reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

No to ładnie, w połowie drogi się spotkacie - na autostradzie hehe:-D
Missiiss- mówisz, ze dobry znak? Nie nakręcam się bo jakoś tej mojej owulki wyhaczyć nie mogę. No i o Jaśka długo walczyliśmy. Ale co do piersi to faktycznie jakoś inaczej, kują i sutki jakieś takie..Eeee ale to nie możliwe:baffled:
Kasoku -mała bezbłedna! I swoją drogą dobrze mieć swojego prywatnego masowacza:-D

Mama, Mama syn się wydziera ech

reklama
Karola Ty czarnowidzko, nawet tak nie pisz, zajdziesz szybko, bo dlaczego by nie, Tiluchna ale chyba mozna sie leczyc pomimo ,ze ma sie pierwsze???a moze nie, Jezu nie wiem mnie w kazdym razie jeszcze nie przyjma bo od lipca proby nastepuja, emalia no jak gdzie, a slask to co??? polaczenie jak ta lala autostrada murowana :)

poza tym to fatalnie sie dzisiaj czuje, leb mi wyjdzie dupa zaraz... ja zaczynam od jutra produkcje, ostra jazde, trzymajcie za mnie

kasoku
^&&&&&&&&&&&&&& trzymam mocno :)

krowkabordo
a widzisz:tak: mnie bolaly a nigdy mnie wczesniej nie bolaly za to w tym cyklu mnie bolą już 3 tydzien ale czekam jeszcze 7 dni i testuje chyb ze moje plamienia sie rozkręcą ale oby nie. a kiedy ty testujesz?? ja środa za tydzien :)

Kasoku - &&&&&
Missiiss- 26, więc nie sądzę by to było to. Ostatnio cykl mi rozregulował i sama już nie wiem na czym stoję.

krowkabordo
to moze mialas wczesniej owulacje i dlatego coś już w trawie piszczy ;-) choć razem zatestujemy 21 go :-p
ja to znając siebie zaczne od poniedziałku albo od niedzieli :p głupia jestem to dlatego .... i znó∑ wydam majątek na testy i będe je chować przed m żeby mnie nie ścigał że kase wydaje na darmo :)

missiiss mam to samo, chowam testy, a juz zakupilam 5 testow z jakiejs tam apteki na zapas, ale moj nie wie, bo popatrzylby na mnie jak na wariatke

To ja sie dołączam na tego 21-ego, choć wiem ,że to za wcześnie, ale co tam :) Ja mam juz 7 testów skitranych w szufladzie. Robiłam wieczorem jeszcze jeden owu i ta druga juz słabnie wieć chyba dobrze wyczułam organizm w tym cyklu :)
dzisiaj poprawka i byle do testowanka :)

Kasoku- aaa śląsk, a no faktycznie. Uwielbiam ślązaków. Nawet kilku poznałam i mam w znajomych :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja juz leze w lozeczku z laptopem i walcze z ponownym bolem zeba
bozzzz.. jeszcze tydzien i w koncu go zrobie w Pl
bo tutaj nikt mi nie moze pomoc:no::baffled:
a juz i nurofen i kodeina ledwo co dzialaja
no i te dwa antybiotyki wlasnie na to mam

blagam niech mi to juz sie skonczy :-(

no ja pobijam was wszystkie bo testow mam 25 :-D
i tez moge zaczac 21 listopada testowac a co!
bedzie to dokladnie 30 dni od ostatniej @
mi nie przeszkadza jak wyjdzie jedna kreska ;-)

Do góry