reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

dziewczyny... sorry, ze tak ni z gruszki ni z pietruszki ale..
kiedy powiedziec szefowi?
wiem ze to dopiero poczatek i myslalam ze za 2 tyg powiem bo na 18.04 mam pierwsza wizyte u poloznej

nie chce zeby ludzie dookola wiedzieli
jak sie skapna to sie skapna
ale szef..

reklama
Tilli nie masz obowiazku nic mowi. Jak chcesz to moze powiedziec teraz, jak nie chcesz to mozesz wogle nie mowic tylko dopiero jak bedzie widac.

Wiesz Ty lubisz swoja prace I swojego szefa zapewne tez :-) wiec moze mu poporstu powiedziec :-) tak zeby mial czas na znalezienie drugiej osoby itd.

Ja swojej pracy nie lubie, znaczy praca jak praca ale menagerstwo do bani I pewnie jak zajde to dowiedza sie wraz ze zwolnieniem ewentualnym. Tzn mam zamiar pracowac jak dam rade, ale ja pracuje fizycznie teraz I raczej nie bede chciala ryzykowac ...

W kazdym razie nie przejmuj sie jak nie chcesz to nie mow I tyle :-)

O no i super :):):)

o jak ja bym chciała już odliczać :) ale do spotkania zmidwife, usg, porodu... a nie do owulacji i do testowania/ owulacji i testowania ... :
wczoraj jak weszłam w historie to w pasku mi się pokazało luty 2013 ;/;/ w maju 2012 już tez byłam pewna ze się udało...
a to już było po długim okresie starań...kolejny miesiąc w plecy... teraz odliczać będę do @ i do owulacji bo w tym miesiącu nawet testować nie będę.

no udalo mi sie umowic na wizyte w polskiej klinice na 13.04 :-D wtedy jak wszystko pojdzie dobrze i bedzie serduszko bic to powiem szefowi, takze juz na 18.04 wityte u midwife bede miala oplacona przez prace;-)

O no i super :):):)

o jak ja bym chciała już odliczać :) ale do spotkania zmidwife, usg, porodu... a nie do owulacji i do testowania/ owulacji i testowania ... :
wczoraj jak weszłam w historie to w pasku mi się pokazało luty 2013 ;/;/ w maju 2012 już tez byłam pewna ze się udało...
a to już było po długim okresie starań...kolejny miesiąc w plecy... teraz odliczać będę do @ i do owulacji bo w tym miesiącu nawet testować nie będę.

dlaczego nie będziesz testować ?

Anabelko - nie moge jak najpozniej:no: wlasnie chce powiedziec jak najwczesniej
mam dobrego szefa
poza tym czemu mam tracic pensje idac na badania i wizyty kiedy moge miec za to zaplacone:sorry:

reklama
Tili - Ja też uważam, że lepiej wcześniej :tak: Mi się udało wytrzymać i powiedziałam w 8 tygodniu (ale to chyba dzięki temu, że przesiedziałam wcześniej z 2 tygodnie w domu :-p). Wolałam powiedzieć sama niż żeby się przypadkiem wydało...

Do góry