reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

moze nie tak przy sobie bo beda przez 5 do 7 tygodni na neonantologi, a ja czesciowo bede z nimi, troche w domu, potem znowu z dziecmi. Jakos to bedzie, damy rade xxx
Wiemy co bedziemy mieli ale chcemy zatrzymac te wiadomosc dla siebie do czasu rozwiazania. :-)

reklama
Sloneczko!!!!!!!! bozius nie bylo dnia zebym o tobie nie myslala:-D:tak::tak:
kamien z serca, ze masz sie dobrze a Maluchy sie super rozwijaja
no i nie dziwie sie ze ci ciezko:sorry2: mi z jednym a ty z trojeczka!! wiec to nawet nie porownanie:-D

odzywaj sie czesciej i informuj

po raz pierwszy i pewnie ostatni jestem swiadkiem jak ktos bedzie mial trojaczki:-D:-D

hej, Sloneczko Kochanie no to odpoczywaj dużo i...czekamy na bable,
Tili ladny brzusio, duzy, fajniutki.
A u mnie nic ciekawego, Matylda chyba już wychodzi z choroby, jutro mam II prenatalne trzymajcie za mnie.

Sloneczko super ze sie odezwalas. Ajj a taka ciekawam co tam pod serduchem nosisz.
Ciesznsie ze wszytsko ok. Jeszce tylko 6 tyg...wow !!!

Witam z rana

Ja dzis zaczynam kolejny tydzien.

Moja mma przyleci 12 grudnia wiec juz sie nie martwie o czas swiat, czy wczesniejszy porod, bo raczej przed 12 nie urodze hehe

Hej;-)
Akuku to jeszcze 15 tyg :-D zleci jak nie wiem:tak: a na kiedy masz dokladny termin?

ide zaprowadzic dzieci do szkoly i trzeba troszke dom ogarnac:tak:

pozdrawiam:*

Tilli 14 tyg. Bo wlasnie zaczynam 26 tydzien, ale kazdy liczy inaczej hehe.
A termin mam na 17.01
Tilli piwiedz mi gdzie kupowalas posciel do lozeczka i kolyski ? Ja chce komplet z baldachimem i znalazlam fajne na allegro, mama by mi paczke wyslala ze wszystkimi rzeczami.

Moje dzieci dzis ostatni dzien do szkoly i 2 tyg. Wolnego...
Wlasnie sprawdzilam ze po przerwie swiatecznej maluchy wracaja 6.01 do szkoly, ciekawe czy bede jeszcze w 2 paku hehe.

Ja musze sie zmobilizowac i zabarac za sprzatanko dzisiaj, bo caly tydzien palcem nie ruszylam...

Witajcie :-)

Wiecie co,wydaje mi się że zachodzenie w ciąże to jakiś cykl,zauważyłyście że to zawsze idzie jakimś wysypem,koleżanka ostatnio mówiła że jej kilka koleżanek jest w ciąży,więc wydaje mi się że kolejny wysyp to będzie cała Nasza reszta staraczek :-)

Wczoraj byłam u mojej gin,szyjka ok,macica ładnie sobie rośnie,w poniedziałek usg tak jak myślałam,luteine mam brać dopóki mi się nie skończy więc jeszcze 7 dni potem mam odstawić :-)
Wczoraj byłam z Kubą na zakupach,musiałam sobie jakieś jesienne buty kupić,no i miałam problem,wiecie że ten niespełna czterolatek jest świetnym doradcą :-D w ubiegłym roku w camaieu kupowałam szal i rękawiczki i nie mogłam się zdecydować na kolor,jeden pasował mi bardziej do twarzy drugi do kurtki...Kuba mi pokazał który mam kupić ale ja wzięłam ten co mi się wydawał lepszy,i co ? żałowałam,więc wczoraj gdy mi doradzał jakaś pani ze sklepu patrzyła jak się pochyla i mi mówi "mamo czekaj myślę" i doradził cieplejsze,ja nadal się zastanawiałam i ta pani do mnie że dobrze radzi bo jej też się podobały hehe
Ale on sam byle czego nie ubierze,nie był uczony do noszenia samych markowych ubrań,kupuje w H&M czy C&A gdy się coś opłaca a tak to nie gardzę nawet Pepco.Zawsze dobrze dobierze kolorystycznie,stylem :shocked2:

Ostatnia edycja:
Anabelko - wow!! super:-D jak na chlopca to jestem pod ogromnym wrazeniem:tak:

moja corcia jak to cora - musi sie blyszczesc i byc 'modne' i miec jakas ozdobe
lol czasem jak sie ubierze to rece opadaja ok kwiatki na bluzce, na spodniczce i skarpetkach ale ze jedno z drugim poza tym nic wspolnego nie ma to...:sorry2:
no i zaczyna sie walka:-D hehe

dobrze, ze badania wyszly ok :-)

Akuku - aaa no Ty liczysz inaczej:tak: ja licze skonczone tygodnie tak jak licze swoje lata czy dzieci lata
Olivia ma 5, Piotrek 3 a ja 29:-D

a co do poscieli to kupilam tylko przescieradelko do kolyski, nic wiecej - mam rozek i kocyki
nie chce zadnych baldachimow bo to zlepek kurzu jest i przeszkadza przy dziecku tak na prawde:dry:

zadnych ochraniaczy tez nie mam - po to sa szczebelki zebym mogla obserwowac dziecko przez nie - jak beda ochraniacze to nici z widoku maluszka:sorry2: ja jestem minimalistka

posciel do lozeczka (na pozniej) mam z Ikei ;-)

reklama
Tilli mi tak gin mowil ze mam liczyc bo to jest skonczony tydzien, a zaczety kolejny..ale wiem ze roznie licza.

A co do poscieli to ja chce badachim i ochraniacz na szcebelki hehe.
No juz tak mam ze lubie takie *******ki. A kurz wszedobylski prac bede posciel i baldachim razem.hehe

Dobra zmyka na maly shopping

Do góry