reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tilli sliczny brzusio, ja tez nie widze 15 kg. Dobrze Ci jak rownomiernie sie rochodzi :)

Sorki nie mam sily pisa...ehh

Jakies fatum nad nami wisi chyba jesli chodzi o auta... ford zepsol sie w wakacje, naprawilismy, ale nadal jest cos nie tak...jakby mocy nie mial...dzis zawiezlismy moja cytryne na przeglad i wvtrakcie przegladu chlodnica wybuchla...ehh i diwe inne rzeczy do naprawy...chyba jednak usg nie bedzie, bo auto naprawic musze..w doope misia do bani z tym wszystkim.

reklama
Akuku - masz ci los:wściekła/y: jak domino...wszystko pokolei sie rypie:baffled: ale pamietaj ze kiedys musi byc koniec i po burzy wychodzi slonce.. zrobicie cytrynke i bedzie dobrze.. a co do usg,, moze tak ma byc po prostu zebys miala niespodzianke na koniec??? :* nie nerwusiaj sie tylko...

Karola - czekaj, za jakies 2 miesiace odkopne ci te pilke:-D:-D
nom 15kg jak nic - waga wskazuje magiczne 85kg:sorry2:

Smerfiku - ja nie pomoge bo nigdy nie mialam badanej:zawstydzona/y:

Limonko - facet na pstrokato? a to dziwne:-D oni wlasnie z reguly stonowane barwy...

alez jestem ciekawa tego koncowego efektu:-D

Anabelko - odpadajacy tynk ze scian:-D lol padlam:-D

Tilli no jakis pech

Anabelko ahh zlosliwosc, wszystko leci hehe.

Telefon wczoaraj wyslalam, wiec na dniach bede miec nowy, uff

A cytrynke zadzwonilam i wsadzilam nna sorn, bo mamy koniec taxu, a Bez mot-u taxu nie kupie, a mot najwczeesniej za 2 tygodnie bo dopiero wtedy wraca taki polak co nam taniej zespawa cos tam... ale teraz juz sie nie martwie, bo sie balam ze mandat z taxu przyjdzie a to kolejne 60f a tak to na sorn moze stac i jezdzic i tak nie mozemy.
Tak wiec, naprawimy cytryne w miare tanio, tzn minimum 100 za wszystko wiec usg jak znalazl, ale co tam.

Tilli chyba faktycznie wszystkie znaki na niebie i ziemi mowia ze nie mam scanu robic hehe.
Ale juz mojemu zapowiedzialam ze ja teraz piore i prasuje uniwersalne tylko, a jak dzidzia sie urodzi to bedzie stal z zelazkiem hehe.

Jeszcze i ttak troche wydatkow dzieciowych mnie czeka, wiec jakos trzeba dac rade.
Czemu ja nie sluchalam swojej intuicji i nie kupilam wozka jeezcze przed wakacjami ahh... chcialam posciel z pl zamowic ale kol. Kupila wyprala i brzydko jej wyblaklo..hmm i co ja mam zrobic.

Dzis bylam u kol. Ktora urodzila coreczke , taka slodka malutka, ledwo moglam ja utrzymac...jak to jest ze swoja 2 nosilam a tu sie boje ?? Hehe
Tilli wczoraj chwile po tym jak skonczylam z Toba rozmawiac, Alex mial wypadek na rowerze, na szcescie zawsze nosi kask i ochraniacze na kolana i lokcie, wiec obtarl tylko brzuch... ale przelecial na rowerem i zrobil salto a wyladowal na glowie ...ahh
A wypadek bo wjechal na kamien na drodze...a jaki byl zly ze ktos kamien na drodze zostawil, mowil ze go. Nic nie boli, ale poplakal sie ze zlosci...ehh
Ja go chce tulic a ten zly na ten kamien poszedl go wnkrzaki wyzucic..hehe

Akuku szukaj tego kto ten kamien zostawilll... malutki biedny sie musial zdenerwowac;D ale bohater bo go nic nie bolalo:)

a ja jutro ide na badania a potem praca;D

a mi głos i gardło wysiadło :-(
gardło przestało mnie już boleć przedwczoraj wieczorem,wczoraj wieczorem krzyknęłam na Kubę i zaczęło mnie boleć na nowo,w nocy rozkręciło się tak że spać nie mogłam,dzisiaj mam taką chrypę że szok,a gardło boli że eh,wzięłam pół tabletki cholineks chociaż nie powinnam,ale on mi zawsze szybko pomagał a tym razem nic,zawsze już przy pierwszej tabletce przestawało boleć a teraz czy jem,czy pije czy nawet połykam ślinę boli :-( gadać nie mogę nawet bo boli,szałwia jak narazie też nie pomaga
Ale dzisiaj idę do ginekologa więc mam nadzieję że coś bezpiecznego mi przepisze.

Halo halo, witam ponownie. Czytalam coscie tu naskrobaly ale nie moglam pisac. Komputer sie zepsul a z telefonu ani mi sie sni pisac, nie umiem.

No wiec tak, gratuluje nowym ciezaroweczkom (juz nie takim nowym, przez to moje spoznienie), nie mniej jednak ciesze sie ze pociag sie zapelnia I rozpakowuje. Nie nadrobie z odpisaniem na te wszytskie posty bo troche sie napisalyscie.

Przezywalam wszystkie Wasze problemy, choroby, skurcze Tiluchny i sie martwilam zeby wszystko bylo dobrze i jest!

U nas wszystko dobrze. Jestem w 28 plus 3 tygodniu ciazy i za 6 tygodni moje maluchy beda na swiecie. Jestem straaasznie gruba i sie tocze. W zwiazku z czestymi skurczami leze, jesli w ogole da lezec, w kazdym badz razie odpoczywam. Nie da rady jezdzic juz samochodem, z prac domowych to tylko lekkie i szybkie przyrzadzanie posilkow, reszta i wszystko inne nalezy do innych domownikow.

Karola, wreszcie hsg zalatwione, mam nadzieje, ze nie bedziesz musiala bardzo cierpiec i kto wie moze w koncu sie uda!!!

Smerfiku powodzenia w tym cyklu, trzymam mocno kciuki.

Te Wasze zdjecia noworodkow takie sliczne, ze az lza sie w oku krecila, gratulacje mamuski.

Kasoku, spokojniej bo nerwica Cie zje razem z Twoim malenstwem.

Akuku, chlopiec czy dziewczynka, czy to wazne, byle cale i zdrowe i o czasie.

Tyle sie dzialo, nie wiem co pisac, ale ciesze sie ze u Was tu zycie sie kreci pelna para.

Tiluchna Ty nie przesadzaj i oszczedzaj sie kobieto bo malutka jeszcze musi troche w tym brzusiu posiedziec zeby miec dobry start w zyciu!

Na razie pozdrawiam i do uslyszenia, teraz moge byc na bierzaco i z czytaniem i pisaniem. xxx

reklama
Słoneczko- fajnie, ze się odezwałaś ni i że z maluchami wszystko dobrze!!!!:-) Już wiesz jakie płcie mają dzidziusie? rany, ledwo co się dowiedzieliśmy, ze zostaniesz potrójną mamą a tu za 6 tygodni będziesz miała swoje skarby przy sobie :-)

Do góry