reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Limonko to milego wyjazdu :-) podobno na takich wyjazdach sie szybko zachodzi :-) I kochana po pierwszym pozytywnym owu zuc je w kont I cieszcie.sie soba :-) postaraj sie nie myslec, a nami sie nie przejmoj jak wrocisz to zdasz relacje I nadrobisz hehe :-)
Buziaki

reklama
Limonko to może maluszka zmajstrujecie na obczyźnie czego wam życzę :-)

Akuku moze po liście w końcu odpuszcza i dadzą ci godziny takie jakie chcesz.

A gdzie Emalia i Tiluchna i reszta dziewczyn

A ją juz nogami przebieram bo sie wieczorku doczekac nie mogę :-D

Edyta tilli.zapracowana.
Emalia napewno sie odezwie.:-)

Mam nadzieje.ze ten list pomoze, w co watpie :-( niestety nie chca dosc do porozumienia.:-)

Hehe zacieraj nozkami.zacieraj :-) giraco bedzie hehehe

A mi tak leb peka ze masakra jakas... Po co ja z lozka wstalam :-( cale zatoki mam zawalone :/:/ goraczki brak, ale teraz juz chyba nie bedzie sensu brac temperatury pod uwage :/:/ ehh

Edzia wczoraj sobie nalozylam zlocisty blon na wlosy0 i wsyzla mi kupa sinokoperkowa! ;/

Karola- dopisz sie do listy- wpisz date ostaniej miesiaczki i tyle- a na liscie juz bedziesz- reszte bedziemy uzupelniac na biezaco!

ide sie szykowac pomalutku na mojew wyjscie dzisiejsze!!!!

WP_20130131_001.jpgwczoraj przed pojsciem spac matyska przebrana za myszke mini, dzisiaj miala bal w przedszkolu :)

co do stresu, to mi sie tak stalo pierwszy raz i nie wiem jak mam wyluzowac, czuje w brzuchu tzn zoladky jeden wielki kamien i dalej w napieciu jestem, wiec @ nigdy nie przyjdzie i koniec ze starankami, tak zazdroszcze wszystkim zaciazonym, boze dlaczego mi to robisz :(?

die wiem cos o tym, tez mialam poprzedniego c hu j a tylko na szczescie w pore odeszlam i nie mialam z nim dziecka ufff, dzielna jestes, missiissku glowka do gory.

co by sie nie zgubilo

Mamolinka -23.10.2012 - 21.11.2012 II kreseczki - cykl 4 - termin porodu 30.07.2013
Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Kasoku -
20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13-
cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss-
13.01.2013- 14.02.2013
- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 12- 14.02.2013
-7 cykl
Edyta01-
14.01.2013-14.02.2013

Limonka27 21.01.2013-
16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-
Cykl 9
Kamilka87-
28.01.13- 27.02.13-
Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

Akuku jeśli masz taka możliwość to nie wstawaj z łóżka tylko sobie polez w nim.

Die a jaki mialas kolor przed położeniem farby? Z farbami szczególnie blondami trzeba uważać ,bo łatwo można sie załatwić ...niestety :zawstydzona/y:

no mialam taka delikatna farbe nalozona od fryzjera- a raczej tonner- z belli bodajze- i do tego refleksy- balejaz jasny bląd- wszytko razem mniej wiecej dawalo efekt takich naturlanych blond wlosow musnietych przez słonce- takie nieregularne reflesky
A ze ten toner mi sie wyplukał(nakladala fryzjerka w poslce) to se mysle kupie sobie jakas delikatna farbe bez amoniaku w kolorze zlocistego blondu- zeby nie szarzaly te wlsoy- nie robily sie takie mysIe- no to kupilam garniera z nowej serii OILA- BEZ AMONIAKU NA JAKISM TAM OLEJU SLONECZNIKOWYM- suepr ekstra delikatny do wlsoow bla bnla bla....wlosy teraz mam rude a te co refleksy mialam blond to sa ....szarofioletowe..i wygladam jak Z.J.E.B brzydko mowiac;/
wczoraj umylam glowe 6 razy i sie troche wyplukalo- ide jeszcze raz je umyc przed wyjsciem kilka razy zeby sie wyplukalo jeszcze troszke- a noz widelec beda wygladac "jakos"

o matko akuku jak to napisalas tata z pracy wrocil, matko ale z niektorych facetow to c h u j e , tacy nie powinni miec dzieci po prostu, moj ex tez se popija i ma chyba juz trojke dzieci z innymi kobietami, moj ojciec niby lekarz nie pije a w zyciu tez mi zafundowal horror, wrzeszczal o byle co, uciekalam od niego, wiecznie sie balam, on wiecznie sfrustrowany i morde darl k u r w a o wszystko, zafundowal mi niezla nerwice z ktora musze zyc, bo chyba sie jej nie pozbede, dlatego teraz nie mam zadnych skrupulow i doje od niego kasy ile sie tylko da, a on w ten sposob chyba chce mi wynagrodzic lata mojej meki, a jest za glupi zeby pomyslecv mozna inaczej, wiec daje to co ma chyli kase, bo serca niestety mu brakuje. aj szkoda gadac, wkurzylam sie bo wrocilam do przeszlosci.

w zyciu doroslym wybralam sobie takiego drugiego tatusia, niby lekarz niby ambitny a taki sam sku....wiel, tylko,ze jeszcze dupcyngier i zagladal do kieliszka chetnie, boze jak dobrze, ze poznalam mojego m, tez lekarza :tak:ale czlowiek cudowny, spokojny, uczciwy, troskliwy.

reklama
Kasoku- ale ta TWOJA Matyska jest cudna!! no żywe złoytko :) :*
a co do tego czy ja silna jestem- no chyba jestem- mosialam sie zoprawda rozpasc na miloin kawaleczkow- ale powstalam jak fenks z popiolu i juz nie zamierzam sie rozpadac!! :D lece mysc glowe i sie szykowac na wyjscie:) milego wieczorku dziewczynki i do jutewrka bo dzis to juz raczej nie wpadne:*

Do góry