reklama
Hej laseczki kope lat !! Wyobraźcie sobie ze Akuku napisała na topic forum na który mam subskrypcję dosłownie dziś zainstalowalam apke i ja zczapiłam hahahha jaja jak berety widzę ze dużo zmian się porobilo ! Karola gratuluję dzidzi !!! u nas dużo zmian, Maksymciu urósł gada trochę ma.18 miesięcy teraz jesteśmy chorzy niestety ale tak to śmiechowy z niego chłopak , za niecałe dwa tyg lecimy do polski o ile polecimy bo choroba trzyma 2 tydzień i antybiotyk nie pomaga :/ , no i chyba największa wiadomość ze nie jestem z T ... , mam nadzieję że wszystkie dobrze się macie pójdę trochę wstecz ale wiecie nie za dużo bo tyle ile mnie nie było to nigdy nie nadrobie hahahah
Karola ile twoja mała juz ma ? Jestes dobra mama przestan kazdy ma zle chwile bo ma juz dosc Kalinka cie testuje jak dla mnie , odkładaj ja co trochę niech się przyzwyczaja , na brzuszku i tak musi leżeć itp , żeby ćwiczyć, wiesz tu 5 min tam 5 min a potem wydłużac czas, wiadomo że jej na rękach wygodnie ale niestety tak się nie da ani fizycznie ani psychicznie , ponoć zawsze tak jest ze 2 dziecko jest przeciwieństwem 1 wiec możesz się starać bez strachu hahhahaha
krowkabordo
Fanka BB :)
Miciurka ale Ty piękna kobieta jesteś! A jakiego cudownego syna masz, jest uroczy! A tatuś się interesuje synem? dobrze zrobiłas go zostawiając, poradziłaś sobie świetnie. Zdrowka!
Hej mnie tez długo tu nie było. Jestem aktywna na fb wiec wiecie co u mnie, Tymcio już rok skończył jest wielka przylepa tylko ze mną chce być i najlepiej na rękach , kombinator mały urwis do n- tej potęgi . Akuku co z To a podobno miałaś skurcze??? Chciałam dodać zdjecie ale pisze z kom o tu nie na takiej opcji buuuuu buziakiem wszystkie
Akuku
Fanka BB :)
Kasoku tak skurcze mam.. ale Z dzidzia ok . Szyjka zamknieta. Mam brac magnez i dac na luz.
Nie chcial zbadav szyjki bo z dzidzia ok ale go poprosilam.. usg brzuszne.. mtslalam ze dopochwowe zrobi ale nie.
Pokazal mi dzidziusia.. raczki nozki brzuszek glowke..serduszko chyba sisiora widzialam
Uspokoilam sie uff..
Nie chcial zbadav szyjki bo z dzidzia ok ale go poprosilam.. usg brzuszne.. mtslalam ze dopochwowe zrobi ale nie.
Pokazal mi dzidziusia.. raczki nozki brzuszek glowke..serduszko chyba sisiora widzialam
Uspokoilam sie uff..
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
wrrr, walnęłam posta i mi zjadło...
Micurka Ale Ci Synuś urósł, jak na drożdżach, przystojniak z niego, a Ty jaka laska, sexy mama, nie ma to tamto
Akuku na pewno dobrze widziałaś??? łeee, pewnie się przepatrzyłaś
Kasoku czekamy na foty w takim razie jak będziesz na kompie.
Kalinka za 5 dni skończy 8 miesięcy. Rozszerzam jej dietę metodą BLW, super sprawa, Kalinka pięknie je, zero papek, zero miksowania, jemy posiłki razem, jedzenie to frajda.
Zębów brak, leniwiec mały nie bierze się jeszcze za raczkowanie
Micurka Ale Ci Synuś urósł, jak na drożdżach, przystojniak z niego, a Ty jaka laska, sexy mama, nie ma to tamto
Akuku na pewno dobrze widziałaś??? łeee, pewnie się przepatrzyłaś
Kasoku czekamy na foty w takim razie jak będziesz na kompie.
Kalinka za 5 dni skończy 8 miesięcy. Rozszerzam jej dietę metodą BLW, super sprawa, Kalinka pięknie je, zero papek, zero miksowania, jemy posiłki razem, jedzenie to frajda.
Zębów brak, leniwiec mały nie bierze się jeszcze za raczkowanie
Ostatnia edycja:
reklama
Kasoku ja nie wiem czy ja cie mam na fb , chyba nie daj mi namiar na priv , z reszta Karola i wszystkie mamusie to samo proszę , musze ogarnąć fejsa w końcu bo Akuku juz mi dala a byłam w Polsce i inne życie było , czasu na net nie było
Karola no super sprawa blw, mój nie chciał jeść tak to mu powoli wprowadzałam kawałki do papek a potem już same kawałki, teraz o wiele lepiej mi np jajecznice robić i dać troszkę małemu, aniżeli osobno wszyscy i co innego , pewnie będzie tak ze będzie wszystko na raz i ząbki i raczkowanie itp
Akuku- nie sugeruj się co widziałaś bo to się tak wyksztalca ze może być i możesz widzieć a potem zniknie "magicznie" hehe , ciężko coś zobaczyć na 100% bo jeszcze wcześnie a kiedy masz usg następne ? No i lez i odpoczywaj
Jeny powiem wam ze ja nie pamiętam kiedy ja tu byłam ostatni raz jak się tak udzielałam udzielałam, normalnie kupa czasu .. szok ,
Dziękuję za komplementy i zapraszam do mnie na fb bo tam łatwiejszy kontakt , na privie się zgadamy
Pozdrawiamy
Karola no super sprawa blw, mój nie chciał jeść tak to mu powoli wprowadzałam kawałki do papek a potem już same kawałki, teraz o wiele lepiej mi np jajecznice robić i dać troszkę małemu, aniżeli osobno wszyscy i co innego , pewnie będzie tak ze będzie wszystko na raz i ząbki i raczkowanie itp
Akuku- nie sugeruj się co widziałaś bo to się tak wyksztalca ze może być i możesz widzieć a potem zniknie "magicznie" hehe , ciężko coś zobaczyć na 100% bo jeszcze wcześnie a kiedy masz usg następne ? No i lez i odpoczywaj
Jeny powiem wam ze ja nie pamiętam kiedy ja tu byłam ostatni raz jak się tak udzielałam udzielałam, normalnie kupa czasu .. szok ,
Dziękuję za komplementy i zapraszam do mnie na fb bo tam łatwiejszy kontakt , na privie się zgadamy
Pozdrawiamy