reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej dziewczeta;-)

Karola - super, ze badania umowione!!

Anabelko - wez chociaz tosta na zeby wrzuc:tak::-)

Kasoku - ahh Maly wiercipieta??:-D zdrowenka dla Matyldy - aby szybko przeszlo i zebys na swoja trase wrocila :tak:

Krowko - jak sie czujesz????

pozdrawiam :*

reklama
hejka laseczki!

Karola
- brawo za HSG! Trzymam kciuki. A wiesz, że zwykle po badaniu zachodzi si ciążę w pierwszym cyklu? :tak::-). tego się trzymaj!
Tili - a Ty jak się czujesz? Szalejesz czy odpoczywasz?
Kasoku -zdrówka!
Anabelka- lepiej coś przełknąć przed wyjściem:tak:
Akuku - jak chłopaki?
kamilka- ładny brzusio!
Smerfik- kiedy wznowienie działań?
Edyta- co u Ciebie?????
Słoneczko - martwimy się
A u mnie, poprawa. już 3 dni nie wymiotowałam. Mdłości o niebo mniejsze :-). Więc do przodu! Miłego dnia

Hej dziewczyny, ja o 3 w nocy mialam pobudke, matylda 39 st goraczki, teraz znowu ma już 38 a ja musze ja wziąć na zakupy, bo nic na obiad nie mam, jestem wsciekla, bo nikt kompletnie mi nie pomoze, na nikogo nie mogę liczyc, mój ojciec jest za wielkim chu jem, żeby matgke puscic do mnie np. na tydzień,zeby mi popilnowala chociaż Matylde, ale sa pierwsi do opieprzania mnie,ze dziecka nie uszanuje, jak np. mowie im,ze matylda chora i jesteśmy na zakupach, to co ja mam niby zrobić do Kurwynedzy, sciany na obiad podac??????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zly mam dzien.
Krowko pewnie anabelka ma zrobić badania na czczo, wiec dlatego nie może, ale zabierz ze sobą.

KArola wlasnie po HSG wiele kobiet zachodzi... trzymam mocno kciuki bo w sumie zostalysmy chyba tylko my nie zaciazone na tym listopadowkach ;D ?:p

Kasoku zdrowka dla Matysi , biedne dziciatko :(

Anabelko bułeczka do torebki i po badanich szybciochem ją zjedz i zmula przejdzie;D

Krowko wczoraj dostalam okres wiec od piatku clostiberyt i potem znowu wizyta i znowu bzykanko i znowu czekanie na efekty...... i zastanawiam sie nad sprawdzeniem moich jajowodow.....ale ciesze się ze Ty sie lepiej czujesz :* i oby tak do konca z dnia na dzin lepiej :)

Tilus co u Ciebie? Jak samopoczucie?

Kamilko super wygladasz :) JUz nie wiele ci zostalo?

Akuku jejku TY masz juz polowice za soba;D supperrr... a jak samopoczucie?

Dziewczyny mialam sen erotyczny......... nie wiem co to oznacza ,ale cala noc sie pitolilam z jakimis gosciami , hahaa sportowcami;D chyba dlatego ze wczoraj czytalam zwierzenia Sabriny nastoletniej czarownicy ze ona cpala pila i pitolila si z kim popadnie i z ta wiadomoscia poszlam spac;D masakra..........................a ja wierna dziewuszka zawsze tylko z mezusiem ;D a tu w nocy taki demon wyszedl ze mnie;D

Hej nie mam sily pisac, ehh..maluch w nocy spac nie daje, kopie wierci sie i ehh jak ja mam spac???
Pamietam ze Alex mnie mocno kopal, ale nie budzil mnie w nocy, a teraz ? No maluch w dzien spi a ja...zombi.
W domu cisza ciemno a ja spac nie moge, do bani.
Ja chce styczen...

Karola ciesze sie ze idziesz na hsg.

Dobra ide sie poloze, moze ze 2 godziny przekimam sie...

Milego dnia.

a ja sie kulam:zawstydzona/y: nie oszczedzam sie - bo nie moge - i pokutuje wieczorami coraz silniejszymi skurczami:zawstydzona/y:
wczoraj ponownie nabieraly sily i troszke zaczynam sie bac...

kasoku w powietrzu coś jest,mój w nocy się obudził i mówił że mu zimno,trzęsło nim jak galaretą,dzisiaj w pracy też,a mnie ból gardła przechodzi i katar razem z nim :-) więc mojego teraz rozłoży.Kuba odpukać zdrowy jak ryba,jednak leki skuteczne,miał katar ale jakieś 1,5 dnia i to raz czy dwa mu coś wyciekło w ciągu dnia i koniec :-)
Ja jak nie mogłam wyjść z Kubą pozostawała sąsiadka,gdy ta się wyprowadziła została ciotka mojego ale ona na ogół ma swoja wnuczkę lub wnuczki u siebie to też tak głupio,podrzucać trzecie,więc kombinowałam z np.obiadem gdy nic nie miałam i zawsze coś się wymyśliło.Teraz robię zakupy tak by mieć na kilka obiadów do przodu i powiem Ci finansowo lepiej się wychodzi bo z góry ma się zaplanowane co się zrobi a tak jak się wymyśla na kilka min wcześniej to i więcej się wydaje :-)

siedziałam u lekarza i czekałam i mnie muliło,muliło i muliło :-) sprawdziła się bułka w torebce hehe
Kuba cwaniak zgrywał,bo widząc że lekarka wbija mi igłe powiedział,mamo nie bój się to nie boli,zapytany czy też chce to stwierdził że nie bo będzie krzyczał :-)

smerfik Ty dzikusie :-p idziemy razem na hsg ? będzie nam raźniej :tak:

kasoku kurcze, przydała by Ci się jakaś pomoc, może dałoby jednak radę by mama przyjechała do Was na jakiś czas? a dlaczego niby tata nie zgadza się by mama do Was przyjechała?

tili ech te skurcze... mogłyby dać Ci już spokój.

akuku może jakiś drugi Christiano Ronaldo Ci rośnie, skoro tak kopie? nawet fajnie, synuś będzie światowej słaby piłkarzem, będzie zarabiał kupę kasy, a rodzice będą mieszkali na Lazurowym Wybrzeżu :-D

krówka super, że mdłości mniejsze, teraz to już z górki będzie :tak:

anabelka jak tam po badaniu, kiedy wyniki?

u mnie @ na całego, ech nie lubię tych @ po owulacji bo są bardzo obfite
no ale z dwojga złego wolę mieć obfite @ i owulację, niż cykle bezowulacyjne i plamienia zamiast @

kuźwa, skąd ten mój dobry humor :confused: fasolki nie było, małpa przylazła, kolejny cykl za mną a ja nie mam doła...

strange... very strange... :shocked2:

reklama
Karola za tydzien w czwartek mam wizyte i bede gadala z lekarzem , on zapewne bedzie chcial probowac jeszcze ,a ja jednak mysle ze warto byloby sprawdzic swoj stan jajowodow;D a co do okresu to ja wlasnie zauwazylam ze mam normalny okres -pierwszy taki od 3 miesiecy czyli to pierwsza owulacja od 3 miesiecy;D i zaczynamy cykl wspolnie bo razem dostalysmy okres;D

Anabelko widzisz dobrze ze bułeczka była;D

Do góry