reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dzień dobry, a raczej dobry wieczór:-D

missiiss-
[*] współczuję, ja niestety wiem jak boli strata:-(

niestety moje plamienie się nie skończyło, trochę zmalało no i z ciemnego przeszło w czerwone:wściekła/y: albo teraz @ się rozkręci albo mnie trafi!:wściekła/y:

ja też chcę na autostradę!! zabierzecie mnie?:-p

reklama
Tiluchna- to masz niezły arsenał hihi. Współczuję bólu zęba, ponoć goździk działa przeciwbólowo (jeśli sie nie pomyliłam)

Ha, dziewczyny kreseczka coraz wyrazniejsza, ale lewy jajnik tym raze, wiec moze nie wyjsc, bo cos lewy lipny, ja mam mnostwo aptek kolo siebie a jezdze juz do innego miasteczka, bo mi po prostu glupio. Witaj Pandorka :)

pandora - a dobry, dobry Tobie rowiez :tak:

krowkabordo - lojej.. dziekuje, ale musialabym chyba cala lake powyrywac :D ziolka juz nie dzialaja.. kodeina ledwo co..
ale fajnie sie po niej lata ;-)

co do testow - taki pakiet wybralam lol :-)

natomiast bede robic jak w ciazy z Piotrula
gdy test wychodzil taki watpliwy i ta druga kreseczka bardzo blada byla,, praktycznie pod swiatlo
kupilam test clearblue z napisem pregnant/not pregnant
zeby to juz glupa z siebie nie robic tylko potwierdzic slownie :tak:

kasoku - ja ci chyba wysle poczta eliksir pozytywizmu ;-)

Tiluchna dawaj, ale takie dwie butle 2 litrowe tego eliksiru, kurde zamowilam ten elektroniczny tester i do dzisiaj go nie mam, dlaczego??? to juz 1,5 tygodnia, hmmmm:confused::confused::confused:

łooo dziołszki wy to macie tempo w pisaniu ja zawsze muszę jakieś 3, 4 strony nadrabiać by wiedzieć o co Kaman
:baffled: Miciur-ka hmm powiem Ci że już sama tracę nadzieje do tego wszystkiego myślałam że jest ok. a tu ciągle pod górkę mam. Tzn dzwoniłam do mojej gin i powiedziała żebym się wybrała do zakaźnego żeby mi poradził co mam w tej sytuacji zrobić jeśli mam podwyższony HCV ponoć nie jest to groźne ale mogę mieć coś z przeciw ciałami lub antygenami nie robiłam HBs gdzie gin kazała teraz żałuje bo bym wiedziała co i jak. Jutro idę do lekarza po skierowanie i zobaczę co mi powie na szczęście do badan nie muszę być na czczo i oczywiście wezmę tez skierowanie na badania bo te prywatnie to mnie do ruiny doprowadzą już 300 złoty wydałam a jeszcze w ciąży nie jestem :szok::szok::szok::szok:no ale jak mus to mus. Myślałam ze zaciążyć to takie proste:sorry2: chyba za bardzo chce bo mój powiedział ostatnio że sie przeprowadzi do campera :-D i na warsztacie będzie mieszkał.
Zaczynam mieć dołka powoli :-:)-:)-(

reklama
wpisalam w google clearblue, wyszla mi stronka apteki zamowilam i czekam, kurna dlugo dosc, ale nic nie placilam wybralam opcje platen przy odbiorze i nie wiem czy dobrze sie tu wyslowilam chodzi mi o ten test z usmiechnieta buzka jak jest owu.

Do góry