reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Karola - o skurczach to juz chyba pisac nie bede bo to czesc mojej ciazy wiec po prostu tak musi byc:cool2:
co bedzie to bedzie

I swietne podejscie! mniej stresowe podejscie i organizm bedzie inaczej funkcjonowac:tak:

ale fajnie - macie tak samo cykl:-D:-D:-D

a ja tak jeszcze sobie pozwole..

Emalia??? gdzie sie podzialas kobietko???

Dzięki Tili za pamięc, myślałam że już całkiem mnie zapomniałyście.
Jestem , żyje , powoli zaczynam wracać do normalności. Ostatnio dużo się u nas działo. Moja babcia w końcu ( po 2 latach) sprzedała mieszkanie we wrocku i kupiła mieszkanie mniejsze od mojej siostry a moja sister kupiła za tą kase dom w stanie surowym zamkniętym i tym samym trza było zrobić remont w mieszkaniu dla babci ( 2 tyg wycięte z życiorysu- wszystko sami z mężem robiliśmy i siostra pomagała ze swoim). Teraz siostra mieszka u nas dopóki nie zrobią domu. Tak więc mamy za sobą przeprowadzkę siostry do nas (2 + 3 dzieci), potem remont dla babci i przeprowadzka babci. w trakcie się mega pochorowałam, tak więc ostatnie wydarzenia dały mi w kość. Mam nadzieję że już będzie tylko lepiej.
Co u mnie? Owulka za rogiem i staranka w pełni. Nie wiem czy jest nadzieja po chorobie no ale czas pokaże . Jasiek też jest cały czas podziębiony i nie chce chodzić za bardzo do przedszkola.Ehhh

Pozdrawiam Was wszystkie kochane.Za brzuchatki trzymam kciuki i szczęśliwych rozwiązań życzę a za staraczki kciuki trzymam jeszcze mocniej
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

Emalko - ja codziennie do ciebie na wykres wchodze:tak:

i pamietam tylko nie wiedzialam... myslalam ze moze nie chcesz sie odzywac i nie chcialam nalegac :zawstydzona/y:

ale juz nie wytrzymalam:sorry2:

ojej - to faktycznie sie dzialo:szok: :-D i macie teraz niezla brygade w domu:-D:tak:

u was czy staranka czy nie wykresy sa zawsze czerwone od serduszek;-)

trzymam kciuki&&& i przesylam ~~~~~~~~~~~ :*

Krowko - 3kg w jednym cycu, 3 kg w drugim... :-p
a na powaznie to rownomiernie jestem 2 rozmiary wieksza:sorry2: ehhhh

i codziennie w lustrze powtarzam sobie ze to dlatego, ze mam najcudowniejszy prezent pod serduszkiem:tak:

tiluchna uwierz tych 15kg nie widać,wyglądasz szczupło :-)
ale piłkę masz niesamowitą :-)

emalia widzę że śluziska mnóstwo,owulacja pojawia się w okolicach szczytu śluzu czyli w ostatnim lub przedostatnim dniu śluzu płodnego :-) no to działaj bo dziś,jutro lub pojutrze może się pojawić :-) już widzę ten odpadający tynk ze ścian :-D :-)

heyy kobitki moje :)
heheh Kasolek dziekuje za milusie słowa :):) ty to jesteś taka sama jak ja poza tymi twoimi schizami i tak cie uwielbiam :D :-p:-p:-p:-p noo ale wiesz gdyby nie ja to wiesz :-pjuz dawno bys do głowy dostała
ojj jak sobie teraz przypomne te naciągane rajtasy na dupe że wszystko bokiem szwu wychodziło to mnie sie od razu gęba śmieje :-D:-D:-D:-D:-D i obsliniony paluch :D ale żeby było smiesznie to mojemu G tak robie herhehehehehe mina bez cenna

noo u mnie postęp idzie fototapeta przyklejona po wczorajszych moich awanturach doszło do skutku teraz rzut farbą na ściany i zobaczymy jak to wyjdzie bo nie potrafimy sie na kolor zdecydować ja chce pastele a mój najlepiej na pstrokato:szok: no zobaczymy ....

Tilusia wygladasz pieknie;D Chcialabym taka pileczke;D i wogole nie widac tego 15+

Dziewczynki kiedy zrobic prolaktyne ? Bo ja mialam z nia kiedys problem a dawno nie mialam kontrolowanej i chyba sobie ja wykonam tylko nie pamietam w ktorym dc sie to robilo?

reklama
smerfik ja robiłam wszystkie hormony, w tym prolaktynę, w 3 dc, nie wiem czy na prolaktynę musi być jakiś konkretny dzień czy obojętnie kiedy ją się bada :zawstydzona/y:

tili ale śliczna piłeczka, też taką chcę :tak:

taaaa, gdzie Ty te 15 kg masz, chyba w uszach :-D

Ostatnia edycja:
Do góry