reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

laski dopiszcie mnie do listy:

karola- 08.01.2013- 08.02.2013 (w teorii bo w praktyce to może być i koniec lutego) 4 cykl

co do operacji plastycznych to ja nie mam nic przeciwko, ba, mam nawet jedną za sobą :-p

reklama
karola
a co sobie zrobiłaś??

ja tak jak akuku po kolejnej ciąży zbieram kase na usunięcie flaka z brzucha, wcięcie skrzydełek pod ramionami i podciągnięcie cycek bo te zwisy mnie wnerwiają. karmiłam tylko 1 miesiąc a mam prawie po pępek :baffled: obłęd jakiś.... zawsze mówiłam że nigdy zadnej plastyki a tu o prosze jak kogoś coś dotyczy to szybko zmienia zdanie :tak:

akuku
no znamy cię znamy ;) ja nie wiem czy w 8 dniu bym zrobiła, myśle że w 10 tym już napewno bo mi w 10 tym od owu test pozytywny wyszedł blady bo blady ale w ciazy byłam ;-)więc poczekaj może do niedzieli poniedziałku, choć wiem że ci nie łatwo.

edytko
z psychologii jutro mam... id, ego, super ego, system kar i nagród, koncepcje psychologiczne i takie tam.... pouczyłam się dokładnie 1/5 jutro z rana ściągi będe robiła. zaraz poczytam jeszcze kilka rzeczy których nie przyswoiłam i dawał małe naukowe karteczki. chyba bedziemy egzamin mały pisać a óniej dopowiadac na wybrany temat ustnie. to coś tam powiem ale szczerze mi tam może 3 dać. co mi z ocen jak ostatnio na koniec 1 roku miałam same 5 ki i tylko byłam zadowolona a nic mi to nie dało. więc uważam ze nie ma co się wysilać :-p

tak się uczyłam i uczyłam i myślałam o tym wszystkim... chyba nie kupie już tych testów owulacyjnych, tylko mnie denerwują, mierzyć tempke będe raczej, ale też zobacze. może spontan to jest to ?? może zaczne szukać sobie innej prace, bo ta mnie meczy i jejnienawidze, moze zaczne myśleć gdzie pojedziemy na wakacje, coś poplanuje poćwicze bo może uda mi się schudnąć ?? na dukanie fajnie schudłam 8 kilo a póżniej o teraz nawet nie wchodze na wage ale po ubraniach widze ze wróciło chyba wszystko. może jak nie będe o tym myślała to będzie wszystko dobrze co ?? a no i zaopatrze się jutro w castagnusa, i od jutra zaczne go brać.

pytałam ale nikt nie odpowiedział, albo pominelam odpowiedz. castagnusa się bierze od początku cyklu przez cały cykl czy tylko w okreśłone dni ??

Missiiss ja zapomnialam, nie jestem pewna :-( ja zaczelam w od nowego cyklu I to od 3 dnia dopiero bo tak kupilam...ale chyba nie ma znaczenia... Bo to nie hormony, na ulotce nic nie bylo napisane :-)

Co do operacji to ja pozostane na brzuchu no chyba ze bedzie mnie cos jezzcze denerwowac hehe
No jeszcze zobaczymy bo a noz widelec nie bedzoe takiej potrzeby.
Ja zawsze bylam osoba ktora dbala o swoj wyglad, a teraz?? Juz nawet mi sie nie chce bo nie widze rezultatow... I tu nie chodzi o wage nawet...

No wlasnie mysle z tym testem bo z tego co wiem to 3 dni po implantacji powinien pokazac bo tyle czasu.potrzebuje hormon na wzrost. I jak ja mialam ewentualna implantacje w 5 dpo to powinien pokazac a jak np. Ktos mial w 12 dpo to wyjdzie test dopiero w 15.
No nic zobacze czy jutro z rana.nie zapomne, bo popoludniu roboc nie bede.

Karola mialam pytac wlasnie :-) grunt to dobre samopoczucie.
Ja wiem ze bede dzialac nawet inwazyjnie.bo kazdy jedsn dzien kest dla mnie katorga z tym wygladem.

karola to gratuluje odwagi bo to chyb bolesne było, jak oglądałam pare operacji nosa to kobitki bardzo po cierpiał, ale efekty były fanjne :) ciekawa jestem ile usuniecie flaka z brzucha i podciągnięcie biustu by kosztowało :-)

Ją też nie mam nic przeciwko tylko przerażają mnie spaprane operacje bądź powikłania po nich ...

Karola podziwiam odwagę,ją jak sobie pomyśle o ingerencji lekarza w mój nos to aż mnie zaczyna boleć aucc :-p

Missii to duzo zgubilas kg na diecie a w ile czasu zgubilas te kg? Piszesz że teraz przytylas ,to znaczy że zrezygnowalas z diety ?

Ostatnia edycja:
Edyta operacja to operacja mialam 7 operacji bioder wiec przezyje I te brzucha :-) smieje sie ze powiem poloznej ze chce.miec cc I zeby przy okazji wycieli troche brzucha hahaha :-)
Ale na cc sie nie zgodza bo ja szybko rodze...

Akuku ją mialam aż 3 cc więc wiem co to za bol :-p pierwsza cesarka była najgorsza tzn bol po niej a ponoć operacja plastyczna bardziej boli niż cc więc ja podziekuje :-D

reklama
Mamolinka -23.10.2012 - 21.11.2012 II kreseczki - cykl 4 - termin porodu 30.07.2013
Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Kasoku -
20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13-
cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss-
13.01.2013- 14.02.2013
- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 12- 14.02.2013