reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola ja sie nie zmam na uag ..probowalam sie dopatrzyc i jak cos zobaczylam ..a przynajmniej tak myslalam to lekarz mowi to jest reka haha. Wiec pewnie nie to qidzialam ;)
A Kalinka jaka juz duuuza dziewczynka ! No i ladnie ze ominela papki. Moj Emia zaczal od papek i blw.. a teraz je wszystko ;)

Miciurka jak pisalam Karoli ja sie noe znam haha. Zreszta skoro lekarze nie koniecznie chca mowic na tym etapie a sie znaja to to co ja niby widze to nie ma znaczenia. Haha
Z tym odpoczywaniem to ciezko haha

Miciurka ja Cie mam na fejsie ?

reklama
Hej dziewczyny.

Nie pisalam bo malo ktora juz tu zaglada ale kto wie ;)

Mialam polowkowe i bedzie dziewczynka ! Moja wymarzona krolewna ;) jestem przeszczesliwa ;)

Tak myślałam, że już szał zakupów jest :). Wcale pio nie dziwię he he. To od kiedy wiesz o corci? Jak chłopaki i mąż zareagowali?

Krowko dowiedzielismy sie 31.03 :)
M byl ze mna i cale usg czekal tylko na plec..i az wzdychal i sie wiercil na krzesle haha.. zamiasy spokojnie sluchac czy zdroaa... no i jak powiwdziala ze wyglada na dziewczynke to mnie mocno za rekw scisnal ze szczescia... ja sie poplakalam i az zanosilam placzem ze szczescia hehe.
Viki sie ucieszyl a Alex mniej bo wolal brata haha. Ale juz sie oswoil i pomaga wybrac imie.. jego chec na brata tylko dla tego ze chlopcy szybciej biegaja hahahha.

reklama
Do góry