reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tiluhna
duzo zdrowka wam zycze!! Ja dzisiaj tez nie poszlam do pracy ahh jak przyjemnie lalala...

Limonka
ja nie pomoge bo sie nie znam.:no:

Kasoku
no ja tez mam ze sie za bardzo wczuwam i Przejmuje ale nigdy jakos mi to nie zaszkodzilo. Z ta lutka sie zastanawiam bo mi gin kazal brac od 15 dc a ja jak clo bralam to owu mialam w 17dc wiec moge tylko owu sobie zahamowac tak mysle. Od niedawna do tego chodze gina wiec nie wie o mnie zbyt wiele... Dzis u niego bylam i sama zagadalam ze pewnie juz mnie pan ma dosc to sie usmiechnal on taki dowcipnis jest co mi sie podoba i mowi niech ja zgadne po co pani przyszla i mowi: pewnie temperatura pani nie wzrosla i pani nie wie co sie dzieje to mu powiedzialam i tu pan nie trafil :-pno i mowie to sie zdziwil i powiedzial no to na fotel pani emilio. No i patrzyl czy czasem ciaza pozamaciczna sie nie robi, i tam czy nadzerek nie mam ale wszystko ok i powiedzial ze jego skromnym zdaniem wyglada to na niewydolnosc tego cialka zoltego bo nie znajduje innego wytlumaczenia na te plamienia. No i tyle sie dowiedzialam i nie powiedzialam mu ze lutke bralam:sorry2: ale bede ja dalej brala a noz sie cos wykluje. Bo nie widze tego ze po plamieniach dostane za dwa tygodnie okresu ostatnio tez mialam plamienia i co okresu nie bylo tylko ta owulka wiec moze to wina cesarki ze mi endometrum dostatecznie duze nie rosnie? Nie wiem ale lutke biore
Dalej

reklama
I wizyte mialam gratis bo w tamtym tyg 2x bylam i 100 za jedna wizyte to powiedzial ze dzisiaj mam gratis zebym go nie znienawidzila ;-) Ehhh ciekawe czy cos wyjdzie z tej owulki mojej. Mysle ze nawet jak za 10 dni odloze lutke i test bedzie negatywny to okres powinien przyjsc a pozniej clo i len napewno. Mam nadzieje ze cyklu sobie nie rozwale choc chyba juz bardziej sie nieda jak okresy to ja mam 1x na pol roku :dry:ehh ryzyk fizyk tylko za wariatke mnie nie bierzcie ;-)

Missiiss- witam moja imienniczkę :-D kurcze, fajnego masz gina :) Nie wiem co ci powiedziec , bo ja sie na tych ciałakach nie znam za bardzo. Ale w sumie co? Masz zielone światło? Czy dalej na clo?

hej
no i po lekarzu
ospa potwierdzona
zyc nie umierac! :wściekła/y:
ale duzy + taki, ze spedze z cora caly dzien :tak:
*Mississ - a nie idziesz bo masz wolne? czy tez los tak zdecydowal??? ;-)

*Emalia - jakos chyba 24dc
ja sie dziewczyny staram na maxa nie nakrecac i nie wsluchiwac ale to nie wychodzi!!
bo mnie ciagle bola a to piersi a to podbrzusze:baffled:
nawet jesli nic nie wyszlo w tym cyklu co jest najbardziej prawdopodobne moze po prostu zwale to na wyjeta spiralke :-(

*Emalia - a kiedy testujesz? ja wczoraj tez poprawialam hihi

* Limonka - ja tez nie pomoge :(

*Kasoku - no moj wykazuje tylko mega zainteresowanie samym staraniem :-D :-D :-D LOL

a co do testow to ja juz ich robic nie bede.. tych owu - bo tylko przez nie zglupialam :baffled:
a gdzie Ty do kliniki bezplodnosci chcesz jak ty core juz masz ??:tak:;-)

spokoooojnie, ja sie 1.5 roku staralam i zaszlam - bez zaaaaadnej pomocy farmakologicznej :tak:

*Karotka - dziekuje za zyczenia ;-)
i jestem pewna, ze dzisiejszy dzien bedzie 100 razy lepszy!

Mississ - rowniez dziekuje za zyczenia :)

ok, tyle doczytalam jadac do tylu :*

tiluchna- to zdrówka dla Was!!! Zaliczycie i będzie z głowy. Moja starsza już przeszła, a Janka nawet nie szczepiłam.
Mam w planach za tydzień w środę. Sie zobaczy.

Tiluhna
dziecko mam chore i opieke wzielam dwa dni wiec odpoczne od tych jelopow wszystkich bo mam po wyzej dziurek w nosie tych ludzi. Najchetniej bym caly tydzien zostala ale wtedy to juz na pewno by mnie wyrzucili jak teraz tego nie zrobia... Ale co tam nie ta praca to inna a moze w koncu cos mnie zmotywuje do otwarcia swojego biznesu. Tiluhna kuruj te dzieci moj mial ospe jak mial pol roku i byla masakra tydzien przed chrzcinami dostal :-D Ale juz mamy z glowy

Emalia
witaj imienniczko :) no o swietle nic nie mowil ale co mi tak jak niby mam czekac az okres dostane i brac to clo bo nie bralam teraz tylko kiedys w cprzed ciaza z synem. No ale lutke biore a noz cos zaskoczy nadzieje zmam ale tylko pewniendlatego ze nie znam sie na tym dobrze i dlatego nie wiem czy rzeczywiscie jakas szansa jest na zaciazenie.

To Emilko trzymam kciuki co by sie udało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&Nie dość ,że imienniczka to jeszcze krajanka :-D ja 16 lat we wrocku mieszkałam, potem mnie pod wrocek wywiało :-)

emalia
nie dość że ja tez juz we wro nie mieszkam tylko pod wro w sumie nie tak pod bo 60 km ale pod , imiona takie same to i imiona synów tez takie same haha:-D tylko moj ciut mlodszy bo dopiero koncem listopada dwa latka skonczy:)
ehh mam nadzieje ze się uda więc dzięki za kciuki tylko się boje ze jak mi tej lutki zabraknie to przestane brac i w razie dzidzi bedzie nieciekawie ale tedy jakby co to sie przyznam do tego ginowi moze mi uszu nie poobrywa. ale powiem mu jak juz ewentualnie zobaczy na usg ze dzidzia jest i cala i zdrowa bo jak cos by bylo nie tak to nie pisne słowem :-p ja to sie lubie bawic w lekarza nie ma co... ale serio mowiąc strasznie chciałabym studiowac medycyne dokladniej ginekologie z położnictwem albo neonatologie oj szkoda ze się chemii w liceum dobrze nie uczyłam:dry:

jajniki moje lekko pobolewaja ale delikatnie wczoraj od poludniowieczora przestaly bolec wiec mysle ze lutka pomogla a teraz moze pobudza je do pracy ?? fajnie by było.... ale sie rozmarzyłam-dobrze ze za marzenia do więzienia nie wsadzają ;-)

własnie doszło do mnie ze dzisiaj mija 3 lata rowno kiedy zmarł mój synek :-( kupiłam mu na grobek wczoraj pieknego aniołka mam nadzieje ze uda mi sie dzisiaj go odwiedzic. ehh jakie to zycie jest dziwne...

reklama
Do góry