reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko bo nie mam zamiaru sie rozczarowywac. Czekam na @.
Znajac moje szczescie to I tak przyjdzie, wiec nawet nie chce o tym myslec.

owu mialam wczoraj, dzis wieczorem zmierzylam tempke I jest powyzej 37 a mierze codziennie rano I wieczorem I widze roznice.
Tak czy siak wczoraj staranek nie bylo. Moze tak ma byc.
Zreszta nawet jak trafialismy ze starankami to tez sie nie udawalo.
Ja na prawde stracilam juz nadzieje.

Dziewczyny od kilku dni mysle o calkowitym odpuszczeniu, tzn. Nie mierzyc tempki, nie sprawdzac szyjki, sluzu (choc to widac golym okiem), zrobic sobie przerwe na calego, lacznie z przerwa na forum to I kazde inne fora..tzn nie mam zamiaru juz czytac o objawach, sluzach, temperaturach..musze od tego uciec bo naprawde jest to dla mnie bardzo niezdrowe.
Zaczynam sie wkurzac na wszystkich a jak widze kobiete w ciazy to sie zastanawiam dla czego nie ja ?? Dla czego??

Tak wiec dziewczynki zycze kazdej z was powodzenia :-) udanych staranek, zdrowych maluszkow.

Nie zegnam sie z wami bo bede zagladac ale chce ograniczyc to na maxa jak dam rade.

Ciesze sie ze wrocilam do pracy, bo to mnie motywuje do dzialania, wstawania I robienia czegokolwiek.

Tilli, Domi, Miciurka, loreain, dieperle, limonka, kamilka spokojnej ciazy, szczesliwego rozwiazania I zdrowych slicznych pociech:-)

Missiiss zeby @ sie szybko skonczyla :-) I obys szybko prace w uk znalazla I sie ladnie zadomowila :-) zebys szybko M I Jaska sciagnela :-)

Kasoku zeby pecherzyk ladnie pekl :-) I oby dzidzka sie zagniezdzila w brzuszku na 9 miesiecy.

Karola zeby owu szybko przyszla I zeby zaslonila Twoje mysli na odlozenie staranek:-) zeby sie teraz udalo I by dzidziunka rosla w brzuszku 9 miesiecy, a I zeby maz znalazl takie imie ktore I Tobie sie spodoba :-)

Edyta Tobie rowniez zycze udanych staranek :-)

Anabelka oby ten cykl byl dla Ciebie szczesliwy :-) niech kruszynka sie zadomowi w brzusiu :-)

Smerfik Tobie rowniez udanych staranek, powodzenia :-)

Emalia trzymam kciuki oby tym razem sie udalo :-)

O kims zapomnialam??
Tak wiec do nastepnego kochane :-)

wieczorem to i ja mam okolice 37 czy przed czy też po owulacji,temperatura wieczorna to nie wyznacznik,bo ta jest bardzooo zmienna,więc sugeruj się poranną,dzisiaj temperatura Ci spadła więc raczej owulacji jeszcze nie miałaś.
Ja Ci napiszę że może i lepiej że odpuścisz,może to coś zmieni.
Może zróbmy tak że nie będziemy pisać o objawach itd,tylko normalnie tak jak wcześniej gdy niektóre gdy były nieobecne miały do nadrobienia po 10 stron :-) O swoich ciałach wiemy już chyba wszystko,wiemy kiedy się starać,jaki śluz to śluz płodny,jak wyglądają testy pozytywne i negatywne itd.więc nie piszmy o tym :-)
Ja odpuściłam te wnikliwe obsewacje,szyjke zbadałam 3 razy po skoku i koniec,jest twarda więc znając swoje ciało wiem że owulacja była to tak będzie do dnia okresu lub i dalej :-) więc jej nie badam,wczoraj z ciekawości powtórzyłam testy owu i oczywiście negatywny,więc to chyba też wyznacznik że owulacja była bo tylko 2 dni był pozytywny więc dobrze pęcherzyk pękł wtedy kiedy miał i nie było z tym problemu (kocham Cie lewy jajniku :-) ) i przyznam że nawet nie myślę czy mogło się udać czy nie,teraz odpuściłam,wiem że 5 i 6 kwietnia będzie ciężko bo 5 to ostatni dzień fazy lutealnej a 6 chce testować :-) też mam te testy 10mlu

Akuku - nie wiem co sie dzieje u Ciebie...
ale ja mysle, ze wszystko sie zaczyna u Ciebie w glowie...
jestes zestresowana, zmeczona, obolala... to wszystko dziala na organizm
nawet na owulacje

Limonka!!!!!! ah jak fajnie, ze sie odezwalas!!
jejku u Ciebie juz 10 tydzien leci:szok::-D
ciesze sie, ze wszystko w porzadku!
i prosze odzywaj sie:tak:

ja na razie z sexu nici:zawstydzona/y: boje sie... moze jak minie ten tydzien (teraz mam niby termin @) to sie odwaze..
a ogole jakos zaczelam troszke sie bac...:zawstydzona/y:

też się bałam,ale jak nie masz problemów to możesz...
ja brałam luteinę i duphaston gdy byłam w ciąży i nie mogłam współżyć,zaczeliśmy w 18tc dopiero,ogólnie w ciąży mało co się ... :-)

reklama
hej kochane :)dzisiaj mam wolne i mam nadzieje że post mi wyjdzie nie jednym ciągiem. coś mi się bb na lapku chrzani :/akukuwiem o czym mówisz ja miałam cały tydzien mega dużo sluzu płodnego a bez owu i tempka niska ... i tez mysle sobei że może owu miała być ale pęcherzyk nie pekł? nie wiem. Ja jestem za tym co dziewuchy piszą wrzuć na luz odpocznij od forum wpadaj czasem żeby tylko powiedzieć że żyjesz i jest ok :) choć wiem że będzie ciężko bo wiosna idzie pewnie coraz więcej brzuchów się będzie pojawiać:/ łącze się z Tobą w myślach ja wytrzymam to i ty ;) buziak :*tillija zawsze się na początku ciąż bałam. ale mi jak założyli szew na szyjke w 16 tc to już koniec z sexem dopiero chyba się bzykaliśmy 2 miesiące po cesarce mojej. czyli mój m wyposzczony był za wszystkie czasy ;) będzie dobrze kochana nie martw się :) ja ci wybije z głowy zamartwianie jak przyjade :D połazimy po ciuszkach dla bobasa to Ci przejdzie ;) :*teraz jak przyjade to musze trójce coś kupić a nie dwójce ;) mojemu mężowi coraz bardziej włączyła się tęsknota za mną choć jeszcze nie wyjechałam. Miło że tęskni, ale za to jest rozdrażniony tymbardziej jak mówie że sobie sexi butki chce kupić i jakąś sukienke :p ale jestem dużą kobietą więc pewnie nie ładnie bym wyglądała w takich szpilach i sukience do kolan... ahhh jak mi się marzy 15 kilo mniej....

ku...wa!!! co jest no :( pewnie nawet nikomu sie mojego posta nie będzie chciało czytać bo jest zmemłany :( tili i akuku do was napisałam.a wczoraj moje dziecko wzięło chrupka do kąpania i się taki gluz ztego chrupka zrobił i mówie mu jaś zobacz jaka się zrobiła MAMAŁYGA a on patrzy do mnie i mówi: MAMA nie jest Łyga , nie , nie :D haha myślałam że padniemy z mężem :)

Dziewczyny odpuszczam, nie mam wyboru...
Zrobilqm test owu I jest mega pozytywny, a kurna chata m pod londynem...
Zajeb.iscie, jego wyjazd jest raz na 100 lat I akurat teraz.

tilli masz racje to juz chyba moja psychika:/:/:/
Musze wyluzowac,odpuscic...ale nie potrafie...
Bede siedziec w pracy, robic nadgodziny, tak zebym nie miala juz sily myslec.

Ide sobie kawe zrobic.

hej, bylam wczoraj u gina wszystko ok pecherzyk na 22 mm torbielka zniknela, dostalam zastrzyk w doope i mamy od dzisiaj dzialac, wiec zobaczymy, troche mnie po tym zastrzyku zmulilo, jestem taka osowiala, dalej nie mam weny do pisania, buziakuje i bede informowac.

wesolych swiat wielkanocnych, smacznego jajca i w miare mokrego smingusa dyngusa.

Dzień dobry!!
Daaawno mnie nie było, ale ptaszki ćwierkały no i przyszłam pogratulować:-D
tiluchna- wielkie gratulacje!! super!! no i trzymam &&& za serduszkową wizytę:tak:

A reszcie życzę szybkiego zafasolkowania:tak:

nie mam sily
wymeczyli mnie dzisiaj w robocie jak nigdy
padam na pysk

Missiiss - ty nic nie kupuj kochana wariatko:-D te pieniazki przeznacz na pobyt tutaj dla ciebie kazdy grosz a raczej funt jest wazny;-)
no i na impreze cie juz raczej nie zabiore:-p

Kasoku - zastrzyk byl to teraz bzyk bzyk , pupa do gory i czekanie:-D trzymam &&&

Pandoooooooooorrrkaaaaaaaaaaaaaaaa kobitko gdzie Cie wywialo!!!!!?????
co tam u Ciebie? jak sie czujesz?? wiesz juz kogo masz w brzuszku??

tili- przeniosłam się na sierpniówki, bo tu nie wiele miałam do powiedzenia i wcinać się nie chciałam:-D Teraz jest już ok,ale na początku ciężko było, a będzie Szymek- niestety nici z kupowania różowych sukienek:-D
A Ty jak się czujesz? dolegliwości ciążowe są? :-D

reklama
Gratuluje!!
wiesz zawsze trzecie moze bedziesz ubierac w sukienki;-):-D:-p
a czemu bylo ciezko na poczatku?

ja na razie spoko, caly czas sie modle aby wszystko bylo dobrze...:zawstydzona/y:
dzisiaj zaczely mnie mdlosci chwytac na razie jeszcz takie 'do przelkniecia';-)
no i bol podbrzusza dominuje

Do góry