reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

UWIELBIAM WAS normalnie po całym dniu nerwówki tymi przeklętymi badaniami aż mnie żołądek boli :-( hmm tak sie teraz zastanawiam może te HCV przeklęte jest od wrażliwej wątroby bo nie ukrywam ze mam czasami problemy z zołądkiem i wogóle z moimi wnętrzami. Kule bele aż mam stracha iśc jutro do lekarza :-:)-:)szok::szok::szok:

reklama
Nie wydaje mi sie, watroba nie boli i to jest jej problem, co najwyzej moze dawac dolegliwosci jak jest powiekszona, czasami boli dwunastnica i ludzie myla ja z watroba, idz odbebnij, przebadaj sie ewentualnie wylecz i do dziela.

Kasoku hmm powiem tak że ja mam tylko do czynienia ze służbą zdrowia co mój pies hahahah czyli jak mus to mus. Teraz tak zaczęłam latać po lekarzach bo instynkt macierzyński mi się odezwał...

Limonka a cykle bardzo miałaś zwariowane po odstawieniu tabsów? jakie tabsy brałaś/ jak długo?

Krówka bordo biorę ponieważ jestem bardzo podatna na infekcję gardła & krtanii i wmawiam sobie, że jak będę reguralnie brała coś z wit. C to będę miej chorować i ciiiiicho szaaaa, na razie działa, na dworze raz zimno, raz ciepło, deszcz, wiatr a ja od 2 mcy ani razu na L4 więc jestem zadowolona :)

Lekarz rodzinny już rozkłada bezradnie ręce bo ciągle mam zapalenie gardła lub krtanii (pracuje w szkole więc nie dość, że dużo gadam to jeszcze ciągle mam kontakt z kichającymi, smarkającymi dzieciakami, a ja jestem jak gąbka, jedno kichnie, drugie kaszlnie a ja za kilka dni jestem chora...) Dostałam od lekarza rodzinnego receptę na szczepionkę doustną Ismigen, kupiłam ale w ulotce napisali, że nie wolno tego stosować gdy jest się w ciąży a szczególnie w I trymestrze, a że wtedy postanowiliśmy, że zaczynami starania Ismigen wylądował w szufladzie i czeka)

no właśnie chodziło mi o powiększoną. Miałam kiedyś problemy z trzustką( wiem tak młody wiek i juz trzustka) no ale mnie spotkało :/ byłam leczona ale to jakies 6 lat temu. Potem dieta i żadnych ciężkostrawnych potraw!! Kurcze mam nadzieje że bedzie oki.

karola1986-21 ja cykle mam takie jak przed braniem tab. cyli 28, 29 dni brałam przez 3 lata Mikrogynon a 5 lat jasmin lub jasminelle czy jakos tak sie to pisze. z przerwami teraz jak odstawiłam tab. nic sie nie zmieniło krwawienie 4 dni normalne śluz w dni płodne przeźroczysty wiec chyba nie ma co narzekac :D ale jednak cos jest nie tak kurcze

dzięki kobitki za rozmowe uciekam spać bo rano do pracy ojj a by sie poleżało w łóżeczku :( jutro do lekarza. odezwę się i podzielę sie inf. hehe

krowkabordo
(nie wiem czy nie dokupie bo są dwie w cenie jednego:-D) ahh te promocje :-D:-D

emalia więc 21 środa testujemy !! kto sie przyłącza na zbiorowe testowanie :-):-D

tiuhna
agentko :) a ty kupiłaś 1 i 24 gratis były czy się tak nazbierało hehe ;-)

pandora
(*) dla twojego aniołka.... i łącze się z tobą we wspólnych plamieniach :baffled:

kasoku
o to to mi też już głupio kupować w tych aptekach zeby nie patrzyli jak na wariatke :-p

dobrej nocki :) ja tez spadam spać niech już będzie jutro i po jutrze i byle do 21 go ;-)

reklama
Witajcie :) Dołączam do grona starających się :) . Mam na imie Angelika i mam 23 lata :) Jedną ciążę niestety poroniłam, mam nadzieje że kolejna się uda! Trzymam za wszystkie kciuki :) całuski ;*

Do góry