reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

od tej ospy cory az mnie wszystko swiedzi hehe

*Missiiss - fajnie jest sobie robic nadzieje
ja nawet jak mialam spiralke to co miesiac sobie robilam nadzieje :-D

*Miciurka - jak masz kupowac to faktycznie lepiej taki digital bo te paskowe sa dupne a nie sikowe ;-)
mi na kazdym 2 kreska wychodzila.. praktycznie cien jasniejsza od kontrolnej:confused:

*Karolka - co do szyjki macicy to moj maz chyba wie wiecej o mojej jak ja LOL :-)

ja z reguly plamie tak 2 tyg przed @ - czyli wypada chyba na owulacje
w tym cyklu nie nie bylo jeszcze... albo w ogole nie bedzie
tam ta ram tam - pada mia na glowe :baffled:

a ja wlasnie zadzwonilam do mamy ze nie tylko do dentysty ma mnie zapisywac ale tez do pani ginekolog :tak:
takze w czwartek za tydzien pojde
babeczka jest super i konkretna i ja zawsze u niej nic nie place bo to mojej mamy kolezanka ;-)
zobaczymy co mi tam wypatrzy

ostatni raz badana dopochwowo bylam na poczatku ciazy z Piotrula :tak: minelo 3 lata:szok:

reklama
Hejka...Ale naskrobałyście!!:szok: Ja dziś pół dnia przespałam...@ zmierza ku końcowi,już walizeczki pakuje,tylko jej się jeszcze ręczniki plażowe suszą,bo mam nadzieję wysłać ją od teraz na ok 9-10 miesięczny urlop :-D:-D
Widzę,że temat testów nadal gorący..no ale ja niewiele mam do powiedzenia,bo póki co,jeszcze nie używam i zdaję się na kalendarzyk.:sorry2:
Strasznie zimno dziś u mnie i taka ospała jestem,młoda wcina jogurty i nawet grzeczna dziś jest.
mamolinka a co z tobą? gdzieś polazła?:-p

Karotka hahahaha sie usmialam :-D no ja mam nadzieje ze ja wyslesz na przynajmniej 15 miesiecy bys po porodzie tez miala troche spokoju ;-)

u mnie kalendarzyk jest tylko po to, zeybm wiedziala ktorego dnia co schodzi z konta do zaplaty :-):-p

pytanie
*Karotko jak ty przespalas pol dnia majac core przy sobie?? zazdrooooszzzzczeeee

no ja dzisiaj posprzatalam lazienke, kuchnie, zrobilam pranie, pobylam z cora, pogralysmy w super mario ;-)
upieklam kuraka, no i w sumie pol dnia przesiedzialam na kompie i musialam wypic 3 kawy zeby sie w ogole do pionu postawic :sorry2:

za pol godziny jedziemy odebrac tatusia z pracy i migiem po mlodszego by jeszcze cieplego kuraka pochloneli :-D

Karotka hehehe dobre, dobre :-D. No właśnie jak Ty to pól dnia przespałaś?
Tiluchna - jak smakował kurak?
A mnie piersi zaczeły boleć a to dopiero 17 dc hmmm:dry::confused:

tiluchna a jakoś tak wyszło,młoda grzeczna była,a ja dzisiaj ledwo na oczy patrzę...to chyba ta pogoda :no:
Ty za to widzę dzień pełen roboty ;) Smacznego kuraka życzę,ja miałam rybkę i mój P.też teraz ma poobiednią drzemkę.

Hejak dziewczyny, ale popedzilyscie, u mnie bez zmian, test owu negatywny sluz jest i boli mnie jak na okres, nie wiem juz sama co to moze byc, poza tym kregoslup mi dzisiaj wysiada i cora mnie masuje...:)

krowkabordo - a dziekuje wyszedl przesmaczny!
pierwszy raz takowego robilam :tak:

Ciebie tez piersi bola?? moze cie zarazilam:szok:

Karotka, no pogoda jest przednia :no:

Kasoku - no Ty tez masz objawowo jak ja...

okej, ja smigam, do pozniej :cool2:

reklama
Do góry