reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Kasoku- super niunia :) Trzymam kciuki za owu :)
Karola- kiedy testujesz?
missiiss- oczywiście ,że wiem gdzie strzelin. Pracowałam na Buforowej, a mieszkałam też na Gaju we wrocku, a to wylot na Strzelin :)

emalia masz na myśli test ciążowy? nie wiem czy jest sens testować bo nic nie wskazuje na ciążę ponieważ:

a) mam dziwne plamienia w drugiej połowie cyklu co oznacza, że mój organizm jeszcze nie doszedł do siebie po odstawieniu tabletek anty czyli ciąża jest mało prawdopodobna.

b) jeśli to plamienie nie było plamieniem tylko za wczesną i skąpą @ to również wyklucza ciąże bo dopiero zaczynam nowy cykl (wg tej teorii)

porąbane to wszystko, wkurza mnie już to powoli (a staramy się dopiero od 2,5mca a co będzie jak przyjdzie nam się z rok starać, chyba złapię doła głebszego niż Rów Mariański) :-(

spoko emalia, to mój pierwszy wykres więc dopiero uczę się co jak obserwować, jak widać różne cuda mi wychodzą jak np. temperaturowy nietoperz :-)

może sobie zatestuję jutro z rańca, ot tak dla sportu ale pewnie prędzej trafię 6 w totka niż ujrzę na nim II kreski no ale jak to mawiają klasycy "nadzieja umiera ostatania". Pozdrawiam

*missiiss - co jest dobrym znakiem co?? bol piersi??
no to sie lapie ;-)

*kasoku - wykorzystywaczko :-p

*Karola - a twoj nietoperzyk jest przesliczny :-)

moje starsze dziecko dzisiaj powiedzialo do mlodszego " stop pluj-ing tym apple'
ubaw szasem z polgliszu mamy niemaly :-D

karola
ale sie uśmiałam z tego nietoperza :-D;-) ważne jest być mierzyła tempke o stałej porze plus minu 30 minut i żebyś spała ciągiem minimum 3 godziny. no i jednym termometrem a będzie git. :) i nie łam się choć pamiętam jak ja się starałam długo w pierwszej ciąży i jak miałam owulacje w 62 dniu cyklu heh to były jaja.

ahh już sie doczekać nie moge następnej środy... zatestuje i ewentualnie odstawie luteine. ahhh mam jeden jeszcze test w ogole mam test ciazowy z 3 tygodni temu i to pozytywny ale inny wyszedl negatywny wiec to bubel byl ale na pamiatke zostawiłam :p teraz mnie ciągnie po pachwinach mam nadzieje ze to więzadła pod wpływem zagnieżdżania :-Dale ja mam wyobraźnię :-p

emalia, kasoku
to się spikniemy w polowie drogi :p

reklama
Do góry