no jak to nie ma !!! Rozyczka!!
Rosie to zdrobnienie od Rose ;-)
Tomek jeszcze chce Jasmine ;-)
i tyle
chlopak ... na razie nic
Karola jeszcze nie robilam - nie chce mi sie isc do lazienki
zrobie jak do kapieli bede szla
Tili- Tutaj Rosie i Rose to dwa różne imiona tak jak Kate i Katie,bynajmniej u mnie
, No ja wiem ze Rose to Róża
tylko w sensie że pisownia inna niż w pl brzmienie itd tu juz musisz 'przetlumaczyc' gdzie Olivia przez v nie musisz o ro mi bardziej chodzilo
, oo też masz męża Tomka widzę hehe, no Jasmina też nie zle i w ang wersji chyba lepiej brzmi wymownie, a ja się smialam do mojego Tomka ze syn będzie najwyżej Tomasz jr haha, bo juz zwalczam tego 'brusa':] jak moge... I wybiore lepsze zło że tak to ujme...
, to rozumiem że myslisz że dziewczynka
- to mi przypomina twoją opowieść o wróżce/tarota czy coś (juz nie pamiętam) że wywrozyla 2 syna - oj ciekawe juz mnie zżera ciekawość haha ;D
Krowka haaa ale się wkopalas z tym imieniem, ja oficjalnie się nie zgadzam na to i 'wybieramy' niby razem ale porozumienie narazie zerowe.. To wy teraz ustrzelicie dziewuszke i ty wybierzesz będzie sprswiedliwie i po równo
)
Karola no mi też się Kuba podoba ale właśnie wysyp ostry, a u mnie na FB z tego co widze to teraz wszyscy doslownie mają małego Doriana hehe także też za niedługo z 5 w 1 klasie się spodziewaj
, a z tym imieniem co mąż wymyślił w życiu bym nie zgadla!
)Mieszko, samo w sobie nie jest zle, a czemu mowisz że Aleks nie pl no jak Aleksander
, polskie, ja tam pl typowo nie chce bo kto mi to tutaj wymowi
) a że mi się Wojciech podobał to sama rozumiesz
) hehe ja miałam dla dziewczynki Gabriela ale siostra ma juz gabrysie
, muszę dotrwać księgę imion
), a twój mąż widze bardzo właśnie patriotycznie podchodzi no ale kurcze "Brajan" to jest zagraniczne ....bardziej niż Aleks
, a Lila i Lilianna to też dwa różne imiona ale na Lilianne też pewnie Lila by się wolalo tylko w akcie inaczej napisane hehe