reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hellomnie krew zalewa ale tak wiecie nie psychicznie tylko raczej biologicznie tillimi się wydaje że właśnie dobrze myślisz żeby powiedzieć po wizycie jak serduszko będzie i wtedy żeby za reszte wizyt płacili. Kurcze nawet nie wiedziałam ze w UK tak jest akukua jak ja bym chciała chociaz mierzyć tempke pod starania w końcu sie uda zobaczysz! mocno Ci kibicuje ! Ja wiem i sama zdecydowałam że wstrzymam się ze staraniami bo mi zależy na ułożeniu sobie pewnych spraw i regulacje cykli. No ale w podświadomosci chciałabym bardzo już... Dzisiejsza wizyta KSSO minęła fajnie nawet. W sumie nie wiem czemu uważałam tą babke za taką okropną. widocznie jak się poznałyśmy jak w sumie ona dopiero zaczynała na takim wysokim stanowisku to jej palma troche z przywódstwem odbiła, ale teraz kiedy widzi że jestem wyluzowana i otwarta na propozycje i nauke też sama zluzowała i fajnie się dogadujemy. i jest pod wrażeniem moich stosunków z ROS-em z mojego regionu sprzedażowego bo mówi że mam z nim lepsze stosunki niż ona z nim hehe Mam tez wyniki konkursu więc wpadnie dodatkowa niemała kasa na wymiane na funty no i będe jeszcze dwa tygodnie pracowała tylko musze isę z nim dogadać kiedy mi za to zapłaci bo jak mi powie że za miesiąc to niech się w nos pocałuje. Napisałam do szefa maila zeby przemyslał warunki na jakich chce żebym została i żebyśmy porozmawiali o tym jeszcze do końca marca. Więc zobaczymy jak to tam będzie. Idę się myć zaraz chyba dzisiaj w pontonie będe spała.... po tak długim czasie bez okresu chyba pare litrów krwi strace dobrze że brzuch mnie bardzo nie boli tylko troche szyjka kłuje i ćmi podbrzusze. później top model i spac a jutro FREEEEEE ale ekstra
Akuku
Fanka BB :)
Anabelko bo nie mam zamiaru sie rozczarowywac. Czekam na @.
Znajac moje szczescie to I tak przyjdzie, wiec nawet nie chce o tym myslec.
owu mialam wczoraj, dzis wieczorem zmierzylam tempke I jest powyzej 37 a mierze codziennie rano I wieczorem I widze roznice.
Tak czy siak wczoraj staranek nie bylo. Moze tak ma byc.
Zreszta nawet jak trafialismy ze starankami to tez sie nie udawalo.
Ja na prawde stracilam juz nadzieje.
Dziewczyny od kilku dni mysle o calkowitym odpuszczeniu, tzn. Nie mierzyc tempki, nie sprawdzac szyjki, sluzu (choc to widac golym okiem), zrobic sobie przerwe na calego, lacznie z przerwa na forum to I kazde inne fora..tzn nie mam zamiaru juz czytac o objawach, sluzach, temperaturach..musze od tego uciec bo naprawde jest to dla mnie bardzo niezdrowe.
Zaczynam sie wkurzac na wszystkich a jak widze kobiete w ciazy to sie zastanawiam dla czego nie ja ?? Dla czego??
Tak wiec dziewczynki zycze kazdej z was powodzenia :-) udanych staranek, zdrowych maluszkow.
Nie zegnam sie z wami bo bede zagladac ale chce ograniczyc to na maxa jak dam rade.
Ciesze sie ze wrocilam do pracy, bo to mnie motywuje do dzialania, wstawania I robienia czegokolwiek.
Tilli, Domi, Miciurka, loreain, dieperle, limonka, kamilka spokojnej ciazy, szczesliwego rozwiazania I zdrowych slicznych pociech:-)
Missiiss zeby @ sie szybko skonczyla :-) I obys szybko prace w uk znalazla I sie ladnie zadomowila :-) zebys szybko M I Jaska sciagnela :-)
Kasoku zeby pecherzyk ladnie pekl :-) I oby dzidzka sie zagniezdzila w brzuszku na 9 miesiecy.
Karola zeby owu szybko przyszla I zeby zaslonila Twoje mysli na odlozenie staranek:-) zeby sie teraz udalo I by dzidziunka rosla w brzuszku 9 miesiecy, a I zeby maz znalazl takie imie ktore I Tobie sie spodoba :-)
Edyta Tobie rowniez zycze udanych staranek :-)
Anabelka oby ten cykl byl dla Ciebie szczesliwy :-) niech kruszynka sie zadomowi w brzusiu :-)
Smerfik Tobie rowniez udanych staranek, powodzenia :-)
Emalia trzymam kciuki oby tym razem sie udalo :-)
O kims zapomnialam??
Tak wiec do nastepnego kochane :-)
Znajac moje szczescie to I tak przyjdzie, wiec nawet nie chce o tym myslec.
owu mialam wczoraj, dzis wieczorem zmierzylam tempke I jest powyzej 37 a mierze codziennie rano I wieczorem I widze roznice.
Tak czy siak wczoraj staranek nie bylo. Moze tak ma byc.
Zreszta nawet jak trafialismy ze starankami to tez sie nie udawalo.
Ja na prawde stracilam juz nadzieje.
Dziewczyny od kilku dni mysle o calkowitym odpuszczeniu, tzn. Nie mierzyc tempki, nie sprawdzac szyjki, sluzu (choc to widac golym okiem), zrobic sobie przerwe na calego, lacznie z przerwa na forum to I kazde inne fora..tzn nie mam zamiaru juz czytac o objawach, sluzach, temperaturach..musze od tego uciec bo naprawde jest to dla mnie bardzo niezdrowe.
Zaczynam sie wkurzac na wszystkich a jak widze kobiete w ciazy to sie zastanawiam dla czego nie ja ?? Dla czego??
Tak wiec dziewczynki zycze kazdej z was powodzenia :-) udanych staranek, zdrowych maluszkow.
Nie zegnam sie z wami bo bede zagladac ale chce ograniczyc to na maxa jak dam rade.
Ciesze sie ze wrocilam do pracy, bo to mnie motywuje do dzialania, wstawania I robienia czegokolwiek.
Tilli, Domi, Miciurka, loreain, dieperle, limonka, kamilka spokojnej ciazy, szczesliwego rozwiazania I zdrowych slicznych pociech:-)
Missiiss zeby @ sie szybko skonczyla :-) I obys szybko prace w uk znalazla I sie ladnie zadomowila :-) zebys szybko M I Jaska sciagnela :-)
Kasoku zeby pecherzyk ladnie pekl :-) I oby dzidzka sie zagniezdzila w brzuszku na 9 miesiecy.
Karola zeby owu szybko przyszla I zeby zaslonila Twoje mysli na odlozenie staranek:-) zeby sie teraz udalo I by dzidziunka rosla w brzuszku 9 miesiecy, a I zeby maz znalazl takie imie ktore I Tobie sie spodoba :-)
Edyta Tobie rowniez zycze udanych staranek :-)
Anabelka oby ten cykl byl dla Ciebie szczesliwy :-) niech kruszynka sie zadomowi w brzusiu :-)
Smerfik Tobie rowniez udanych staranek, powodzenia :-)
Emalia trzymam kciuki oby tym razem sie udalo :-)
O kims zapomnialam??
Tak wiec do nastepnego kochane :-)
Ostatnia edycja:
Akuku
Fanka BB :)
Tilli kurna chata jak ja moge nie miec owulki a sluz plodny przez ponad tydzien ?? Co to sie dzieje w tym moim organizmie ??
Moze probuje miec owu ale pecherzyk nie peka I na nowo probuje, nie wiem.
Mam dosc. Dzis sie czuje jeszcze gorzej niz wczoraj, bo wiem ze ten cykl bedzie dlugi, a tego nie zniose :-(
Do bani z tym wszystki. Ale pojde na progesteron w 22 dc...moze jak nic nie wyjdzie to zaczna mnie badac, bo do czerwca to ja zwariuje... Zreszta w pl bede kilka dni... A zemy sie dobrze przebadac musialabym byc caly cykl, a kto wie jak dlugie cykle teraz bede miala.
W doope misia...
Ide do pracy pa
Moze probuje miec owu ale pecherzyk nie peka I na nowo probuje, nie wiem.
Mam dosc. Dzis sie czuje jeszcze gorzej niz wczoraj, bo wiem ze ten cykl bedzie dlugi, a tego nie zniose :-(
Do bani z tym wszystki. Ale pojde na progesteron w 22 dc...moze jak nic nie wyjdzie to zaczna mnie badac, bo do czerwca to ja zwariuje... Zreszta w pl bede kilka dni... A zemy sie dobrze przebadac musialabym byc caly cykl, a kto wie jak dlugie cykle teraz bede miala.
W doope misia...
Ide do pracy pa
hey laseczki;-)
Tiluchna OGROMNE GRATULACJE SUPERRR ;-) no i oczywiście nudnej szczęśliwej ciązy hehe co do szefa hmm ja myślę że jak najwcześniej ;-) trzymam kciuki powodzenia
Kasolku mój teraz nic innego jak trzymam kciukasy za wsze bara bara gzijcie sie tam ile wlezie żel nawilżający i do boju hehehe żeby Cie nie rozerwało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aa no i proszę sms'owy monitoring 24H hehehehehhe
Akuku ja i tak dalej trzymam &&&&&&&& w dążeniu do celu, pamiętaj wrzuć na luz i daj spokój z temp, śluzem itd bo sfiksujesz POWODZENIA
hmm a jeśli chodzi co u mnie słychać to funkcjonuje normalnie bez żadnych wymiocin poza zgagą i cyckami wszystko jest OKI. Napady głodu wilczego przeszły i teraz jem sniadanka obiadki a na kolacje lody
aaa no i seksior kurcze nie wiem jak u was ale u mnie zaj......sty
a pozostałe moje staraczki kochane trzymam kciukasy aby wreszcie te przeklęte II krechy sie pojawiły
Tiluchna OGROMNE GRATULACJE SUPERRR ;-) no i oczywiście nudnej szczęśliwej ciązy hehe co do szefa hmm ja myślę że jak najwcześniej ;-) trzymam kciuki powodzenia
Kasolku mój teraz nic innego jak trzymam kciukasy za wsze bara bara gzijcie sie tam ile wlezie żel nawilżający i do boju hehehe żeby Cie nie rozerwało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aa no i proszę sms'owy monitoring 24H hehehehehhe
Akuku ja i tak dalej trzymam &&&&&&&& w dążeniu do celu, pamiętaj wrzuć na luz i daj spokój z temp, śluzem itd bo sfiksujesz POWODZENIA
hmm a jeśli chodzi co u mnie słychać to funkcjonuje normalnie bez żadnych wymiocin poza zgagą i cyckami wszystko jest OKI. Napady głodu wilczego przeszły i teraz jem sniadanka obiadki a na kolacje lody
aaa no i seksior kurcze nie wiem jak u was ale u mnie zaj......sty
a pozostałe moje staraczki kochane trzymam kciukasy aby wreszcie te przeklęte II krechy sie pojawiły
reklama
Akuku - nie wiem co sie dzieje u Ciebie...
ale ja mysle, ze wszystko sie zaczyna u Ciebie w glowie...
jestes zestresowana, zmeczona, obolala... to wszystko dziala na organizm
nawet na owulacje
Limonka!!!!!! ah jak fajnie, ze sie odezwalas!!
jejku u Ciebie juz 10 tydzien leci
ciesze sie, ze wszystko w porzadku!
i prosze odzywaj sie
ja na razie z sexu nici boje sie... moze jak minie ten tydzien (teraz mam niby termin @) to sie odwaze..
a ogole jakos zaczelam troszke sie bac...
ale ja mysle, ze wszystko sie zaczyna u Ciebie w glowie...
jestes zestresowana, zmeczona, obolala... to wszystko dziala na organizm
nawet na owulacje
Limonka!!!!!! ah jak fajnie, ze sie odezwalas!!
jejku u Ciebie juz 10 tydzien leci
ciesze sie, ze wszystko w porzadku!
i prosze odzywaj sie
ja na razie z sexu nici boje sie... moze jak minie ten tydzien (teraz mam niby termin @) to sie odwaze..
a ogole jakos zaczelam troszke sie bac...