anabelka
Fanka BB :)
Anabelko bo nie mam zamiaru sie rozczarowywac. Czekam na @.
Znajac moje szczescie to I tak przyjdzie, wiec nawet nie chce o tym myslec.
owu mialam wczoraj, dzis wieczorem zmierzylam tempke I jest powyzej 37 a mierze codziennie rano I wieczorem I widze roznice.
Tak czy siak wczoraj staranek nie bylo. Moze tak ma byc.
Zreszta nawet jak trafialismy ze starankami to tez sie nie udawalo.
Ja na prawde stracilam juz nadzieje.
Dziewczyny od kilku dni mysle o calkowitym odpuszczeniu, tzn. Nie mierzyc tempki, nie sprawdzac szyjki, sluzu (choc to widac golym okiem), zrobic sobie przerwe na calego, lacznie z przerwa na forum to I kazde inne fora..tzn nie mam zamiaru juz czytac o objawach, sluzach, temperaturach..musze od tego uciec bo naprawde jest to dla mnie bardzo niezdrowe.
Zaczynam sie wkurzac na wszystkich a jak widze kobiete w ciazy to sie zastanawiam dla czego nie ja ?? Dla czego??
Tak wiec dziewczynki zycze kazdej z was powodzenia :-) udanych staranek, zdrowych maluszkow.
Nie zegnam sie z wami bo bede zagladac ale chce ograniczyc to na maxa jak dam rade.
Ciesze sie ze wrocilam do pracy, bo to mnie motywuje do dzialania, wstawania I robienia czegokolwiek.
Tilli, Domi, Miciurka, loreain, dieperle, limonka, kamilka spokojnej ciazy, szczesliwego rozwiazania I zdrowych slicznych pociech:-)
Missiiss zeby @ sie szybko skonczyla :-) I obys szybko prace w uk znalazla I sie ladnie zadomowila :-) zebys szybko M I Jaska sciagnela :-)
Kasoku zeby pecherzyk ladnie pekl :-) I oby dzidzka sie zagniezdzila w brzuszku na 9 miesiecy.
Karola zeby owu szybko przyszla I zeby zaslonila Twoje mysli na odlozenie staranek:-) zeby sie teraz udalo I by dzidziunka rosla w brzuszku 9 miesiecy, a I zeby maz znalazl takie imie ktore I Tobie sie spodoba :-)
Edyta Tobie rowniez zycze udanych staranek :-)
Anabelka oby ten cykl byl dla Ciebie szczesliwy :-) niech kruszynka sie zadomowi w brzusiu :-)
Smerfik Tobie rowniez udanych staranek, powodzenia :-)
Emalia trzymam kciuki oby tym razem sie udalo :-)
O kims zapomnialam??
Tak wiec do nastepnego kochane :-)
wieczorem to i ja mam okolice 37 czy przed czy też po owulacji,temperatura wieczorna to nie wyznacznik,bo ta jest bardzooo zmienna,więc sugeruj się poranną,dzisiaj temperatura Ci spadła więc raczej owulacji jeszcze nie miałaś.
Ja Ci napiszę że może i lepiej że odpuścisz,może to coś zmieni.
Może zróbmy tak że nie będziemy pisać o objawach itd,tylko normalnie tak jak wcześniej gdy niektóre gdy były nieobecne miały do nadrobienia po 10 stron :-) O swoich ciałach wiemy już chyba wszystko,wiemy kiedy się starać,jaki śluz to śluz płodny,jak wyglądają testy pozytywne i negatywne itd.więc nie piszmy o tym :-)
Ja odpuściłam te wnikliwe obsewacje,szyjke zbadałam 3 razy po skoku i koniec,jest twarda więc znając swoje ciało wiem że owulacja była to tak będzie do dnia okresu lub i dalej :-) więc jej nie badam,wczoraj z ciekawości powtórzyłam testy owu i oczywiście negatywny,więc to chyba też wyznacznik że owulacja była bo tylko 2 dni był pozytywny więc dobrze pęcherzyk pękł wtedy kiedy miał i nie było z tym problemu (kocham Cie lewy jajniku :-) ) i przyznam że nawet nie myślę czy mogło się udać czy nie,teraz odpuściłam,wiem że 5 i 6 kwietnia będzie ciężko bo 5 to ostatni dzień fazy lutealnej a 6 chce testować :-) też mam te testy 10mlu
Akuku - nie wiem co sie dzieje u Ciebie...
ale ja mysle, ze wszystko sie zaczyna u Ciebie w glowie...
jestes zestresowana, zmeczona, obolala... to wszystko dziala na organizm
nawet na owulacje
Limonka!!!!!! ah jak fajnie, ze sie odezwalas!!
jejku u Ciebie juz 10 tydzien leci
ciesze sie, ze wszystko w porzadku!
i prosze odzywaj sie
ja na razie z sexu nici boje sie... moze jak minie ten tydzien (teraz mam niby termin @) to sie odwaze..
a ogole jakos zaczelam troszke sie bac...
też się bałam,ale jak nie masz problemów to możesz...
ja brałam luteinę i duphaston gdy byłam w ciąży i nie mogłam współżyć,zaczeliśmy w 18tc dopiero,ogólnie w ciąży mało co się ... :-)