reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Akuku na którego sierpnia masz termin ? :) ja tu będę wieści oczekiwać - jak coś to nam napisz ;)

Kasoku- słodziak z niego taki - jak cie ugryźć ugryź go od razu spowrotem ;)

Anabelka- zawsze się narzeka ze się chce a nie moze schudnąć hihi aniżeli przytyć ale taka twoja musi być natura :)
Smerfik- przyczyna jakaś musi być, zmień lekarza rób wszystkie możliwe badania, a jak ci ten nie zleci to idź jeszcze do innego, nie ma co się trzymać jednego lekarza jeśli on nic nie robi tyle czasu,mam nadzieje ze szybko znajdą przyczynę i przyjdziesz się tu pochwalić dużym brzuszkiem i dzidzia :) ,

U mnie się nie będzie kreowało rodzeństwo dla Xymka i aż strach mam nadz. że jedynakiem nie będzie, no ale co ja mogę ;) - zawsze coś - hah, teraz mieliśmy przeprowadzke wiec było co robić - z Polski przyjechaliśmy a tak mi się nie chciało wracać ale kasa się skończyła i trzeba było do domu ;), ja aktualnie doprowadzam swoje zdrowie do porządku także i tak w sumie nie mogę dziecka na razie oprócz tego że nie ma z kim haha, mam jakieś dziwne zawroty głowy, szumy w uszach i inne takie a MRI glowy robiony I ok, błednik ok, szukam dalej , a i mam w planach zapisać się na studia w końcu! Mam nadzieje ze dam rade to pociągnąć wszystko bo oczywiście ex ma w D.. wszystko ja robie,yh

Hihi mój jest ur 20 .08 :) , a co mała tak szaleje ze myślisz ze wcześniej wyjdzie ? Jeszcze może cię zaskoczyć wiesz jak jest księżniczki lubią jak się na nie czeka ;)

Miciurka wiesz Alex urodzony 3 dni po terminie.
Viki tydzien przed terminem.
Emil 2 tygodnie przed terminem.
Ja juz mam skurcze codziennie. ..
Wlasnie podobno dziewczynki sie szybciej na świat pchaja. Ale jak bedzie to mala zadecyduje ;)

Ja musze porpasowac ciuszki i spakowac torbe i wtedy niech sie dzieje co chce ;) ale teraz jeszcze gotowa nir jestem haha. Cho z chlopcani na tym etapie juz bylam..

No niech za szybko też nie wychodzi , a może to taka twoja natura ;) - w końcu się wie hihi, tak mówię bo pełno lasek co znam to laseczki wychodzić nie chciały hihi ;), no ale co będzie to będzie tylko zdrowiutka i to najważniejsze a jak z imieniem ? Coś juz zdecydowalas ;) ?

No za szybko tez nie..ale szczerze wolalabym bym urodzila sie przed tp ;) bo ciężko mi juz.. a tu dzieci wolne od szkoly..sama z nimi..Emilka dzwigam. No ale skurcze juz sa czesto wiec raczej nie dotrwam do terminu. .

A imie tak juz wybraliśmy.. bedzie Alicja tylko nad pisownia sie zastanawiamy. .czy Alice czy Alicja.

Hej Akuku fajne imię wybraliście :) , jak się czujesz ? Już masz bliżej niż dalej hihi :) czas gna - juz chyba gotowa jesteś , cio - pokazała byś się z brzuszkiem ;)

reklama
Miciurka ano gna! Gotowa nie do konca..ale sily robic nir mam nic..wiec jak dla mnie mala moze juz wyskoczyc :D

Wstawie zdjęcie brzuszka ostatnio robione z tydzien temu.

Załączniki

• 1438087589807.jpg
    1438087589807.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 48
Do góry