anabelka
Fanka BB :)
Anabelko - wow!! superjak na chlopca to jestem pod ogromnym wrazeniem
moja corcia jak to cora - musi sie blyszczesc i byc 'modne' i miec jakas ozdobe
lol czasem jak sie ubierze to rece opadaja ok kwiatki na bluzce, na spodniczce i skarpetkach ale ze jedno z drugim poza tym nic wspolnego nie ma to...
no i zaczyna sie walkahehe
dobrze, ze badania wyszly ok :-)
Akuku - aaa no Ty liczysz inaczejja licze skonczone tygodnie tak jak licze swoje lata czy dzieci lata
Olivia ma 5, Piotrek 3 a ja 29
a co do poscieli to kupilam tylko przescieradelko do kolyski, nic wiecej - mam rozek i kocyki
nie chce zadnych baldachimow bo to zlepek kurzu jest i przeszkadza przy dziecku tak na prawde
zadnych ochraniaczy tez nie mam - po to sa szczebelki zebym mogla obserwowac dziecko przez nie - jak beda ochraniacze to nici z widoku maluszkaja jestem minimalistka
posciel do lozeczka (na pozniej) mam z Ikei ;-)
moja siostrzenica jakiś czas temu strzeliła tekstem "mamo,czy ja mam gdzieś jeszcze szare rajstopy,ale ciemne i gładkie bo takie będą mi pasować do spódniczki i butów" :-)
A Kuba to czasami jak jakiś ciuch zobaczy a mu się nie podoba to mówi "mamo,proszę cię..." :-)
ale na zakupy gdy będę robić wyprawkę go nie wezmę,bo gdy ostatnio oglądaliśmy ubranka,wlazł w najdroższy dział i mi pokazywał pajacyki za prawie 50zł itp :-)
Tilli mi tak gin mowil ze mam liczyc bo to jest skonczony tydzien, a zaczety kolejny..ale wiem ze roznie licza.
A co do poscieli to ja chce badachim i ochraniacz na szcebelki hehe.
No juz tak mam ze lubie takie *******ki. A kurz wszedobylski prac bede posciel i baldachim razem.hehe
Dobra zmyka na maly shopping
logiczne to trochę się wydaje ale w 2 wersjach,jedni liczą tak jak swój wiek,np.Kubie liczę że ma 3 lata jeszcze,prawie 4 bo za trochę ponad miesiąc będzie miał 4,ale mówi się np.skończy 4 lata w listopadzie,no ja mam skończone 26,no ale 27 nie mam jeszcze hehe :-) ale moja gin gdy napisała mi karteczkę informacyjną do pracowni usg to napisała 13tyg no ale będę blisko 13tyg w poniedziałek,e porypane to jest,albo Akuku jak będziesz miała 39t6d to kolejnego dnia nie będziesz miała 41 bo będzie ciąża "przenoszona" ja na wypisie z porodu miałam "poród w 41tc" ale mi liczono wg OM więc tak wyszło bo cykl miałam 36 dniowy.
No ale beta pokazuje zawsze tak jak wychodzi na suwaczkach więc ja tak jakoś to przyjęłam np.że dzisiaj jestem w 12tc a nie 13
Ostatnia edycja: