reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku -bardzo dobrze się wyraziłaś. Myślę, że albo przez brak na stanie opóźnienia albo...przez Płać przy odbiorze. Czasem później wysyłają, nie wiem czemu.
Limonka - byle Ci mąż nie odjechał tym camperem hehe:-);-)

reklama
limonka bidoczku, bedzie dobrze, zaciaaaaazzzzyyyyymmmmyyyy, wszystkie jak leci i stworzymy nastepny temat pt "brzuchatki " :-)

A tak nawiasem mowiac, ja jestm niska osoba i waze tak ok 51-54 kg w zaleznosci od cyklu, wyobrazcie sobie, ze w ciazy przytylam 35 kg, wygladalam tak, ze moj ojciec szeptal do mamy, ze jak ja cos z tym nie zrobie to chyba mi powie co i jak, Moj stary nic mi nie powiedzial, chudlam powoli ok 2 lat do swojej wagi, po tych 2 latach powiedzial " jezu jak dobrze, ze juz jestes normalna ,bo dupe mialas jak trzy drzwiowa szafa" i teraz ( pesymizm dawajcie eliksir Tiluchna wysylaj!!!!) boje sie bardzo mocno, ze kurna znowu dobije do 85kg :szok::szok::szok::szok::szok::szok:, wtedy to bede armata, tylko, ze skora mi sie starzeje i jak znowu zjade z tej wagi....no wyobrazacie sobie jak to wszystko bedzie wygladac :-):-):-):-):-)

Limonka ja też myślałam, że to hop ciup i już będę dwupakiem, a tu lipa... :/ jak brałam tabletki to stresowałam się, że mogę zajść bo np biorę antybiotyki i skuteczność tabletek jest obniżona a tu wychodzi na to, że wcale nie jest tak łatwo "wpaść"... 2,5mca przytulanka bez zabezpieczenia i nic, nul... no ale widocznie musimy się wszystkie uzbroić w cierpliwość.

Tiluchna dawaj więcej takich przykładów polgisza :) chętnie poczytam, (mam takie małe zboczenie zawodowe jeśli chodzi o dwujęzyczne dzieci i bardzo mnie to fascynuje)

co do testów, to mój mąż ciut się na mnie dziwnie patrzył jak wczoraj zamówiłam 30 testów owu i 10 ciążowych (+ jeden mam jeszcze w domu), no ale co, tylko raz za przesyłkę płacę więc się opłacało :)

hehe daleko to on nie odjedzie no chyba ze jakaś p....... mi go porwie ale mam nadzieje że będzie stawiał opór hahaha ale ja naiwna jestem :D.
Kasoku :* dzięki za otuchę
karola1986-21 no ja dopiero 2 tydzień gonie mojego do wyrka wiec moje to mega początki choć od 3 miesięcy jestem bez tab. ale mój G. przez cały czas mi powtarza że chce aby to wyszło "niby zaplanowane niby wpadka" co ma być to będzie . wiem wiem ma super podejście tylko że on już spłodził dwójkę dzieci wiec dlatego!!:sorry2: Wkurza mnie tym, bo ja już bym chciała mieć swoje tzn z nim.

reklama
Do góry