reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

dzien dobry :-D

u mnie piekny ciemny poranek godzina 5.50
pije kawe
zdrowko;-)
wczoraj jak mi kodeina weszla tak padlam przy otwartym laptopie takze wybaczcie za hamskie nie-pozegnanie :tak:

Limonka - bo facet nigdy nie zrozumie tego kobiecego instynktu (aaa jakie trudne slowo do przeliterowania z rana :D)

Kasoku - mysle, ze elektroniczne testy sa latwiejsze niz paskowe - szkoda ze takie drogie :wściekła/y:
i czy na pewno efektywne?? :confused:

co do wagi to ja jestem taka ze tak to ujme zaokroglona w niektorych miejscach :-D
mam 170 -przy wadze 65kg
a w pierwszej ciazy dobilam 100kg +22kg i w drugiej tyle samo +22
w obu ciazach schudlam w pierwszej (-30) zaczynalam z 75 kg
a po drugiej tyle ile przytylam, zaczynalam z 65 kg
ale oba odchudzania byly przy wtorze cwiczen (lubie cwiczyc)
wiec u mnie nie pozostalo nic z ciazowego uroku
tym razem bede baaaaardzo uwazac, nauczona poprzednimi dwoma

Karola - ok bede zapisywac :tak::biggrin2: bo tego ci u nas pod dostatkiem a zabawne jak nie wiem (dla nas ;-))

Limonka - spokojnie, zaciazymy zaciazymy :tak:

Missiiss - hehe LOL byly zestawy do wyboru albo 10+10 albo 25+25 albo 50+50 wiec juz znajac siebie i swoje zboczenie na punkcie obsikiwania testow - wybralam 25 +25 :D
a kupuje na ebay-u i tak jak mowilam cenowo u mnie bylo to kosztem jednego lunchu :tak:
tylko czy tak jak pisalam wiarygodne:baffled:

Angelaa :) witaj ;-)

reklama
wITAM PORANNIE :-)
Temka niska, nie kumam już czaczy:baffled:

missiiss- to będzie nas chyba już ze 4 :-D I 21 będzie tak " 3,2,1 start!!!- sikamy!!!" :-D:-D:-D
angelaa- witaj u nas. Ja też po stracie. Mam nadzieję ,że nam wszystkim się uda :tak:
limonka- trzymam kciuki i czekam na wieści &&&&&&&&&&&&
karola- współczuje częstego chorowania. A może to wina migdałów?

Miłego dzionka :)

Witam was porannie, ja juz nie spie od 5.30, bo M plus jego szefa musialam na dworzec zawiezc, wiec razem z cora jestesmy wykonczone, a zaraz musze sie urwac i pedzic do przedszkole na pasowanie przedszkolaka :), po poludniu pranie, prasowanie, gotowanie krupnika no i wieczoram jak sila pozwoli zacznei sie staranko nr 1 w tym cyklu :).

witaj Angelaa :)

Emalia "3,2,1,sikamy..." bomba usmialam sie po pachy :-):-):-):-):-):-), aj aj, ja bede pewnie juz od 27 listopada namietnie siiikaaaaacccc i kolejna kase umaczac w siuskach :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

hahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dziewczyny wchodze z rana i się uśmiałam z tego sikania :-D;-) jesteście świetne poprostu !! :tak:

emalia
a co skumamy się na bb i w jednym czasie pójdziemy lać:p a później każda będzie zdawać sprawozdanie :eek::-D

ksoku
z tym umaczaniem kasy w sikach to masz świętą racje... z fajami idzie kasa z dymem a z testami z sikami :-) dzisiaj czytałam już ulotke clostilbegytu ehh tak się zastanawiam jak odłoże luteine jak nie bedzie 2 kresek to w ogole od kiedy mam zacząć brać clo ? jak nie dostane @ bo teraz mi się wszystko złuszczy ?? gin powiedział że po dwóch tygodniach napewno dostane... yhy... jak ostatnim razem myslalam ze to skąpy okres a to chyba bylo plamienie po owulacji to co teraz mam. mam takie wrażenie że tak to się działo u mnie. miłej imprezy szkolnej :)

karola
właśnie może to 3 migdał albo cuś??

tiluhna
super zestawy :):-D

dziewczyny prosze o porade bo zaraz zwarjuje

pisalam wam ze ja mam zawsze plamienie owulacyjne
a potem 2 tyg pozniej okres (tyle ze te okresy to bardzo nieregularne)
no wiec 21.10 byla @
pozniej w 18dc byla wyjeta spiralka bezhormonalna (ktora w ogole nie wplywa na owulacje) i nie mialam zadnego krwawienia - nawet kropelki
na 2 dzien w poludnie znalazlam na majtkach podbarwiony sluz
zrzucilam to na wyjeta spiralke
ale.. teraz sie zastanawiam, czy moze to nie bylo moje plamienie owulacyjne moze ????
bo ja te glupie objawy mam od jakiegos piatku/soboty
bola piersi, ciagnie mi strasznie podbrzusze..jakbym kamien miala w srodku na ktorego strasznie dziala grawitacja (nie udaje mi sie dodac zadnych minek :( )
mozliwe ze mialam normalny cykl? moze dlatego te testy owulacyjne mi wariuja teraz?
buuuuu

tiluhna
spokojnie kochana!!!! easy... być może tak było że ta owulka a może rzeczywiście to ta spiralka na to pytanie to chyba Ci żadna z nas nie odpowie:zawstydzona/y: nawet gin chyba nie mógłby sprecyzować tak mi się wydaje. poczekaj na termin @ jak ci się wydaje i teścior zrób mnie cyce bolaly jak zaszłam w ciąże a nigdy wcześniej nie więc może to jakiś znak :)

reklama
missiiss - dziekuje :tak:
zajme sie robota bo mi pada na mozg :no:
jakbym faktycznie nie mogla sie uspokoic i czekac spokojnie do @:baffled:

Do góry