o corci? Jak chłopaki i mąż zareagowali?

Krowko dowiedzielismy sie 31.03 :)
M byl ze mna i cale usg czekal tylko na plec..i az wzdychal i sie wiercil na krzesle haha.. zamiasy spokojnie sluchac czy zdroaa... no i jak powiwdziala ze wyglada na dziewczynke to mnie mocno za rekw scisnal ze szczescia... ja sie poplakalam i az zanosilam placzem ze szczescia hehe.
Viki sie ucieszyl a Alex mniej bo wolal brata haha. Ale juz sie oswoil i pomaga wybrac imie.. jego chec na brata tylko dla tego ze chlopcy szybciej biegaja hahahha.

reklama
Do góry