reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Akuku na którego sierpnia masz termin ? :) ja tu będę wieści oczekiwać - jak coś to nam napisz ;)

Kasoku- słodziak z niego taki - jak cie ugryźć ugryź go od razu spowrotem ;)

Anabelka- zawsze się narzeka ze się chce a nie moze schudnąć hihi aniżeli przytyć ale taka twoja musi być natura :)
Smerfik- przyczyna jakaś musi być, zmień lekarza rób wszystkie możliwe badania, a jak ci ten nie zleci to idź jeszcze do innego, nie ma co się trzymać jednego lekarza jeśli on nic nie robi tyle czasu,mam nadzieje ze szybko znajdą przyczynę i przyjdziesz się tu pochwalić dużym brzuszkiem i dzidzia :) ,

U mnie się nie będzie kreowało rodzeństwo dla Xymka i aż strach mam nadz. że jedynakiem nie będzie, no ale co ja mogę ;) - zawsze coś - hah, teraz mieliśmy przeprowadzke wiec było co robić - z Polski przyjechaliśmy a tak mi się nie chciało wracać ale kasa się skończyła i trzeba było do domu ;), ja aktualnie doprowadzam swoje zdrowie do porządku także i tak w sumie nie mogę dziecka na razie oprócz tego że nie ma z kim haha, mam jakieś dziwne zawroty głowy, szumy w uszach i inne takie a MRI glowy robiony I ok, błednik ok, szukam dalej , a i mam w planach zapisać się na studia w końcu! Mam nadzieje ze dam rade to pociągnąć wszystko bo oczywiście ex ma w D.. wszystko ja robie,yh

Hihi mój jest ur 20 .08 :) , a co mała tak szaleje ze myślisz ze wcześniej wyjdzie ? Jeszcze może cię zaskoczyć wiesz jak jest księżniczki lubią jak się na nie czeka ;)

Miciurka wiesz Alex urodzony 3 dni po terminie.
Viki tydzien przed terminem.
Emil 2 tygodnie przed terminem.
Ja juz mam skurcze codziennie. ..
Wlasnie podobno dziewczynki sie szybciej na świat pchaja. Ale jak bedzie to mala zadecyduje ;)

Ja musze porpasowac ciuszki i spakowac torbe i wtedy niech sie dzieje co chce ;) ale teraz jeszcze gotowa nir jestem haha. Cho z chlopcani na tym etapie juz bylam..

No niech za szybko też nie wychodzi , a może to taka twoja natura ;) - w końcu się wie hihi, tak mówię bo pełno lasek co znam to laseczki wychodzić nie chciały hihi ;), no ale co będzie to będzie tylko zdrowiutka i to najważniejsze a jak z imieniem ? Coś juz zdecydowalas ;) ?

No za szybko tez nie..ale szczerze wolalabym bym urodzila sie przed tp ;) bo ciężko mi juz.. a tu dzieci wolne od szkoly..sama z nimi..Emilka dzwigam. No ale skurcze juz sa czesto wiec raczej nie dotrwam do terminu. .

A imie tak juz wybraliśmy.. bedzie Alicja tylko nad pisownia sie zastanawiamy. .czy Alice czy Alicja.

Hej Akuku fajne imię wybraliście :) , jak się czujesz ? Już masz bliżej niż dalej hihi :) czas gna - juz chyba gotowa jesteś , cio - pokazała byś się z brzuszkiem ;)

reklama
Miciurka ano gna! Gotowa nie do konca..ale sily robic nir mam nic..wiec jak dla mnie mala moze juz wyskoczyc :D

Wstawie zdjęcie brzuszka ostatnio robione z tydzien temu.

Załączniki

• 1438087589807.jpg
    1438087589807.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 46
Do góry