reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tiluchna, cholercia nie ma bladego pojecia, wyglada to na ciaze, ale mi juz tyle razy u mnie wygladalo na ciaze od tego nieszczesnego lipca, ze zwariowac mozna, zrob test w termionie spodziewanej @ i...oby byly tluste dwie :)

Ja juz po pasowaniu, moja cora nad wyraz odwazna jest az dwie piosenki zaspiewala od tak od siebie, ja w Jej wieku za chiny ludowe bym nie wyszla przed publike, a tu prosze jaka odwazna panna, jestem dumna :tak:

reklama
Kasoku - wow! faktycznie cora odwazna!! super:-)

moja spiewa wszystkie piosenki jak siedzi na kibelku :-D
a jak przychodzi wystep publiczny to najchetniej pod ziemie by sie zapadla
strasznie niesmiala ta moja kozka:tak:

tak, tak, juz sie troszke uspokoilam
i tak nic nie zmienie tym moim wymyslaniem i kombinowaniem:eek:
wiec zostaje z wami na termin 21.11.2012 - ladna data jakby nie bylo
a potem jak bedzie jedna I to co 2 dni az do niechcianej @
zeby to mi sie testy nie przeterminowaly ;-)

Witam sie srodowo ;)

Wczoraj sie nie udzielalam, jakos humoru nie mialam... Ogladalam caly dzien filmy i raz plakalam bez powodu za chwile sie smialam ... A do tego wszystko mnie denerwowalo :/ To i ja sie przylacze do testowania na 21 listopada ;) W sumie to ja dzisiaj zaczelam i mam zamiar co drugi dzien testowac az zobacze II kreski lub @
Mysle,ze jak by cos mialo byc to i tak najwczesniej w przyszlym tygodniu, ale ja juz sie niecierpliwie, a testy tylko zalegaja w szafce nocnej, zostalo mi ich jeszcze albo az 12 :D

Kasoku to faktycznie corcia odwazna, moja mimo , ze ma 2,5 to wstydliwa jak cholera...
Tiluchna to ja trzymam kciuki za II kreski i aby @ nie bylo przynajmniej przez najblizszy rok, a plamienie to moze implantacyjne... Niewiem nie znam sie, ale ja po wyjeciu spirali dostalam w ciagu paru dni @ i jeszcze w tym samym cyklu zaciazylam

łooo dziołszki wy to macie tempo w pisaniu ja zawsze muszę jakieś 3, 4 strony nadrabiać by wiedzieć o co Kaman
:baffled: Miciur-ka hmm powiem Ci że już sama tracę nadzieje do tego wszystkiego myślałam że jest ok. a tu ciągle pod górkę mam. Tzn dzwoniłam do mojej gin i powiedziała żebym się wybrała do zakaźnego żeby mi poradził co mam w tej sytuacji zrobić jeśli mam podwyższony HCV ponoć nie jest to groźne ale mogę mieć coś z przeciw ciałami lub antygenami nie robiłam HBs gdzie gin kazała teraz żałuje bo bym wiedziała co i jak. Jutro idę do lekarza po skierowanie i zobaczę co mi powie na szczęście do badan nie muszę być na czczo i oczywiście wezmę tez skierowanie na badania bo te prywatnie to mnie do ruiny doprowadzą już 300 złoty wydałam a jeszcze w ciąży nie jestem :szok::szok::szok::szok:no ale jak mus to mus. Myślałam ze zaciążyć to takie proste:sorry2: chyba za bardzo chce bo mój powiedział ostatnio że sie przeprowadzi do campera :-D i na warsztacie będzie mieszkał.
Zaczynam mieć dołka powoli :-:)-:)-(

aa to chyba o ile sie nie myle bedziesz robic sobie badanie krwi - antytpo- (o ile dobrze pamietam) , gdzies na innym forum czytalam ze jakas dziewczyna miala z tym problem i zaszla w ciaze wiec nic sie nie martw - no i mowie o ile sie niemyle ze to to badanie itd. -bo lekarzem nie jestem ;) ale gdzies czytalam i slyszalam - ps. moja siostra tez to ma - i juz ma dziecko :)! wiec sie naprawde nie zamartwiaj !! teraz dragi dzialaja cuda hihi z moja pamiecia moze kiepsko ale nabank moja siostra to ma i na bank ma dziecko hahha :-D - ;-)

oh kurde dziewczyny musialam was najpierw nadrobic ! bo nie wiedzialam w ogole co pisac tak polecialyscie z tematem ze hejjj :-) !:szok:

WITAM WSZYSTKICH:-D

na poczatek napisze wam ze jestem strasznie zla - @ sie rozkrecila wiec lipaaaaa (mam juz chipsy na pocieszenie) a na dodatek juz mialam zamiar pelna para isc z testami digital i planowaniem plci razem wzietym i sie okazuje ze moj piekny sobie jedzie sluzbowo i go nie bedzie akurat w tyg dni plodnych noszzz.... - ale sie wkur*** mowie wam!! zawsze w ten cholernie wazny czas to go nie ma... - bo jak by liczyc teraz z poprzednich paru cykli to wychodzi cykl 30-pare dni,to w poprzednim mies tez byl na wyjezdzie na to mi wyszlo i jak na zlosc... --> apropo tu male pytanie - zaczynacie liczyc 1 dc od plamien czy juz od normalnego krwawienia?

tulichna- bladego pojecia nie mam z tym o co ty pytasz ale sa chyba 2 opcje albo owulka albo po prostu spiralka nadruszyla cos w srodku i sie pokazalo - no nie wiem co mam ci na to powiedziec - nie znam sie zbytnio

kasoku - smieszna ta twoja corcia no i bynajmniej masz darmowe masaze hahah , a z tym przytyciem to tylko bardziej widac na nizszych osobach po prostu no co zrobisz - kazda ciaza inna moze w tej nie przytyjesz nie wiadomo ile ;)

mamolinka - ja mam to samo hustawka nastrojow jak nie wiem,wczoraj ogladalam 'nigdy w zyciu' i ryczalam - no powiedzcie gdzie tam jest jakis moment zeby ryczec :eek::confused::confused: no nie wiem - chyba burza hormonalna nadeszla - teraz tez jakas deprecha (chyba przez te @ plus z tym ze wiem iz grudzien poszedl sie **** i styczen tezzz wrrr) siedze w szlafoku i pizamce nic nie robie - masakraaaaa...! moze mam juz depresje naprawde od tych staran niepowodzen itd... ;/;/

jeszcze mialam cos pisac do kogos jeszcze ale juz zapomnialam :eek: ups:zawstydzona/y:
SORY DZIEWCZYNY NIE CHCE WAM SMECIC!!! tak jakos tylko wyszlo...:no:

witam nowe staraczki

Miciur-ka po to tu wirtualnie jestesmy zebys troche posmedzila, wiec smedz do woli, a my bedziemy wspierac jak tylko potrafimy najlepiej :tak:

Jeju a ze mna co jest chyba nie tak, bo jednego dnia wydaje mi sie,ze mam chcice, ostatnio nawet kilka dni pod rzad ta chcica wystapila, ale teraz jak juz idzie jajeczkowanie, to jakos mi sie nic nie chce, tesknie za moim dawnym libido, tak mi sie marzy przezyc znowu takie motyle w brzuchu i fascynacje i zeby az mi sie w glowie zakrecilo oj oj, ale to chyba nie z moim slubnym, cos spowszechnialo, cos wygaslo, a moze to zycie codzienne i szara rzeczywistosc??? a jakos tak mi sie zabralo na zwierzenia, marze o ognistym dzikim SEXIE o zesz kurwiszka :rofl2:

dziewczyny boli strasznie podbrzusze :-(
siedze i normalnie mam dosc
moze faktycznie cos spiralka naruszyla
ale co?? jak wyjecie zajelo sekunde, jeden wdech i zero, nawet plameczki krwi:eek:
dobrze ze za tydzien mam wizyte u gina
to zawale ja milionem pytan

aha - piersi mnie juz nie bola , ot taki + ;-)

mamolinka:-) dzisiaj zaczelas testowac???
ty mialas hormonalna spiralke?

no ja dzisiaj przesiedzialam 2h na angielskim forum odnosnie tej copper coil co mialam i uwaga 90% kobitek zaciazylo od razu :szok:
az te angielki plodne:-p

ba! tam podobno jest napisane ze nie powinno sie wspolzyc do uwaga 7 dni!!! przed wyjeciem spiralki bo plemniki moga przezyc i po wyjeciu zaplodnic
ha ha ha
ciekawam jestem jak
takie przymierajace zolnierzyki po 7 dniach mialyby jeszcze sile gdzies sie wciskac :baffled:

no ale ja sie kochalam dzien przed wyjeciem i w dniu wyjecia
wiec..

wezcie mnie kopnijcie:wściekła/y:
musze sobie zalatwic inna prace LOL za duzo mam czasu na komputer tutaj :zawstydzona/y:

Miciurka - ojej!! a sie narobilo:no:
jestes pewna, ze go akurat nie bedzie w TE dni??
masz taki regularny @???
huh
a na jak dlugo jedzie?? i to i w grudniu i w styczniu?????

reklama
Do góry